Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αυτή ήταν ΑΕΛ!!!!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΛ στο AEL FC Arena επί της Αναγέννησης Επανομής με το ευρύ σκορ 5-2 με χατ τρικ του Ζοέλ Τσιμπάμπα σε ένα χορταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα!!!  Ο Τσιμπάμπα άνοιξε το σκορ στο 28’ με προβολή από κοντά, αλλά η Αναγέννηση ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Γκέσιο και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Δεινόπαππας εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του Κατσιαρού, και με πλασέ απέναντι από τον Σωτηρίου έγραψε το 1-2.

Τα μαύρα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν ξανά πάνω από το θεσσαλικό γήπεδο, ωστόσο ο Ζοέλ Τσιμπάμπα φρόντισε να τα... απομακρύνει, δίνοντας μέσα ένα τετράλεπτο το προβάδισμα στην ΑΕΛ. Στο 64' ισοφάρισε με κοντινή προσπάθεια, ενώ στο 68' έκανε το 3-2 με εκπληκτική ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. 

Το τελικό 5-2 έγραψε ο Σαιτιώτης με δύο προσωπικά τέρματα στο 87ο λεπτό του αγώνα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιμπάμπα πέτυχε και 4ο τέρμα που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 44ο λεπτό, μετά από φάουλ του Κατσιαρού. 

ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος (48' λ.τ Χατζής), Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης (62' Σαϊτιώτης), Τσιμπάμπα (78' Ααράμπ), Σεσίνια, Ζεκίνια. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Γεωργίου (83' Πολίτης), Κουρδάκης, Καρλάο, Ασλανίδης, Δεινόπαππας, Καραμανλής, Τράκις, Γκέσιος, Ναλμπάντης (74' Κάτσε).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου