Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΑΕΛ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 -0 - Συνεχίζει να μοιραζει πόνο στα γνωστά κινίνα και τις «πικραγγουριές» των ερτζιανών!!

Με "χρυσό" σκόρερ τον Θωμά Ναζλίδη η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 το Λεβαδειακό στο AEL FC Arena ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της Super League και συνεχίζει να δίνει πίκρα στα γνωστά κινίνα της Λάρισας!!
Οι «βυσσινί» που πανηγύρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη υποχρέωσαν τους Βοιωτούς στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε ολόκληρο τον αγώνα, και σίγουρα άξιζε τη νίκη αν και η λύτρωση ήρθε στο 94!!
Έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η τριάδα των αγώνων για την ΑΕΛ, κάνοντας το τρία στα τρία για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Περόνε με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Ναζλίδη στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Επασί και χάρισε το υπερπολίτιμο τρίποντο στους «βυσσινί».

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβοιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (53' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν (81' Γιαννιτσάνης), Λεοζίνιο (67' Περόνε), Ναζλίδης

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Νουάνκο (81' Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)


Το «χρυσό» γκολ του Ναζλίδη αφιερώνεται σε όλα τα κινίνα του ραδιοφώνου και όχι μόνο!!Ξέρουν αυτοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου