Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Βυσσινί μονόδρομος

Ο Σύνδεσμος ΑΕΛ Athens club έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας: 
Ο Σύνδεσμός μας χαιρετίζει και στηρίζει την ομόφωνη και ξεκάθαρη απόφαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τάσσεται στο πλευρό του Σωματείου σε αυτές τις κρίσιμες για το μέλλον της ΑΕΛ ώρες.
Είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη του ΔΣ δεν θα λυγήσουν από τις πιέσεις που τους ασκούνται (ακόμα και σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο…) και θα παραμείνουν πιστοί στα θεσμικά τους καθήκοντα. Στα καθήκοντα του θεματοφύλακα του πυρήνα των Αξιών της ΑΕΛ που δεν επιδέχονται ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκπτώσεις.
Οι προσπάθειες για την απόκτηση νέου ΑΦΜ και την δημιουργία μιας άλλης «ΑΕΛ», ενός εκτρώματος που θα είναι συνεπές με το «επιχειρηματικό» ήθος και την έως τώρα συμπεριφορά του «μεγαλομετόχου» Πηλαδάκη, θα είναι συνεπές με τον βόρβορο του «ελληνικού» ποδοσφαίρου» και την νοοτροπία της λαμογιάς που το κατατρέχει αλλά θα είναι εντελώς ξένο με τις αξίες που πιστεύουμε ότι διακρίνουν την ΑΕΛ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΙΑ) και σε περίπτωση πραγματοποίησης θα τις απειλήσει άμεσα με αφανισμό.
ΤΕΤΟΙΟ Η΄ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!
Η ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου της 07 Αυγούστου 2012 που απέρριπτε από τότε ακόμα, παρόμοια σενάρια και που μέλη του Συνδέσμου μας στήριξαν απόλυτα με την ιδιότητα του μέλους του Σωματείου, είναι η καλύτερη απάντηση σε φερέφωνα και υποτακτικούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εξυγίανση των οικονομικών και την σωτηρία από χρεωκοπία του Πηλαδάκη, αδιαφορώντας για την αξιακή και ηθική χρεοκοπία που θα προκαλέσει στην ΑΕΛ..
ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!
Ο Πηλαδάκης είχε κέρδη στις πλάτες της ΑΕΛ που τώρα είναι καταχρεωμένη. Πρέπει να πληρώσει τα χρέη του και να εξαφανιστεί. Αυτή είναι η επίσημη θέση του ATHENS CLUB από τον Φεβρουάριο του 2012.
Τότε ακόμη που σχεδόν όλοι έδιναν «ψήφο ανοχής», προσδοκώντας άνοδο στην SL και στήριζαν ηθελημένα ή αθέλητα τον «ηθικολόγο μετανάστη» της Ζάμπια.
Τότε που οι καιροσκόποι εκφραστές και «καθοδηγητές» τους ΑΕΛικού αισθήματος και αφ’ υψηλού τιμητές των πάντων (που τώρα του ζητούν  υποκριτικά να φύγει…) παρατηρούσαν σιωπηρά και επέκριναν υπόγεια και ύπουλα την επίσκεψη του Συνδέσμου στα γραφεία του στην Γλυφάδα.
Τους παραπέμπουμε στην κρίση των σκεπτόμενων Οπαδών που θα τους δώσει την πραγματική τους θέση στην ΑΕΛική Ιστορία.
Μπροστά σε αυτά κάθε αναφορά στα αγωνιστικά ζητήματα της φετινής χρονιάς είναι ανούσια.
Μόνη πνοή ελπίδας τα ερασιτεχνικά τμήματα του Σωματείου, τους Αθλητές και τους υπεύθυνους των οποίων συγχαίρουμε δημόσια για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους την φετινή χρονιά.
Ξεχωριστή αναφορά στην καλαθοσφαιρική ΑΕΛ που πέτυχε μια παλικαρίσια άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μόνο ελπίδες μας δίνει το χτίσιμο και ο τρόπος λειτουργίας της.
Συνεχίστε να αγωνίζεστε ΑΕΛικά και να χαράζετε πορεία, το βυσσινί μονοπάτι που ανοίξατε με τόσες δυσκολίες, αύριο θα είναι μονόδρομος ακόμα και για αυτούς που έως τώρα σας χλεύαζαν.
Σ.Φ. ΑΕΛ ATHENS CLUB 1998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου