Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 3 - 0

Για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ επικράτησε της Παναχαικής με σκορ 3-0 στο AEL FC ARENA και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση
Το 1-0 σημειώθηκε στο 9' όταν ο «δικός» μας Τάσος Κρητικός, με διαγώνια πάσα, βρήκε τον Γιαννιτσάνη με τον επιθετικό της ΑΕΛ να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Βρονταρά.
Στο 51′ ο Τάσος Κρητικός κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής στον άξονα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περόνε που με συρτό φάουλ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βρονταρά που δεν κατάφερε να προλάβει να διώξει και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 78' και μετά από περιπετειώδη φάση στα καρέ της Παναχαικής η μπάλα στρώθηκε στον Κρίζμαν και αυτός από κοντά έκανε το 3 - 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Επόμενο ματς για τους «βυσσινή» είναι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Καρατάσιος, Κοντόρ, Λαγός, Μπάλλας (77′ Κρίζμαν), Μασούρας (81′ Μακρής), Περόνε, Κρητικός (70′ Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (52′ Μασούρας), Λουμπαρδέας, Γκέσιος (55′ Σπανός), Κυνηγόπουλος (82′ Στεργίδης), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης.


Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας). 
Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Βρούτος (Πιερίας). 
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας).

Η Βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 6
2. ΑΕΛ 3
3. Παναχαϊκή 3
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου