Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΕ 19 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Τετάρτη 11/4, 15:00) εξ αναβολής αγώνα με τη Βέροια στο AEL FC ARENA για την 21η αγωνιστική της Football League.
Στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα δεν βρίσκονται οι Παπαγεωργίου, Γκρούμπιεσιτς (εκτίουν ποινή λόγω καρτών), ο τραυματίας Ααράμπ, ο Πότσι (χονδροπάθεια στο γόνατο), ο Γκονζάλεζ (τενοντίτιδα), ο Γκαλίτσιος (απουσιάζει με την Εθνική Νέων) και ο Βενετίδης (για λόγους αποφόρτισης). Στους 19 συμπεριλήφθηκε και ο Κατσιαρός, παρότι δεν προπονήθηκε εξαιτίας ίωσης. Από το ιατρικό τιμ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος αύριο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πίνα και Χασομέρης.
Την 19άδα απαρτίζουν οι: Βοσνιάδης, Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Φωτιάς, Κατσιαρός, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Τσιάρας, Πίνα, Χασομέρης, Πλιάγκας, Ζεκίνια, Βούζας, Καούνος, Λαζιμάν, Σιατραβάνης, Μπλέντι.

Ο Κουτσιάφτης στο ΑΕΛ-Βέροια
Όπως αρχικά είχε οριστεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και της Βέροιας, με βοηθούς τους Γεώργιο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Δημήτριο Ζυγούρη (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γαλατσός της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέλος παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδημητρίου από την Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου