Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τεσσάρα μέσα σε αποθέωση!!
Με ξέσπασμα στο τελευταίο 20λεπτο η ΑΕΛ επικράτησε με 4-1 του Αγροτικού Αστέρα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα εντός έδρας παιχνίδια για τη φετινή σεζόν.  
Η ΑΕΛ από το ξεκίνημα  είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού όμως δεν μπορούσε με τίποτα να φτάσει στο γκολ, με τον Αγροτικό Αστέρα στο 42ο λεπτό στην μία και μοναδική ευκαιρία να ανοίγει το σκορ με απευθείας φάουλ του Καρακατσάνη!!
Στην επανάληψη όμως και ύστερα από ασφυχτική πίεση,  η ΑΕΛ αρχικά έφτασε στην ισοφάριση στο 70' με κεφαλιά του Γκρούμπιεσιτς, ενώ στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βενετίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή και έκανε το 2-1!!!
Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βγουν από το καβούκι τους , με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να βρει κενούς χώρους, φθάνοντας στο 3-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πλιάγκα στο 88΄, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Παπαγεωργίου με τη συμπλήρωση 90 λεπτών!

Διαιτητής: Κων/νος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Νενεκούμης (Ηπείρου), Τζαρίμας (Αργολίδας)
Κίτρινες κάρτες: 64’ Πλιάγκας, 74’ Μερεσιώτης, 80’ Βουτσάς.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος (λ.τ. 37’ Γκαλίτσιος), Καρανίκας (61’ Πλιάγκας), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκρούμπιεσιτς, Μπλέντι, Χασομέρης (46’ Βούζας), Λαζιμάν.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Βαφέας (87’ Σπάχης), Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Καθάριος Ν. (79’ Βουτσάς), Καθάριος Π., Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Καπνίδης (83’ Προβατίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου