Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική νίκη της ΑΕΛ στην Καρδίτσα
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στην Καρδίτσα η ΑΕΛ επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης με σκορ 2-1.
Η ΑΕΛ δεν έπεισε με την απόδοσή της, έστω και αν κέρδισε τον αντίπαλό της, παρουσίασε προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, κάνοντας αρκετά λάθη, ενώ και δημιουργικά φάνηκε μόνο όταν ανέβασε την απόδοσή του ο Ντάνιελ Πόνσε. Θετικό φυσικά το γεγονός ότι αντέδρασε στην ισοφάριση των αντιπάλων της και ότι διαθέτει ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Προηγήθηκε η ΑΕΛ στο 44ο λεπτό όταν ο Δεινόπαπας ύστερα από καταπληκτική κούρσα, μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στον αμαρκάριστο Ζεκίνια, ο οποίος εύκολα νίκησε τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ. 
Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 83ο λεπτό όταν από φάουλ του Χατζηρίζου, η άμυνα της ΑΕΛ "κοιμήθηκε" και ο Μπουντούρης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Η ΑΕΛ γρήγορα απάντησε στο 87ο λεπτό όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ και ο Σκόνδρας με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος, Σάββας, Τζανής, Πάτρας, Κουκούλης, Ρόβας, Γκόλιας, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.
Έπαιξαν και οι: Κρανιώτης, Γκουγκούδης, Δούκας, Φλιούκας, Μυργιώτης, Κούρκουλας.
ΑΕΛ: Σέρεμετ (61' Γκόντα), Σκούπρας (46' Καρανίκας), Σκόνδρας, Ραπτάκης, Δημόπουλος (46' Παγώνης), Χατζής (78' Μάγγος), Νεμπεγλέρας (88' Γκαλίτσιος), Πόνσε (46' Σιατραβάνης), Ζουρούδης (53' Τσίγκας), Δεινόπαπας (73' Παπαϊωάννου), Ζεκίνια (58' Χασομέρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου