Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τρία στα τρία και 9 βαθμούς για τον Κίσσαβο!!!

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ο Κίσσαβος κέρδισε εκτός έδρας τον Λαρισαικό με 0-3, έκανε το τρία στα τρία, και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έχοντας το εκπληκτικό 13-0!!!!
Στο 25' και ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Κορδέλα ο Καλλιμάνης άνοιξε το σκορ για τον Κίσσαβο.
Στο 35' και ύστερα από ωραία μπαλιά του Καλλιμάνη ο Πικούλης με σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το τελικό 0-3 έγραψε στο 65΄ ο Αλεξανδρίδης ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια.

Οι Συνθέσεις:

Λαρισαϊκός (Γιώργος Λυκοκώστας): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Τσιμπουκλής, Γενητσεφτσής, Βασιλείου, Συράκης, Γκιουρσάνης, Γιώργης, Κουρούκας, Λώλος, Σαγάνης (80′ Γιαννακάρης).


Κίσσαβος Συκουρίου (Χρήστος Ανδρεούδης): Πετγαζής, Βαρσάμης, Γκανάτσιος (82′ Παλαμίδας), Μαντζαρής, Καλλιμάνης (76′ Τόπης), Κώτσιας Αντ., Καραποστόλης (78′ Κώτσιας Ν.), Αγγέλης, Πικούλης, Κορδέλας, Αλεξανδρίδης.

Τίμησαν τον Στέλιο Καντώνια

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Πρέβεζα, η ΑΕΛ τίμησε τον αείμνηστο πρωταθλητή πρόεδρο Στέλιο Καντώνια.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Στέλιου Καντώνια, Γιάννης, από τον χρηματοδότη της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα, τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Νάκα και τον αρχηγό της Κώστα Νεμπεγλέρα.
Μάλιστα η Θύρα 4 του Σταδίου Αλκαζάρ θα πάρει το όνομα του αείμνηστου Στέλιου Καντώνια, ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής του παλαιού προέδρου της ΑΕΛ.
 

Αρχή με πεντάρα για την ΑΕΛ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς επικράτησε στο Αλκαζάρ της Πρέβεζας με 5-0 σε αγώνα για τον 2ο όμιλο. 
Η ομάδα του Κώστα Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9΄ δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Ρούσση να πιάνει κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, τους αμυντικούς να διώχνουν το σουτ όμως του Πατινιώτη να καταλήγει άουτ.
Οι « βυσσινί» απείλησαν εκ νέου στο 16΄ όταν πάλι από κόρνερ αυτή τη φορά ο Σιάκκας με κεφαλιά έβγαλε εξ επαφής τον Μπλέντι με τον τελευταίο να στέλνει με εκ νέου κεφαλιά την μπάλα πάνω στον Πανούση.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ακόμα τρεις κλασσικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν.
Αρχικά στο 32΄με τον Μπλέντι να βγάζει τετ α τετ τον Πλιάγκα με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ, εν συνεχεία στο 41΄ με τον Στεφανίδη μετά από πάσα του Πλιάγκα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή να πιάνει όμως χλιαρό σουτ και στο 45΄ όταν σέντρα του Κυριακίδη δεν πρόλαβε να μπει στη φάση ο Πατινιώτης και τον Πανούση να μπλοκάρει.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι «βυσσινί» στο πρώτο μέρος το πέτυχαν στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με τον Μπλέντι. Ο τελευταίος έπειτα από σέντρα του Γκούρτσα και την αδυναμία του Στεφανίδη να σουτάρει άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ΑΕΛ.
Η «Βασίλισσα του κάμπου» κατάφερε να αυξήσει το προβαδισμά της στο 49΄ όταν ο Ρούσσης μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 57΄ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Ο Νεμπεγλέρας με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μπλέντι στη επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι σε εκείνο το λεπτό το πέτυχαν ένα λεπτό μετά με τον Στεφανίδη όταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0. Οι «βυσσινί» έχοντας το αποτέλεσμα υπέρ τους στο 64΄ βρέθηκαν κοντά στο να πετύχουν το 4-0 το σουτ όμως του Γκούρτσα απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ των Ηπειρωτών.
Στο 70′ ο Μπλέντι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, και ύστερα από όμορφη προσπάθεια και ασσίστ του Πλιάγκα θα κάνει το 4 -0.
Το τελικό 5 – 0 θα γράψει ο Δημήτρης Γκούρτσας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κυριακίδη.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας (62' Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Ρούσσης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Μπλέντι (71' Τζουμάκης)

ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης): Πανούσης, Λαζαρίδης (61' Χουλιάρας), Νίκου (69' Σκαμνέλος), Μάρκος, Δήμας Χρήστος, Δήμας Θωμάς (82' Ζήσης), Καταπόδης, Μπάτσος, Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Διευκρινήσεις για τα διαρκείας

Με αφορμή το ξεκίνημα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ από την Πέμπτη, η διοίκηση των «βυσσινί» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα επί της διαδικασίας.
Αναλυτικά:
Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι από Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09.00 - 21.00
Σάββατο : 09.00 - 16.00
Κυριακή 09.00 - 15.00

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για να εκδώσουν εισιτήριο διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας.
Θύρες 1 - 6 - 7 : 50 Ευρώ
Θύρα 10 : 90 Ευρώ
Θύρες 2 & 4 : 120 Ευρώ
Θύρα 3 VIP : 170 Ευρώ
Θύρα 3 VVIP : 250 Ευρώ
Στα πλαίσια της διεύρυνσης της βάσης μελών του Σωματείου και της προσπάθειας για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση γύρω από το Μητρικό Σωματείο, η ΑΕΛ παρέχει την εξής συνδυασμένη προσφορά:
- Εισιτήριο διαρκείας Ποδοσφαίρου &  εισιτήριο διαρκείας Μπάσκετ & Εγγραφή μέλους στο Σωματείο & Συνδρομή έτους 2013 : τιμή εισιτηρίου διαρκείας ποδοσφαίρου (ανάλογα με τη θύρα) + 40 Ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2410 255944 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των γραφείων.

Εξώδικο για την εκκαθάριση

Εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, απέστειλε η διοίκηση του Ερασιτέχνη πριν από λίγη ώρα, με σκοπό να μάθει το χρονοδιάγραμμα που θα τηρηθεί για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.
Να θυμίσουμε ότι ο σχετικός νόμος προβλέπει ότι μία ΠΑΕ που «πτωχεύει» πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες εκκαθάρισης εντός τριών μηνών. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να οριστεί εκκαθαριστής από το αρμόδιο δικαστήριο, που θα προταθεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ.

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ στην οποία ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών του συνδέσμου και οι ανανεώσεις, ενόψει νέας χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ
«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ ανακοινώνει πως από σήμερα ξεκινάνε και επίσημα οι εγγραφές και οι ανανεώσεις για τη νέα χρονιά.
Το κόστος για την ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 20 ευρώ.
Με την εγγραφή τα νέα μέλη:
- Θα έχουν προτεραιότητα σε εισιτήρια αλλά και εκδρομές.
- Έκπτωση στα νέα είδη του συνδέσμου.
- Θα λαμβάνουν δωρεάν το νέο μπλουζάκι του συνδέσμου το οποίο θα είναι αποκλειστικά για τα μέλη.
- Θα λαμβάνουν κάρτα μέλους μέσω της οποίας θα παρέχεται έκπτωση στο γυμναστήριο πολεμικών τεχνών GLADIATORS LARISSA κ.α.
*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές,στα γραφεία του συνδέσμου (Ψαρρών 2) ,
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 20:00 – 23:00»

Νέα απάντηση της ΑΕΛ

Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Γήπεδο Λάρισας ΑΕ και ΑΕΛ αναφορικά με το AEL FC ARENA συνεχίζεται. Το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση της Ερασιτεχνικής απάντησε εκ νέου για το θέμα του γηπέδου.
Αναλυτικά:
«Κατανοούμε απολύτως την δυσχερή θέση στην οποία έχετε περιέλθει αλλά ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ 1964 οφείλει να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια και όλα, ακόμη και η σημειολογία, μέσω της συνειδητής απάλειψης του όρου AEL, έχουν τη σημασία τους, άσχετα από την όποια μεταγενέστερη υποχρεωτική ανασκευή σας.
Επειδή όμως και πάλι διαπιστώνουμε ότι εμμένετε στην τακτική σας, η οποία και προσδιορίζεται επακριβώς στην προηγούμενη Επιστολή μας, για τελευταία φορά και με ειλικρινέστατη θετική διάθεση, σας αναφέρουμε τα ακόλουθα:
Δεν υπήρχε καμία επιστολή σας, ει μη μόνον το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την συνειδητή επαναλαμβανόμενη αναφορά σας στο γήπεδο ως FC ARENA.
Την 31/08/2013 που αποστέλλετε πλέον νέα επιστολή και μετά την δημοσιοποίηση από εμάς, ως οφείλαμε προς τους φιλάθλους μας, της απαντήσεώς μας, και πάλι αναφέρετε τα ίδια ακριβώς , τα οποία καταδεικνύουν την ίδια διάθεσή σας να κερδοσκοπήσετε σε βάρος της ΑΕΛ 1964, χωρίς την οποία βέβαια αμφιβάλουμε πραγματικά για την ύπαρξή σας.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν, να λέτε ότι δεν δημοσιεύουμε την επιστολή σας στην απάντησή μας, όταν την αποστέλλετε την 31/08/2013 και η απάντησή μας έχει ήδη δημοσιευτεί (!) σε προηγούμενο χρόνο (επί της ίδιας πάντως τελικά προτάσεώς σας-μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Και επειδή κε Τσακμακίδη αδικείτε την κοινή λογική και γίνεστε και αυτόκλητος συνήγορος του κου Πηλαδάκη , σας τονίζουμε ότι εμείς φυσικά και έχουμε πρώτη προτεραιότητα και επιθυμούμε να αγωνιστούμε στο Γήπεδό Μας και δεν έχουμε επιλέξει το ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ, πλην όμως κάποιοι άλλοι (και γνωρίζετε καλά εσείς και οι υπερασπιζόμενοι από εσάς) φροντίσατε καλά να μας εγκλωβίσετε σε αυτήν την διελκυστίνδα και να μην μπορούμε να χαρούμε την Ομάδα μας εκεί που δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται και να προπονείται.
Η Πρότασή μας είναι ειλικρινής και ρεαλιστική και βασίζεται στην απόλυτη επιθυμία όλων μας, όλου του Κόσμου της ΑΕΛ 1964.
Είναι δίκαια και δεν βλάπτει κανέναν, σέβεται δε, απολύτως όλα τα εκατέρωθεν δεδομένα και το γνωρίζετε καλά αυτό.
Η ΑΕΛ 1964 δεν έχει χρόνο να εξαντλείται σε αλληλογραφίες για την από μέρους σας κατανόηση του Αυτονόητου.
Η Αναγέννηση της ΑΕΛ 1964 και ο Λαός της ΑΕΛ 1964 δεν μπορούν να περιμένουν και οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά σεβόμενοι την Ιστορία της και οδηγούμενοι από Αυτήν.
Σας καλούμε λοιπόν, μακριά από υπεκφυγές να πράξετε και να αποφασίσετε έστω και τώρα ακούγοντας την φωνή του ορμητικού Λαού της ΑΕΛ 1964 που διψά για μάχες στην ARENA της ΑEL FC.
Ο Λαός της ΑΕΛ 1964 είναι ο Κριτής και ευτυχώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Ας μην απογοητευτεί και πάλι.
Τελούμε στην διάθεσή σας για την υλοποίηση της ειλικρινούς και δίκαιας Προτάσεώς μας».
Μετά Τιμής
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Νάκας

Πηλαδάκης για το γήπεδο

Στην εφημερίδα «Ελευθερία» τοποθετήθηκε ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κ. Κώστας Πηλαδάκης και πρόεδρος της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», αναφορικά με τη χρήση του AELFCARENA αναφέροντας τα εξής:
«Είμαι διατεθειμένος να παραχωρήσω δωρεάν το γήπεδο στην ΑΕΛ, αλλά όχι και να πληρώνω και από την τσέπη μου για να παίζει η ομάδα, κάτι που φανερώνει θράσος από ορισμένους.
Όπως επίσης και οι ανήθικες πιέσεις που ασκούν ορισμένοι και οι εκβιασμοί που κάνουν. 
Αυτή την στιγμή το γήπεδο παραμένει σε λειτουργία γιατί κάποιος βάζει χρήματα γι’ αυτό. Το κόστος του γηπέδου που θα αυξηθεί τους χειμερινούς μήνες πρέπει να υπολογισθεί. Δεν είναι δυνατόν να τα θέλουν όλα τζάμπα. 
Στα χρήματα που ζητήσαμε περιλαμβάνονται η συντήρηση του χλοοτάπητα, η ασφάλεια, η ασφάλιση, τα κοινόχρηστα και προφανώς ένα ποσό για την εκκρεμότητα που υπάρχει με την Τράπεζα. Εγώ όταν ήρθα στη Λάρισα και επί εννέα χρόνια με καλές και κακές στιγμές δε μου χάρισε κανείς ούτε ευρώ για να αγωνίζεται η ομάδα μας, αντίθετα έβαλα όλα τα χρήματα από την τσέπη μου».

Εκτός με Θεσπρωτό στο Κύπελλο

Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Θεσπρωτό κληρώθηκε η ΑΕΛ στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου. 
Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Εφόσον η ΑΕΛ περάσει το εμπόδιο του Θεσπρωτού θα αντιμετωπίσει πάλι εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Τηλυκράτης-Δόξα Πενταλόφου.
Αναλυτικά οι αγώνες του Κυπέλλου στον 2ο όμιλο:
Κάστορας-Καμπανιακός
Ολυμπος Κέρκυρας-Οδυσσέας Κορδελιού
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πυρσός Γρεβενών
Θεσπρωτός-ΑΕΛ
Καστοριά-Δόξα Κρανούλας
Πρέβεζα-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Τηλυκράτης-Δόξα Πενταλόφου
Κοζάνη-Κεραυνός Θεσπρωτικού

ΑΕΛ – Πρέβεζα στην πρεμιέρα! (Όλο το πρόγραμμα)

Με εντός έδρας αναμέτρηση και με αντίπαλο την Πρέβεζα, θα ξεκινήσει η φετινή «περιπέτεια» της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παιχνίδι που σύμφωνα με τα όσα ισχύουν ως σήμερα θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου είναι το εξής:
1η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Καστοριά
Τηλυκράτης – Δόξα Κρανούλας
Όλυμπος Κέρκυρας – Οδυσσέας Κορδελιού
Καμπανιακός – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Πενταλόφου
ΑΕΛ – Πρέβεζα
Θεσπρωτός – Κοζάνη
Κάστορας – Οικονόμος Τσαριτσάνης

2η Αγωνιστική
Τηλυκράτης – Πυρσός Γρεβενών
Καστοριά – Όλυμπος Κέρκυρας
Δόξα Κρανούλας – Καμπανιακός
Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού – ΑΕΛ
Δόξα Πενταλόφου – Θεσπρωτός
Πρέβεζα – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Κοζάνη – Κάστορας 

3η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Όλυμπος Κέρκυρας
Καμπανιακός – Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας – Καστοριά
ΑΕΛ – Δόξα Κρανούλας
Θεσπρωτός – Οδυσσέας Κορδελιού
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Κάστορας – Οδυσσέας Κορδελιού
Πρέβεζα – Κοζάνη

4η Αγωνιστική
Καμπανιακός – Πυρσός Γρεβενών
Όλυμπος Κέρκυρας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Τηλυκράτης – ΑΕΛ
Καστοριά – Θεσπρωτός
Δόξα Κρανούλας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Οδυσσέας Κορδελιού – Κάστορας
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κοζάνη
Δόξα Πενταλόφου – Πρέβεζα

5η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Εθνικός Φιλιππιάδας
ΑΕΛ – Καμπανιακός
Θεσπρωτός – Όλυμπος Κέρκυρας
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τηλυκράτης
Κάστορας – Καστοριά
Κοζάνη – Δόξα Κρανούλας
Πρέβεζα – Οδυσσέας Κορδελιού
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Δόξα Πενταλόφου

6η Αγωνιστική
ΑΕΛ – Πυρσός Γρεβενών
Εθνικός Φιλιππιάδας – Θεσπρωτός
Καμπανιακός – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Όλυμπος Κέρκυρας – Κάστορας
Τηλυκράτης – Κοζάνη
Καστοριά – Πρέβεζα
Δόξα Κρανούλας – Δόξα Πενταλόφου
Οδυσσέας Κορδελιού – Κεραυνός Θεσπρωτικού

7η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Θεσπρωτός
Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΕΛ
Κάστορας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Κοζάνη – Καμπανιακός
Πρέβεζα – Όλυμπος Κέρκυρας
Δόξα Πενταλόφου – Τηλυκράτης
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Καστοριά
Δόξα Κρανούλας – Οδυσσέας Κορδελιού

8η Αγωνιστική
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πυρσός Γρεβενών
Θεσπρωτός – Κάστορας
ΑΕΛ – Κοζάνη
Εθνικός Φιλιππιάδας – Πρέβεζα
Καμπανιακός – Δόξα Πενταλόφου
Όλυμπος Κέρκυρας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Τηλυκράτης – Οδυσσέας Κορδελιού
Καστοριά – Δόξα Κρανούλας

9η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Κάστορας
Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Πρέβεζα – Θεσπρωτός
Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Εθνικός Φιλιππιάδας
Οδυσσέας Κορδελιού – Καμπανιακός
Δόξα Κρανούλας – Όλυμπος Κέρκυρας
Καστοριά – Τηλυκράτης

10η Αγωνιστική
Κοζάνη – Πυρσός Γρεβενών
Κάστορας – Πρέβεζα
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δόξα Πενταλόφου
Θεσπρωτός – Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΑΕΛ – Οδυσσέας Κορδελιού
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Κρανούλας
Καμπανιακός – Καστοριά
Όλυμπος Κέρκυρας – Τηλυκράτης

11η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Πρέβεζα
Δόξα Πενταλόφου – Κοζάνη
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κάστορας
Οδυσσέας Κορδελιού – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δόξα Κρανούλας – Θεσπρωτός
Καστοριά – ΑΕΛ
Τηλυκράτης – Εθνικός Φιλιππιάδας
Όλυμπος Κέρκυρας – Καμπανιακός

12η Αγωνιστική
Δόξα Πενταλόφου – Πυρσός Γρεβενών
Πρέβεζα – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Κοζάνη – Οδυσσέας Κορδελιού
Κάστορας – Δόξα Κρανούλας
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Καστοριά
Θεσπρωτός – Τηλυκράτης
ΑΕΛ – Όλυμπος Κέρκυρας
Εθνικός Φιλιππιάδας – Καμπανιακός

13η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Οδυσσέας Κορδελιού – Δόξα Πενταλόφου
Δόξα Κρανούλας – Πρέβεζα
Καστοριά – Κοζάνη
Τηλυκράτης – Κάστορας
Όλυμπος Κέρκυρας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Καμπανιακός – Θεσπρωτός
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕΛ

14η Αγωνιστική
Οδυσσέας Κορδελιού – Πυρσός Γρεβενών
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Δόξα Κρανούλας
Δόξα Πενταλόφου – Καστοριά
Πρέβεζα – Τηλυκράτης
Κοζάνη – Όλυμπος Κέρκυρας
Κάστορας – Καμπανιακός
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Εθνικός Φιλιππιάδας
Θεσπρωτός – ΑΕΛ

15η Αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Δόξα Κρανούλας
Καστοριά – Οδυσσέας Κορδελιού
Τηλυκράτης – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Όλυμπος Κέρκυρας – Δόξα Πενταλόφου
Καμπανιακός – Πρέβεζα
Εθνικός Φιλιππιάδας – Κοζάνη
ΑΕΛ – Κάστορας
Θεσπρωτός – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Στον 2ο Όμιλο ΑΕΛ και Οικονόμος Τσαριτσάνης!

Μετά την κλήρωση της διάσπασης των ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας σε δύο διαφορετικούς ομίλους η ομάδα της ΑΕΛ και του Οικονόμου Τσαριτσάνης κληρώθηκαν να βρεθούν στον 2ο Όμιλο μαζί με τις εξείς ομάδες:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Καστοριά, Κάστορας
ΚΟΖΑΝΗ: Κοζάνη
ΠΡΕΒΕΖΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Πρέβεζα
ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολυµπος Κέρκυρας
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Θεσπρωτός
ΗΠΕΙΡOΣ: Δόξα Κρανούλας
ΓΡΕΒΕΝΑ: Πυρσός Γρεβενών
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καµπανιακός, Οδυσσέας Κορδελιού, Δόξα Πενταλόφου
ΛΑΡΙΣΑ: Λάρισα, Οικονόµος Τσαριτσάνης

Η απάντηση ΑΕΛ 1964 στη Γήπεδο Α.Ε.

Ως προς την ανωτέρω πρόταση της Γήπεδο Α.Ε. προς ΑΕΛ 1964 ανακοινώνεται η κάτωθι απάντηση-αντιπρόταση:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ
Κον Δημήτριο Τσακμακίδη.
Σε συνέχεια του αποσταλλέντος μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εν σχέσει με την χρήση του γηπέδου AEL FC ARENA και του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, επισημαίνονται τα ακόλουθα:
Καταρχήν εγείρονται ιδιαίτερα ερωτηματικά και προκαλούνται αλγεινές εντυπώσεις, που δεικνύουν και την διάθεσή σας, από την απαλοιφή της ιστορικής και αδιαπραγμάτευτης εμβληματικής αναφοράς της ΑΕΛ από το περιεχόμενο του κειμένου σας στην επωνυμία του γηπέδου. Οφείλετε να ξέρετε ότι το γήπεδο ΄΄ανήκει΄΄ στην ΑΕΛ και να το εντυπώσετε καλά αυτό μακριά από οποιαδήποτε άλλη σκέψη και μεθόδευσή σας.
Ακολούθως και επί της προτάσεως σας αναφέρουμε τα εξής:
Το γήπεδο AEL FC ARENA αποτελεί ΄΄σπίτι΄΄ της ΑΕΛ 1964 και χώρο όπου δικαιωματικά δικαιούται να αγωνίζεται η ΑΕΛ 1964, άλλωστε χωρίς την ΑΕΛ 1964 και την ψυχική δυναμική της ιστορίας, του ονόματος και των φιλάθλων αυτής, κανείς και ποτέ δεν θα δημιουργούσε και δεν θα είχε γήπεδο.
Ομοίως ακριβώς ισχύουν και για το Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, ιστορικό χώρο της ΑΕΛ 1964 που πάντοτε ανήκε στην ΑΕΛ 1964.
Η πρόταση την οποία κάνετε για την χρήση των ανωτέρω από την ΑΕΛ 1964 (380.000 ΕΥΡΩ χωρίς να υπολογίζονται οι τραπεζικές υποχρεώσεις και χωρίς χρήση εστιατορίου-κυλικείων-σουιτών-γραφείων-λεωφορείου-βοηθητικού βαν και χωρίς να αναφέρετε την κατάσταση του Γηπέδου και του Προπονητηρίου των Δένδρων όπου απαιτούνται πλήθος εργασιών αξίας δεκάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ) είναι σίγουρα, και επιεικώς χαρακτηριζόμενη, προκλητική και εξωπραγματική, ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα και τις διαμορφωθείσες συνθήκες.
Οφείλατε σεβόμενοι αφενός την ιστορία της ΑΕΛ 1964 και τους αγνούς φιλάθλους της και αφετέρου τα τραγικά λάθη και παραλείψεις σας που οδήγησαν την ΑΕΛ 1964 σε δεινή αγωνιστική θέση, να παραχωρήσετε την χρήση των ανωτέρω ανευ του οιουδήποτε τιμήματος ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην ΑΕΛ 1964 και των δεινών που της επιφέρατε.
Εν πάσει περιπτώσει και αντιλαμβανόμενοι την διάθεσή σας να εκμεταλλευτείτε ακόμη και τώρα την ΑΕΛ 1964 και την δίψα του φίλαθλου κοινού της να βλέπει την Ομάδα μας να αγωνίζεται στο Γήπεδό της και να προπονείται στο Προπονητήριό της, προτείνουμε όπως ισχύσει η οικονομική Προσφορά-Συμφωνία που ορίζει ποσοστό 15% επί των διαφημίσεων και ποσοστό 15% επί των εισιτηρίων (η οποία σε κάθε περίπτωση ισχύει και για την χρήση του ΑΛΚΑΖΑΡ και των βοηθητικών-προπονητικών αυτού) καθώς ανάληψη των πάσης φύσεως απαιτουμένων λειτουργικών εξόδων, με την πρόσθετη βέβαια και αυτονόητη παρατήρηση ότι θα μας παραχωρηθούν και άπαντες οι χώροι που τώρα φέρεστε να εξαιρείτε .
Υπομνύεται εξάλλου, ότι δεν περνάει απαρατήρητο και σας χαρακτηρίζει δυστυχώς, ότι το Γήπεδο AEL FC ARENA παραχωρείται σήμερα σε συναυλιακές εκδηλώσεις κλπ με τίμημα πολύ μικρότερο του ανωτέρω αναφερομένου.
Ίσως στην συνείδησή σας η ΑΕΛ 1964 υπολείπεται των φιλοξενούμενων καλλιτεχνών ή άλλων που πραγματοποιούν εκδηλώσεις εκεί.
Μην συνεχίζετε όμως τα εγκληματικά λάθη σε βάρος της ΑΕΛ 1964 και των αγνών φιλάθλων της και αντιληφθείτε πλέον, έστω και τώρα, αφενός ότι η ΑΕΛ 1964 είναι ΙΣΤΟΡΙΑ και ΙΔΕΑ και την Ιστορία και τις Ιδέες τις σεβόμαστε και τις τιμούμε και δεν ασελγούμε επ΄αυτών για οικονομικά ανταλλάγματα και κέρδη και αφετέρου ότι το γήπεδο ήταν, είναι και θα είναι AEL FC ARENA και όχι FC ARENA όπως ατυχέστατα αναφέρετε στην επιστολή σας.
Ειλικρινέστατα αναμένουμε την θετική απάντησή σας στα ανωτέρω και επιφυλασσόμενοι των νομίμων, τελούμε στην διάθεσή σας.
Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. 1964
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Νάκας

Η επιστολή της Γήπεδο Α.Ε. προς ΑΕΛ 1964

Η ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το κοινό ότι έλαβε διά του κ. Τσακμακίδη κείμενο το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει επί λέξει τα εξής: 
Σας ενημερώνουμε για την τιμή χρήσης του γηπέδου F.C. ARENA το οποίο περιλαμβάνει και την παραχώρηση του προπονητικού των Δένδρων για μία (1) ποδοσφαιρική χρονιά (έως 31/5/2013) και ανέρχεται σε 380.000 ευρώ χωρίς της τραπεζικές υποχρεώσεις που εάν συμφωνήσουμε στα υπόλοιπα μπορούμε να επικοινωνήσουμε ως Γήπεδο Α.Ε. με την τράπεζα για την όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία. Στα πλαίσια καλής χρήσης και την καλύτερη δυνατή συντήρηση του χλοοτάπητα και κατόπιν συνεννόησης θα επιτρέπεται 1 προπόνηση την εβδομάδα + τον αγώνα για το γήπεδο F.C. ARENA και σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας η χρήση του προπονητικού. 
Από το τιμή χρήσης εξαιρούνται το εστιατόριο queen s, τα κυλικεία, οι σουίτες, τα γραφεία που στεγαζόταν η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 το λεωφορείο και το φορτηγάκι (βαν). 
Την ευθύνη πληρωμής ΔΕΗ ΔΕΥΑΛ τη θέρμανση του χώρου χρήσης σας την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου F.C. ARENA όπως και των αντίστοιχων υποχρεώσεων του προπονητικού των Δένδρων βαραίνει την Γήπεδο Α.Ε. και είναι μέσα στην τιμή χρήσης. Επίσης το κόστος των αγώνων είναι εκτός τιμή (καθαριότητα γηπέδου φύλαξη κλπ) και βαραίνει την ΑΕΛ 1964.
Ο τρόπος πληρωμής και οι εγγυήσεις καταβολής του τιμήματος θα συζητηθούν στη συνέχεια των επαφών μας.
Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση παρουσίας 2ης ομάδας για τη χρήση του F.C. ARENA το κόστος για εσάς θα μειωθεί και εάν προκύψει θα συζητηθεί εκ νέου.
Αναμένοντας την απάντηση σας
Για την Γήπεδο Α.Ε. Τσακμακίδης Δημήτριος..

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.  Στην προσπάθεια για επιστροφή στην φυσική μας θέση οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν. Τα εισιτήρια διαρκείας δεδομένης της οικονομικής κατάστασης αλλά και της κατηγορίας που αγωνίζεται φέτος η ομάδας μας, είναι προσιτά με σκοπό την μέγιστη προσέλευση των φιλάθλων μας, τη συσπείρωση του κόσμου στο νέο ξεκίνημα και τη δημιουργία μιας έδρας φόβητρο.
Η έκδοση θα γίνεται από τα γραφεία της ΑΕΛ 1964  Μ. Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου ( 9 π.μ. - 8 μ.μ.)

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εξής αγώνες:
*Αγώνες Πρωταθλήματος Football League 2
*Αγώνες Κυπέλλου
*Φιλικούς Αγώνες
 
Ο κάτοχος θα παραλαμβάνει προσωρινό εισιτήριο διαρκείας, έως ότου παραληφθούν οι επίσημες κάρτες διαρκείας.
ΘΥΡΑ   ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
1-6-7   €50
10   €90
2-4   €120
3 VIP   €170
3 VVIP   €250

Παράλληλα ανακοινώνονται και οι τιμές των απλών εισιτηρίων που διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ    ΤΙΜΗ ΑΠΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
1-6-7   €5
10   €10
2-4   €12
3 VIP   €15

Ισχύει και φέτος η παιδική κερκίδα, ενώ η είσοδος για όλα τα παιδιά έως 12 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και των απλών εισιτηρίων δεν θα διαφοροποιηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται η ΑΕΛ.
 
"ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Monsters: Εγγραφές - Ανανεώσεις

Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους της Α.Ε.Λ. πως από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών, που θα γίνονται καθημερινά από 19:30 ως 21:30 στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8). Πληροφορίες και λεπτομέρειες θα δίνονται και τηλεφωνικά τις ίδιες ώρες στο 2410 537 117.