Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «βυσσινί» στρατόπεδο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ με δήλωση του που ανέβηκε  στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει ότι παραιτείτε από τη θέση του προέδρου. Ακόμη τονίζει ότι δεν πουλά τις μετοχές αλλά τις παραχωρεί σε όποιον μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας και αυτό επιθυμεί να γίνει σε Λαρισαίο ή Λαρισαίους. Τέλος κάνει εκτενή αναφορά στον πόλεμο που δέχθηκε η ΑΕΛ από την ΕΠΟ την τελευταία διετία, αλλά και στη μη καταβολή του ΦΠΑ από το κράτος για το γήπεδο.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη
Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αγνοεί θεμελιώδεις κανόνες που η ίδια η ηθική του υπαγορεύει , τότε υπάρχει πρόβλημα. Τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι για πρώτη φορά, μετά από μια δεκαετία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, λειτούργησα ακριβώς σαν κι αυτούς που ανέκαθεν καταδίκαζα, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. 
Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ουσιαστικά είχε ξεκινήσει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, τότε που κάποιοι αποφάσισαν ότι η ΑΕΛ πρέπει να σταματήσει να «αναπνέει» και για τον λόγο αυτόν «κούμπωσαν» τους αγώνες της. Απλώς πίστευα ότι η θύελλα θα κόπαζε, ότι θα άφηναν ήσυχη την ομάδα, θα έβρισκαν άλλο «θύμα» να ασχοληθούν. Εις μάτην... Στόχος δεν ήταν η ομάδα, αλλά εγώ. Οσο υπάρχω εγώ, δεν πρέπει να υπάρχει ΑΕΛ. 
Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι παραμένουμε οι «εκλεκτοί» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Τα όργια που έχουν διαπραχθεί εις βάρος μας προστίθενται στη βίβλο της ντροπής, η συγγραφή της οποίας άρχισε πέρσι το καλοκαίρι, όταν η ΕΠΟ έκανε ό,τι μπορούσε για να εξυπηρετήσει τους «ημετέρους». Η έκφραση «κούμπωσα το ματσάκι» έγινε η κορυφαία ατάκα των στημένων του 2011 και το «οφσάιντ από πλάγιο» του 2012. Το γεγονός ότι ο πρώην φίλος μου, κος Πιλάβιος, συμβιβάζεται, τον καθιστά συνυπεύθυνο. Αγωνίστηκα για να εκλεγεί με την ελπίδα της κάθαρσης, όμως αποδεικνύεται ότι δεν επιδιώκει να σπάσει το απόστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου