Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ... ΤΕΛΟΣ" με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον της ΑΕΛ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ:
«Ως οργανωμένοι έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε – ξυπνήσουμε τον κόσμο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ για τα δρώμενα γύρω από το ιδιοκτησιακό κομμάτι της ΑΕΛ. 
Η υπομονή μας, ομολογουμένως, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αυτό για να δούμε μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει ο κάθε άσχετος που συζητάει στο καφενείο χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο κάθε ιντερνετάκιας που απλώς βολεύεται με τέτοιου είδους παιχνίδια μπροστά από το πληκτρολόγιο, ακόμα και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να γράψουν χίλιες δυο μ@λ@κίες προκειμένου να γεμίσουν μία κόλλα χαρτί. Καλά θα κάνει ο καθένας να σκεφτεί πολύ σοβαρά το τι γράφει στα site, τι λέει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και οι δημοσιογράφοι που είχαν βγει κόντρα σε ίδιες περιπτώσεις με προηγούμενες διοικήσεις (Παπανικολάου – Μπατατούδη) να πράξουν το ίδιο αλλιώς θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το παραμύθι με τα Α.Φ.Μ.,τους νέους ιδιοκτήτες και διάφορα άλλα σενάρια ηλίθιου και αργόσχολου λαρισινού κουτσομπολιού να σταματήσουν. 
Μ@λ@κες δεν είμαστε. 
Όλο το νταλαβέρι γίνεται για το AEL FC KLARINA, γιατί μόνο τέτοια κάνουμε από τότε που φυλακιστήκαμε εκεί μέσα,το οποίο δεν μας αντιπροσωπεύει μιας και είμαστε “ενάντια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο”. Η θέση της ερασιτεχνικής – μητρικής ΑΕΛ μας βρίσκει σύμφωνους. Η βοήθεια και η αμέριστη συμπαράσταση μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη,πράγμα που έχει αποδειχτεί εμπράκτως. Θα αγωνιστούμε ανιδιοτελώς ως ορκισμένα πιστοί στρατιώτες για το καλό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ». Υ.Γ: Είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να ενεργήσουμε αντίθετα στη φιλοσοφία μας,δηλαδή να μιλήσουμε. Στο εξής θα κάνουμε πράξη τη γνωστή σε όλους λαϊκή ρήση: «ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου