Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ!

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Εθνικό Στάδιο Βόλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ, λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας από τη Μαγνησία, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη.
Η ομάδα του Βόλου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη αντικειμένου από το οποίο προκλήθηκε ελαφρά σωματική βλάβη για τον τεχνικό της Ξάνθης, Νίκο Κεχαγιά.
Έτσι αυτή την ποινή ο Ολυμπιακός Βόλου θα την εκτίσει τώρα στο δεύτερο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ (στο Βόλο), κάτι που σημαίνει ότι δε θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του.

Αναλυτικά η τότε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
"Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ' αυτήν την χρηματική ποινή των 3.000 ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα.
Κηρύσσει την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή 800 ευρώ για την πράξη της κατ’ εξακολούθηση ρίψεως αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και χρηματική ποινή 1000 ευρώ για την πράξη της ρίψεως αντικειμένου από την οποία υπήρξε έστω και ελαφρά σωματική βλάβη και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 αγωνιστική. Συγχωνεύει τις επιβληθείσες χρηματικές ποινές και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 1400 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου