Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Νέα εντός έδρας απώλεια  για την ΑΕΛ, που έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στο - κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας - AEL FC ARENA για την 28η αγωνιστική της Football League. Σε ένα παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί δίκαιο.  
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μιχάλης Ζιώγας και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς στην κορυφή της επίθεσης έπαιζε ο Καούνος, αριστερά στη μεσαία γραμμή ο Ζεκίνια, δεξιά ο Μπλέντι, ενώ τον ρόλο του οργανωτή είχε ο Γκονζάλες. 
Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Καλλονή, η οποία προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Ντος Σάντος και Μανούσου, εύκολα ή δύσκολα όμως οι αμυντικοί της ΑΕΛ ανέκοπταν,  ενώ όσο τα λεπτά περνούσαν τόσο η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.Μετά το πρώτο 10λεπτο η ΑΕΛ επέβαλλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, και η υπεροχή καρποφόρησε στο 12’, αλλά ο διαιτητής Χατζής ακύρωσε το γκολ του Κολοβέτσιου, προς έκπληξη όλων.  
Σαν να μην έφτανε αυτό, η Καλλονή στο 33' έκανε το 0-1 με τον Μανουσάκη σε ένα πρώτο μέρος που ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΛ.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, αφού η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πίεζε για την ισοφάριση. Κάτι που το κατάφερε σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Μάππα, όταν μετά από κεφαλιά του Καούνου, η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο Παπαγεωργίου που από κοντά έκανε το 1-1. Η ολική ανατροπή δεν ήρθε στο τέλος για την ΑΕΛ που λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι όταν ο Μανουσάκης στο 91' σούταρε από πλάγια με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
 ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46' Γκρούμπιεσιτς), Γκονζάλες (76' Χασομέρης), Ζεκίνια (87' Καρανίκας), Καούνος.
ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Μήτσης, Μανουσάκης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος (83' Ζουρούδης), Ντο Σάντος (86' Γάλας), Ταραχούλσκι (74' Τραορέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου