Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

MONSTERS «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Monsters, με τίτλο «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...» με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για αγορά ΑΦΜ από την ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση Monsters: 
Μέχρι χθες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λάρισας , ακούγονταν ψίθυροι και φήμες για αγορά ΑΦΜ , παράλληλες ΑΕΛ(!) , πτώση στη Γ’. Σήμερα οι ψίθυροι έγιναν διαπραγματεύσεις , οι φήμες συζητήσεις. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε-επέμβουμε σε διαπραγματεύσεις-κινήσεις που αφορούν ομαλή πώληση-μεταβίβαση της ΠΑΕ. Όταν όμως παίζεται και παζαρεύεται η ιστορία της Ομάδας και ποδοπατείται ο σεβασμός προς αυτήν και τον κόσμο της τότε επιβάλλεται να παρέμβουμε και να είμαστε αμείλικτοι κριτές όποιας κίνησης. Και ένα είναι σίγουρο: δε θα ανεχθούμε στην πλάτη της ΑΕΛ και του λαού της παιχνίδια εξουσίας από κανέναν.
ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλους όσοι εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σενάρια , είτε λέγονται Πηλαδάκης-Τσακμακίδης είτε ερασιτεχνική να βγουν και να πουν ΔΗΜΟΣΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις σκέψεις και τις απόψεις τους και να δημοσιοποιήσουν τυχόν συζητήσεις , οι οποίες αφορούν το μέλλον της Ομάδας , δίνοντας ταυτόχρονα στον κόσμο της ΑΕΛ τις απαραίτητες εξηγήσεις. Αν δεν το πράξουν αυτό θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ και να είναι σίγουροι και οι μεν και οι δε ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
Υγ. Να μην ξεχνούν πως η ΑΕΛ είναι ΜΙΑ , ΕΝΙΑΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ…
MONSTERS-1982 KEEP THE FAITH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου