Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σταμάτησε το σερί...

Μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων με 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στο ΑΕΛ FC ARENA από τον Πανσεραικό με 0-1, και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στην τριάδα.
 Η ΑΕΛ μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, μπορεί να μην έκανε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, αλλά είχε την κατοχή της μπάλας, την υπεροχή, δημιουργούσε διαρκώς προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη, αλλά είτε η τελική πάσα, είτε το τελείωμα των φάσεων δεν ήταν τέτοια που θα βοηθούσαν να μπει το γκολ για να ξεκλειδώσει η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Ειδικά μετά από το γκολ του Πανσερραϊκού στο 44ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα (φάουλ που λανθασμένα υπέδειξε ο διαιτητής Φουκάκης) οι «βυσσινί» λειτούργησαν σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν αρκετές καλές ευκαιρίες.
Στο 12' ο Τσιάρας μόνος στο ύψος του πέναλτι αιφνιδιάζεται από τη σέντρα του Νεμπεγλέρα, κάνει κακό κοντρόλ και χάνει ευκαιρία να σουτάρει. Στο 21’ από σέντρα του Παπαγεωργίου ο Τσίγκας σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.  
Στο 28’ ήταν η σειρά του Μπλέντι να αστοχήσει από πλάγια θέση μετά από ωραίο «ένα-δύο» με τον Αλεξάντροβιτς. 
Στο 47’ πολύ καλή στιγμή με κοντινή προβολή του Δεινόπαπα από σέντρα του Κρητικού περνάει ανεκμετάλλευτη, αφού η μπάλα σταματάει στο σώμα του Μπριλάκη. Ακολούθησαν καλές στιγμές με Τσίγκα και Δεινόπαπα ξανά, όμως τα σουτ σταμάτησαν στα πόδια των αμυντικών. 
Τελευταία ευκαιρία η κεφαλιά του Τσίγκα στο 88’, που μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού.  Σε ολόκληρο το παιχνίδι η μοναδική ευκαιρία που κατέγραψαν οι φιλοξενούμενοι ήταν το σουτ του Τοντόροφ στο 68’ μέσα από την περιοχή, που πέρασε άουτ. Παρόλα αυτά έφυγαν με τους τρεις βαθμούς…

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (79’ Δημόπουλος), Μπλέντι (46’ Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Αλεξάντροβιτς (46’ Δεινόπαπας)

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαϊδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τοντόροφ (79’ Τσούτσης), Σιάκκας, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Κόντος (92’ Καρασαλίδης), Ντα Κόστα (69’ Ράνιτς), Μπανγκουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου