Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αντίο με ήττα
Με ήττα έκλεισε τις φετινές της υποχρεώσεις η ΑΕΛ καθώς ηττήθηκε στην Άμφισσα από τον τοπικό Φωκικό με  2-0.
Οι βυσσσινί παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και με 6 παίκτες στην αρχική ενδεκάδα κάτω των 21 ετών!!!
Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έκανε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο με κορυφαία αυτή του Σιατραβάνη στο 12ο λεπτό, η προβολή του οποίου από σέντρα του Μπλέντι, αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους παίκτες του Φωκικού.
Στον αντίποδα ο Πρίφτης έκανε καταπληκτική επέμβαση σε κοντινή προβολή του Κανελλόπουλου στο 33’, ενώ στο 42’ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Ταμπάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φωκικού μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο καθώς γνώριζαν πως μόνο με νίκη θα παρέμεναν στην κατηγορία. 
Στο 54’ ο Πλιάγκας νικήθηκε από τον Βρονταρά σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και τρία λεπτά αργότερα ο Καλλέργης με ψαλιδάκι από κοντά έκανε το 1-0. 
Μία κακή εκτίμηση του Πρίφτη στο 74’ έφερε το 2-0. Ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ, ανέτρεψε εντός περιοχής τον σκόρερ Καλλέργη. Πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Διαμαντόπουλος, τελειώνοντας – ουσιαστικά – το παιχνίδι. 
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την φετινή της παρουσία στη Football League τερματίζοντας στην 9η θέση με συνολική συγκομιδή 43 βαθμούς. 
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Θανασακούδης(Μακεδονίας) , Περικλείδης(Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: 26’ Γκαλίτσιος, 40’ Ταμπάκης, 55’ Πλιάγκας, 57’ Καλλέργης, 59’ Φαρμάκης,
ΑΕΛ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας (65’ Χασομέρης), Γκαλίτσιος, Φωτιάς, Τσιάρας, Μπλέντι, Σιατραβάνης (64’ Βούζας), Γκρούμπιεσιτς, Λαζιμάν, Πλιάγκας.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Φαρμάκης, Θωμόπουλος, Κουρελής, Κωστόπουλος, Μπουλούλης, Καλλέργης (90’ + Σορώκος), Σκαρίμπας, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (85’ Αντράντε), Κανελλόπουλος (79’ Νικόλτσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου