Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με το δεξί στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

Ξεκίνημα με το δεξί για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League με τους "βυσσινί" να επικρατούν με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ και να δείχνουν με το καλημέρα ότι είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.
Η ΑΕΛ σημείωσε και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας την υπεροχή του αγώνα ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 64' όταν ύστερα από σέντρα από τα αριστερά ο Βρονταράς δεν βγήκε και ο Περίκο με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 75΄ο Βερντού βρήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας την κίνηση του Πινδώνη, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε στην αντίθετη πλευρά την μπάλα νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2 – 0! 
 
 ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (46' Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο (84' Ζούνιορ), Βερδού (76' Αναστασάκος). 
 
Απόλλων Καλαμαριάς:Bρονταράς, Γαλανόπουλος, Δήμου, Παπαστεριανός, Κατσιαρός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (82' Παπαδόπουλος), Καράμπελας (36' Τσούτσης), Νατσιόπουλος (71' Σουλίδης), Γκέσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου