Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΕΛ!!!

Ακόμα δύο βαθμούς πέταξε στα σκουπίδια η ομάδα της ΑΕΛ, η οποία αν και σκόραρε μετά από 3 αγωνιστικές,δεν κατάφερε να επικρατήσει της Παναχαϊκής, με την οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία για την ΑΕΛ και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους της ομάδος γιατί αρχίζει να απομακρύνετε από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη superleague.
Μπροστά σε 7000 οπαδούς της, η ΑΕΛ είχε την υπεροχή έμεινε όμως μακρυά από τον καλό της εαυτό.
Στο 60ο λεπτό και κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν το μακρινό σουτ του Γκούρτσα αιφνιδίασε τον Ντίνο Σέρεμετ.
Η ΑΕΛ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά στο 87ο λεπτό ο Στέλιος Κρητικός με πολύ ωραίο σουτ ισοφάρισε για τους βυσσινί και γλύτωσε τα χειρότερα!! 

ΑΕΛ: (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Λιαπάκης, Τσιάρας (58' Δεινόπαπας), Ζεκίνια, Τσίγκας, Χασομέρης, Μπλέντι.

Παναχαϊκή: (Σωτήρης Αντωνίου): Πίτκας, Βάντερσον, Ν' Τζιόντο, Τέλλος, Γ. Κοιλιάρας (55' Λίτσης), Γκούρτσας, Κοκκίνης, Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου