Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

…μακάρι να είμαστε εμείς λάθος…

Ανακοίνωση του ΣΦ Αλκαζάρ:

« -3 από Σέρρες
-2 από Παναιτωλικό
-2 από Γάζωρο
-2 από Παναχαική
Έχουμε σύνολο -9 βαθμούς. Θα μπορούσαμε δηλαδή να είμαστε μόνοι μας στην κορυφή με 52 βαθμούς.
Όλος ο κόσμος της ΑΕΛ γνωρίζει ότι ως επί τω πλείστον, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι επαγγελματίες-ερασιτέχνες που μέχρι τώρα δώσανε ότι μπορούσανε για να είναι η ομάδα μας σε αυτή τη βαθμολογική θέση. 
Σήμερα είδαμε ότι πολύ απλά ξεμείναμε από καύσιμα. Μεταγραφές ανόδου δεν έγιναν και αυτό είναι γνωστό.
Υπεύθυνος υπάρχει;;;Ναι…αυτός φυσικά που ευθύνεται για τα βαριά χρέη της ομάδας.
Ας βρεθεί κάποιος κύριος πλην του μονίμως απόντα Πηλαδάκη να προστατέψει την ομάδα,να υπερασπιστεί την έδρα της από κάθε τυχαίο αντίπαλο ποδοσφαιριστή,παράγοντα ή διαιτητή που έχει ως σκοπό να παίξει με το κύρος της ομάδας.Ας υπερασπιστεί κάποιος τους φιλάθλους που κάνουν τα πάντα,που έχουν γυρίσει χαμένα ματς και ας τους δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό που τους αρμόζει.
Χαρακτηρίστηκε ως “νωρίς”,”ανάρμοστο” και “εμετικό” από αρκετούς το πανό που αναρτήθηκε στη θύρα 12 την τελευταία χρονιά της ομάδας στη Superleague.
Όπως επίσης χαρακτηρίστηκαν απαράδεκτες οι αποδοκιμασίες στο Imperial μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και οι αποδοκιμασίες στο εντός έδρας 0-4 με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα όμως την πτώση της ομάδας στη FootballLeague.
Ας αναλογιστεί λοιπόν ο κάθε ποδοσφαιριστής,μέλος της τεχνικής ηγεσίας και κάθε υπάλληλος της ΠΑΕ,τις ευθύνες του με σκοπό να ξαναβρεί η ομάδα τη χαμένη της αίγλη,την πατημένη αξιοπρέπεια,να ξαναδούν οι φίλαθλοι την ομάδα εκεί που γουστάρουν και να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Υ.Γ: Κύριοι Ανδρέου,Τσακμακίδη και Σάββα επειδή γνωρίζουμε ότι πραγματικά αγαπάτε αυτό που λέγεται ΑΕΛ  οφείλετε να πάρετε άμεσα την κατάσταση στα χέρια σας και να οδηγήσετε την ομάδα στο μονοπάτι που λέγεται άνοδος.»
ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου