Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!
 
Μια ψυχωμένη και σαφώς βελτιωμένη ΑΕΛ, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο της κατηγορίας Βέροια, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει πως το σκορ την αδικεί και πως άξιζε τη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο AEL FC ARENA
Το τελικό 2-2 αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Ικανοποίηση για την εμφάνιση απέναντι σε μια ποιοτική και ισχυρή ομάδα, πίκρα γιατί έφτασε πιο κοντά από τον αντίπαλο στους 3 βαθμούς. 
Το χειροκρότημα από το σύνολο του κόσμου της στο τέλος του αγώνα, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση.
Μια ΑΕΛ με πολύ τρέξιμο, πάθος και ακατάπαυστη προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές μπήκε στο παιχνίδι ιδανικά και με διάθεση να επιβάλλει τους δικούς της όρους. 
Οι «βυσσινί» κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’ με τον Καούνο, όμως είδαν την πρωτοπόρο της κατηγορίας να φτάνει σε μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Καντί. Ο επιθετικός της «βασίλισσας του Βορρά» ισοφάρισε στο 41’ με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι και στο 53’ με ωραίο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 
Στο 65’ μετά από σέντρα του Ζεκίνια, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντιέ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο ίδιος ο Ζεκίνια ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-2!!
Η ΑΕΛ είχε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, όμως στο 82’ και στην ίδια φάση είδε το δοκάρι να σταματά προσπάθειες των Νεμπεγλέρα και Κολοβέτσιου.
Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Καρανίκας, Κατσιαρός (49' Φωτιάς), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα (57' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (83' Λαζιμάν), Καούνος.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (81' Βεργώνης), Λανγκλέ (84' Λαναρής), Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου