Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ!!
Κακή εμφάνιση και νέα ήττα (1-0 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο») η 4η συνεχόμενη για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. 
Μια ήττα που την φέρνει πολύ πίσω από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και χτυπάει έντονα το καμπανάκι του κινδύνου μετά από 14 αγωνιστικές.
Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ, με ελάχιστες ευκαιρίες και απογοητευτική εικόνα, που πίκρανε για ακόμη μια φορά τους φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στηρίζοντας την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μαρουκάκης στο 15ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας. Ο Καούνος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία εξ επαφής να ισοφαρίσει και να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Νωρίτερα, στο 32ο λεπτό, ο Σωτηρίου είχε κρατήσει ζωντανή την ΑΕΛ, σε κοντινό σουτ του Κατσίκη.
Ο διαιτητής Κύζας (Δράμας) έδειξε κίτρινες στους Μαρουκάκη, Αρβανίτη, Ψωμά, Παπαγεωργίου.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Πότσι (80' Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (46' Πίνα), Πλιάγκας (54' Βούζας), Τσιμπάμπα, Καούνος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ:Κατσούλης, Σταύρου (90' Πρίπου), Καλτσάς, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Κατσίκης (84' Μουσταφίδης), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Φαρινόλα (66' Μιχαλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου