Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της η νέα διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου με επικεφαλής τον Άγγελο Κακαγιάννη, γιος του αείμνηστου παράγοντα Τάκη Κακαγιάννη, έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να επαναφέρει τον Κίσσαβο εκεί που αρμόζει να βρίσκεται, δηλαδή στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι μόνο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα αλλά γιατί απαιτείται υπομονή, επιμονή και μεγάλη προσπάθεια.
Όμως τα πρώτα βήματα του Κισσάβου είναι ενθαρρυντικά αφού η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου μετά από έξι παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ είναι αήττητη και δείχνει ότι έχει το σθένος να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. 
«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στοίχημα. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί βλέπουμε ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες» σχολίασε ο πρόεδρος του Κισσάβου, Άγγελος Κακαγιάννης και πρόσθεσε: 
«Από την πλευρά μας ως διοίκηση προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις και να εκπληρώσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι. Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας όπως άλλωστε φαίνεται σε κάθε παιχνίδι κι αυτό μας δίνει κουράγιο. Θέλουμε τη συμπαράστασή του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη στην ομάδα». 
Το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ακαδημία Τυρνάβου που ανέδειξε νικήτρια με 2-1 την ομάδα του Συκουρίου, έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Κισσάβου που φέρει την επωνυμία του μεγάλου χορηγού «ALTA MODA» Έπιπλο Μαργκά. 
Την παρουσίαση έκαναν οι ποδοσφαιριστές Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Κακαγιάννης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαργκάς τον οποίο η διοίκηση του Κισσάβου ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου