Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με ταξί απ' την... εθνική! 
Επιτροπή… υποδοχής 50 περίπου οπαδών (αλλά και μιας διμοιρίας ΟΠΕΚ) ανέμενε στη βάση του το λεωφορείο της ΑΕΛ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να αποδοκιμάσουν, αλλά τελικά οι μόνοι που εθεάθησαν στο AEL FC ARENA λίγο πριν τις 11 μ.μ. ήταν ο Τσιμπάμπα με τον Καμπάλα, οι οποίοι έφτασαν με ταξί. 
Όλοι οι υπόλοιποι, συνοδοί, προπονητές και παίκτες, επέλεξαν να μεταβούν απ’ ευθείας στα σπίτια τους, καθώς επιβιβάσθηκαν επίσης σε ταξί, λίγο έξω απ’ τα όρια της πόλης.
Φυσικά, οι δύο ξένοι παίκτες άκουσαν τα εξ’ αμάξης, ωστόσο είναι σαφές πως το βάρος των διαμαρτυριών πέφτει πλέον ευθέως στον πρόεδρο της ομάδας, με αποτέλεσμα έτσι ή αλλιώς, να αποφευχθούν γεγονότα σαν και τα περσινά.
Αναζητώντας την… προέλευση της συγκεκριμένης απόφασης, από πλευράς ΠΑΕ είπαν πως επρόκειτο για εισήγηση της αστυνομίας η οποία έγινε αποδεκτή, αν και τα μέλη της αποστολής που επέβαιναν στο λεωφορείο δεν είχαν πρόβλημα να πάνε στο γήπεδο, αφού ήταν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.
Ωστόσο, κάποιες πληροφορίες λένε πως ορισμένοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν έγκαιρα πρόσωπα των οικογενειών τους, προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητά του από το πάρκινγκ του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου