Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ήττα για την ΑΕΛ στη Λαμία

Παρουσιάζοντας ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στη Λαμία με 1-0 και σίγουρα προβλημάτησε με την απόδοση της.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε από κοντινή απόσταση ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης στο 74΄ μετά από κάθετη πάσα του Καμαρά, ενώ η ΑΕΛ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 53΄, λόγω αποβολής του Ντερνίς.
Στο πρώτο ημίχρονο τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι «βυσσινί» έφταναν μεν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Η μόνη φάση που ξεχώρισε ήταν εκείνη του 31ου λεπτού με τον Μουλόπουλο να κάνει την προβολή από δεξιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν έλειψαν οι «συγκινήσεις», με τον ρέφερι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 
Στο 51’ λοιπόν ο Αγγελάκης έδειξε, δικαίως, την κίτρινη κάρτα στον Βασιλόγιαννη που έκανε «θέατρο» στην περιοχή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται έντονα για την εν λόγω απόφαση. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντερνίς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του, μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες της ΑΕΛ.
Εν τέλει, το ματς κρίθηκε στο 74’ όταν ο Καμαρά έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Βασιλόγιαννη, που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το κοντρόλ και με συρτό σουτ νίκησε τον Αποστολίδη ανοίγοντας το σκορ.
Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα λεπτά έκαναν απλώς διαχείριση του αποτελέσματος, ενώ οι «βυσσινί» έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφεραν να «απειλήσουν» την εστία του Μπλάζιτς με το 1-0 να μένει ως το τέλος.
Να σημειωθεί πως από το 89’ και μέχρι το φινάλε του αγώνα η ΑΕΛ έπαιξε με 9 παίκτες καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Φόρνερ. 

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γενγκά (27' Φράγκος, 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86' Μουμίν). 

ΑΕΛ (Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης (75' Καρανίκας), Πινδώνης, Βερδού (63' Στεφανίδης), Ντερνίς, Μπλέντι (58' Φορνέρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου