Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ!!!
Ύστερα από επτά αγωνιστικές, όπου η ΑΕΛ δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη, επιτέλους χαμογέλασε, επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Αστέρα στην «AEL FC Arena» με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να πορευτεί πιο ήρεμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΛ με τον Ζεκίνια να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ευστοχώντας στο πέναλτι που καταλογίστηκε από χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή. Ακολούθησαν αρκετά σουτ με καλές προοπτικές που δεν βρήκαν στόχο και δύο κλασικές ευκαιρίες με Σιατραβάνη και Νεμπεγλέρα (στο 35ο και 36ο λεπτό), που σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα Γκούσεφ, για να κλείσει το ημίχρονο με το «εύθραυστο» 1-0. Το γκολ του Μπλέντι στο 63’ – το πρώτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ – ήταν αυτό που έδιωξε το άγχος και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη. Ακολούθησαν μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Βούζα στο 78’ και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαγεωργίου στο 86’.
Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Τόνι Γκονζάλεζ και η πρώτη επίσημη επαγγελματική συμμετοχή του 19χρονου Αντώνη Τσιάρα.
ΑΕΛ:
Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Καρανίκας, Χατζής (85’ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (46’ Γκονζάλεζ), Μπλέντι, Λαζιμάν (61’ Βούζας), Ζεκίνια.
Εθνικός Αστέρας:
Γκούσεβ, Πασκούλεβ, Χαροντάκης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Λαγός, Γιακούπι, Αδαμάκης, Μαστρογιάννης, Κασνέτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου