Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Τουμέρ!!!!
Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ στους ανθρώπους της Κέρκυρας, ο πρώην ηγέτης της ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. 
Μετά από ομιλία που είχε με την διοίκηση τους ανακοίνωσε την απόφαση του. 
Σήμερα ο παίκτης έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες αναφέρει: «Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα. Τόσα χρόνια ένιωθα ωραία παίζοντας μπάλα. Τώρα όμως νιώθω ότι πρέπει να σταματήσω. Όλα αυτά τα χρόνια λάτρεψα το ποδόσφαιρο και έμαθα πολλά. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να αποσυρθώ. Θα μπορούσα να πω πολλά, ωστόσο τα συναισθήματα ενός ποδοσφαιριστή τέτοια ώρα, δεν περιγράφονται με λόγια. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες και ωραίες αναμνήσεις». 
Δηλώσεις έκανε και για τους φίλους της ΑΕΛ που πραγματικά τον λάτρεψαν: «Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ όλους. Όλα αυτά τα χρόνια με έκαναν να νιώσω υπέροχα με την αποδοχή και την αγάπη τους. Τους ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα χρόνια μου στην Ελλάδα». 

Και επίσημα τέλος!!!
«Τέλος» στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε και επίσημα ο Τουμέρ Μετίν.
Σε ανακοίνωση η διοίκηση της ΠΑΕ Κέρκυρα χαρακτηρίζει το Μετίν ως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «όνομα» που πέρασε από την ομάδα και πως η παρουσία του υπήρξε τιμή και παρακαταθήκη για το σύλλογο. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση, αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί, με απόλυτο αίσθημα κατανόησης, την απόφαση του Τουμέρ Μετίν, του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού «ονόματος», που πέρασε απ’ το νησί, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Για την ομάδα η παρουσία του υπήρξε τιμή και παρακαταθήκη. Το ίδιο και η ιστορική σημείωση πως ο Μετίν κλείνει την καριέρα του με τα δικά της χρώματα. Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ευχαριστεί τον Τουμέρ Μετίν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από δω και πέρα. Αισθανόμενη ότι δεν χαιρετά έναν ποδοσφαιριστή. Αλλά έναν πολύ καλό της φίλο».

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου