Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Παρουσιάστηκε η 3άστερη φανέλα της ΑΕΛ

Με σύνθημα «Μαζί ξαναγράφουμε ιστορία» παρουσιάστηκε χτες βράδυ από την ΠΑΕ ΑΕΛ η επετειακή φανέλα της ομάδας με αφορμή τα 50 χρόνια! 
Η εκδήλωση έγινε στον πεζόδρομο του ΑΕΛ CITYSTORE στην οδό Μανωλάκη 9-11 παρουσία πλήθους κόσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της διοίκησης και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Πλεξίδας.
Το "παρών" έδωσαν και παλαίμαχοι από την πρώτη ομάδα του 1964 οι οποίοι και βραβεύτηκαν, ενώ τους δόθηκε και μία κάρτα διαρκείας στον καθένα από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Γκοφρί Ντερνί, ο οποίος θα αποτελέσει και τη μεγάλη μεταγραφή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Ο Γάλλος μέσος εμφανίστηκε ευδιάθετος ενώ δεν αρνήθηκε φωτογραφίες μαζί με τον κόσμο.
Από τη βραδιά δεν έλειψαν φυσικά και τα συνθήματα του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος περιμένει ξανά μεγάλες επιτυχίες από την ομάδα της Λάρισας, ενώ λίγα λόγια είπε και ο Βαγγέλης Πλεξίδας προς τους παρευρισκόμενους, ζητώντας ομόνοια, ενότητα, αναγνωρίζοντας ότι αυτή η ομάδα ανήκει μόνο στον κόσμο της και δίνοντας το σύνθημα "όλοι μαζί μπορούμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου