Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ήττα σοκ για την ΑΕΛ από την Καλοννή!!

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η ΑΕΛ στο «AEL FC ARENA» από την Καλλονή, και έτσι το όνειρο της απευθείας ανόδου δείχνει να χάνεται οριστικά.
Ακόμη και ο στόχος των πλέι οφ φαντάζει πλέον πολύ δύσκολος.
Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και απογοήτευσαν χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Η ομάδα της Λέσβου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μια νωθρή ΑΕΛ, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες αγωνιστικές.
Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά και είχαν δυο καλές στιγμές με τους Πόνσε και Ζεκίνια, ωστόσο η Καλλονή ανέβασε στροφές μετά το πρώτο 20λεπτο και στο 31' ο φορμαρισμένος Μανούσος βρέθηκε απέναντι από τον Σέρεμετ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. 
Η ΑΕΛ δεν έδειχνε να αντιδρά, ενώ αντίθετα οι νησιώτες είχαν καλές στιγμές με τον Κάντζι και τον Λεοζίνιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Καλλονή να πιέζει περισσότερο για ένα δεύτερο γκολ και τους «βυσσινί» να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί. 
Στο 57' ο Ντιμπαλά είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Κάντζι ήταν άστοχο. Οι Λεοζίνιο και Γάλας έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, αλλά ο Σέρεμετ ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 83' ο Κάντζι είχε νέο δοκάρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (46’ Τσιάρας), Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας (30’ Κρητικός Τ.), Ζεκίνια (63’ Αλεξάντροβιτς).

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος (61’ Σερφά), Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (82’ Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Καντζί, Μανούσος (75’ Γαλάς). 

Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών).
Βοηθοί: Μιχαήλ Δόσης, Κωνσταντίνος Κοσμάς (Αθηνών).
4ος: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου