Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Προσωρινή διακοπή λόγω εισβολής φιλάθλων» 
ΤΙ έγραψε στο Φύλλο Αγώνος ο Παπαπέτρου
Μετά από μια μικρή περιπέτεια το Φύλλο Αγώνος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό έφτασε στη Διοργανώτρια Αρχή και έπειτα στην ΠΑΕ ΑΕΛ. 
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Παπαπέτρου αναφέρει στο Φύλλο Αγώνος πως αρχικά γίνανε συστάσεις από τα μεγάφωνα να μην πετάει ο κόσμος αντικείμενα προς το δεύτερο βοηθό μετά από μια υπόδειξη του. Στη συνέχεια στο 76ο λεπτό ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, βρέθηκε στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, όπου και του επιτέθηκε φραστικά κατηγορώντας τον πως οι διαιτητές με τις υποδείξεις τους "τίναξαν στον αέρα" το παιχνίδι, λέγοντας του πως θα έπρεπε να ντρέπονται.
Ακολούθως ο Κώστας Πηλαδάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε και προς τον ίδιο, ενώ εκείνη τη στιγμή άρχισαν να εισβάλλουν και φίλαθλοι από τις εξέδρες δείχνοντας να έχουν απειλητικές διαθέσεις. Έτσι σύμφωνα με τον ίδιο αναγκάστηκε για λόγους ασφαλείας να διακόψει προσωρινά τον αγώνα λόγω της εισβολής φιλάθλων.
Όπως τονίζει, ακολούθησαν διαβουλεύσεις εντός των αποδυτηρίων με τον Ταξίαρχο της Αστυνομίας, ο οποίος και εγγυήθηκε την ομαλή συνέχιση της αναμέτρησης. Έτσι, μετά από 45λεπτη διακοπή ο ίδιος και οι βοηθοί του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την ολοκλήρωση του αγώνα. Τέλος ο Τάσος Παπαπέτρου τονίζει στο Φύλλο Αγώνος πως μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης κατά τη διάρκεια της αποχώρησης τους από τον αγωνιστικό χώρο δέχθηκαν μπουκάλια από τις εξέδρες πριν εισέρθουν στη φυσούνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου