Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σε τροχιά πλέι οφ η ΑΕΛ!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πόνσε που «έφτιαξε» το πρώτο γκολ και πέτυχε τα άλλα δύο, η ΑΕΛ στον αγώνα που έκλεισε την 18η αγωνιστική της Football League, νίκησε με 3-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα και έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά η ομάδα του Τίμου Καβακά μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να πάρει τη νίκη που συνδυάστηκε και με πολύ ωραίο θέαμα σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Μόλις στο 10' ο Τσίγκας εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Πόνσε και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1!!
Πριν καταφέρουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν ο Πόνσε στο 29' με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, καθώς η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Βύζαντα να αντιδρά μετά το 65'.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 79' ο κορυφαίος του αγώνα Πόνσε ύστερα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κρητικού.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Βυσσινί που δείχνουν αναγεννημένη μετά την έλευση του Καβακά, ενώ έχουν μεγάλη ευκαιρία με τα δύο σερί εντός παιχνίδια να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.
 
Βύζας Μεγάρων (Γεωργούλης): Πουρής, Μπιτσάκος, Π. Βλάχος (54' Σιώκος), Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Αρναρέλλης (35' λ.τ Διαμαντόπουλος), Ρεκλείτης (64' Ζάρκος), Δημητρίου, Θ. Βλάχος, Χαρτσιάς, Κρολ.
 
ΑΕΛ (Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης (53' Ζεκίνια), Μπλέντι (69' Τσιάρας), Τσίγκας (58' Κρητικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου