Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στην επόμενη φάση η ΑΕΛ

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αχαρναικού και να επικρατήσει με 1-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παγούδη.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στην ΑΕΛ όταν στο 10 ο Τσιμπάμπα έπιασε δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε με τις γροθιές ο Παγούδης.
Ο Τσιμπάμπα και πάλι τρία λεπτά αργότερα έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι βυσσινί συνέχισαν να απειλούν και στο 17' ο Τσιμπάμπα έδωσε στον Ζουρούδη, που γύρισε το κορμί του και σούταρε για να αποκρούσει ο Παγούδης και στη συνέχεια να απομακρύνει ο Μανάλης.
Στο 35’ από σέντρα του Φρανκού ο Τσιμπάμπα  μόνος απέναντι στον Παγούδη έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού απέκρουσε ενστικτωδώς. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 72’ όταν από σέντρα του Ζεκίνια ο Τσιμπάμπα έπιασε εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση για να απομακρύνει εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιμπάμπα το πέτυχε στο 87', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Φρανκού-Ζεκίνια η μπάλα στρώθηκε στον Τσιμπάμπα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα!!
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο AEL FC ARENA.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μαναλής, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (89’ Βεστάκης), Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Νιάρος (80’ Νταβαρίνος), Χριστόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος, Νυφαδόπουλος (89’ Μακρυγιάννης).
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Σκούπρας, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μάγγος, Φρανκού (89’ Σιατραβάνης), Τσιμπάμπα, Πόνσε (46’ Ζεκίνια), Ζουρούδης (59’ Χασομέρης).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου