Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Όλα τελείωσαν νωρίς...

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός κέρδισε την κακή ΑΕΛ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σκορ 2-0 για την 20η αγωνιστική της Super League. 
Μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο και ύστερα από λάθος του Γκόλια ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ανδρούτσο, και στο 9' λεπτό ο Ιντέγε έκανε το 2-0 και κάπου εδώ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!!
Μοναδική καλή στιγμή της ΑΕΛ που κάλλιστα μπορούσε να ισοφαρίσει ήταν το τετ-α-τετ του Αβραάμ στο 8ο λεπτό και μάλιστα στη συνέχεια της φάσης «έφαγε» και το δεύτερο γκολ!!
Πάρα πολλές και δύσκολες επεμβάσεις από το τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, που κράτησε την έκταση της ήττας σε αξιοπρεπή επίπεδα!!
Πλέον, η ΑΕΛ, σε ένα... υπολογισμένα χαμένο παιχνίδι, κοιτά τη δύσκολη συνέχεια με αρχή το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό στη Λάρισα.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (77' Ρέτσος), Ανδρούτσος, Φορτούνης (82' Ανσαριφάρντ), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε (70' Καρντόσο)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γκόλιας, Ρέντζας, Τσίκοτς, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46' Γκουλουζάντε), Ναζλίδης (78' Ρέγες), Ικάνουνιεκς, Αβραάμ (57' Καπός) 

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Θράκης)
Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (Καβάλας), Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατ. Αττικής)

Τέταρτος: Γεώργιος Κυριαζίδης (Έβρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου