Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αγροτικός Αστέρας-Λάρισα 0-3!!


Με έναν Περίκο σε τρελά κέφια, έχοντας πετύχει δύο γκολ, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αφού κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 0-3, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της απέναντι στον αντίπαλο της.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε τον Αγροτικό Αστέρα. 
Αρχικά στο 20' ο Βερδού απείλησε με σουτ, αλλά ο Ταταρίδης έσωσε, και δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Πινδώνη είχε την ίδια κατάληξη.
Οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν και στο 36' έφτασαν στο γκολ, όταν ο Μπλέντι βγήκε στην κόντρα γύρισε στον Περίκο στα αριστερά και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. 
Μάλιστα, ο Βερδού λίγο έλειψε στο 42' να κάνει το 2-0 όταν με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Ταταρίδη χωρίς να τα καταφέρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι πίεσε την ΑΕΛ, και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 60',όταν
ο Καρακατσάνης έπιασε το δυνατό σουτ και ο Αποστολίδης με τρομερή απόκρουση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κράτησε το προβάδισμα για τους «βυσσινί».
Στο 76' η ΑΕΛ έφτασε στο δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη. Ο Τσιλιγκίρης έβγαλε την ομάδα του στην κόντρα, σέντραρε για τον Βερδού, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Περίκο από κοντά έκανε το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα για την Λάρισα ήρθε στο 84', όταν ο Περίκο από εκτελεστής έγινε πασέρ και με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Πινδώνη και αυτός με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 . 

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας (80' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης (46' Αθανασιάδης), Καθάριος (62' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ.

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης (79' Φορνέρ), Μούτσα (64' Καρανίκας), Περίκο, Βερδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου