Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η 20άδα για την Μυτιλήνη
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής είχαμε στην αποστολή της ΑΕΛ που ταξιδεύει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με την Καλλονή (14/01, 3 μ.μ.).
Μετά από την ενημέρωση ότι η μπλέ κάρτα του Χόρχε Πίνα δεν κατέστη δυνατόν να φτάσει εγκαίρως για την έκδοση του δελτίου του, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Καρανίκα.
Ο Νίκος Κωτσοβός μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις των Δέντρων ανακοίνωσε τα ονόματα των είκοσι ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή των «βυσσινί» την οποία θα διευθύνει ο κ. Αμπαρκιόλης..
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΛ άφησε αναγκαστικά εκτός τον Γκονζάλεζ, ο οποίος βρίσκεται ένα στάδιο πριν την πλήρη αποθεραπεία του αλλά και τους Σιατραβάνης, Κολοβέτσιος, Ζεκίνια,Καλί εξαιτίας των τραυματισμών τους.
Αναλυτικά,στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Πρίφτης, Ααράμπ, Αραμπατζής, Χασομέρης, Χατζής, Φωτιάς, Καούνος, Κατσιαρός, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Πλιάγκας, Πότσι, Ψωμάς, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Βενετίδης, Βούζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου