Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική νίκη 3-1 στα Τρίκαλα
Νικηφόρο ήταν το φιλικό της ΑΕΛ στα Τρίκαλα, που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση, με τους «βυσσινί» να επικρατούν με 3-1, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε δυο δοκάρια και παράλληλα πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΛ στο 47ο λεπτό όταν ο Σιατραβάνης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Τσίγκα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 59ο λεπτό η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δεινόπαπα από τον Ανδρέου. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ζεκίνια και έκανε το 0-2.
Στο 72ο λεπτό ο Δ. Τεντολούρης ανατράπηκε από τον Μπλέντι και κέρδισε το πέναλτι. Ο Αποστόλης Τεντολούρης το εκτέλεσε και έγραψε το 1-2.
Στο 83ο λεπτό η ΑΕΛ έκανε το 1-3 με κοντινό πλασέ του Νεμπεγλέρα, μετά από ωραία κούρσα και γύρισμα του Ζεκίνια από τα αριστερά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τουτούκης.
ΕΠΟΠΤΕΣ: Λεωνίδας - Μαργιώλης.

Τρίκαλα: Ζαφείρης (50’ Ρουσιαμάνης / 84’ Λαφαζάνης), Μηνάς (48’ Κεραμάς / 83’ Ευαγγέλου), Παπαγιαννόπουλος (78’ Ευσταθίου), Πολυζόπουλος (79΄Μεσιακάρης), Ανδρέου, Στάμος, Κεφαλάς (46’ Τζοβάρας), Τεντολούρης Δ. (79’ Μαντζάνας), Παππάς (67’ Τσιγαρίδας), Τεντολούρης Α. (75’ Μόκκας), Καραϊσκος (63’ Νάκου).
 
ΑΕΛ: Σέρεμετ (57’ Γκόντα), Παπαγεωργίου (84’ Καρανίκας), Ραπτάκης (46’ Γιώτας), Σκόνδρας, Παγώνης (65’ Μπλέντι), Χατζής (55’ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (46’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (78’ Τσιάρας), Ζεκίνια (84’ Μάγγος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου