Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κέρδισε με το «αγαπημένο» της σκορ η ΑΕΛ 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης στο AEL FC ARENA

Με σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς στο 86ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA, ξέφυγε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη και «εκτοξεύτηκε» στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας της Super League μετά από 11 αγωνιστικές.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη,έχασε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ με κύριο εκφραστή τον Λεοζίνιο, αλλά ο Τσόβιτς ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Απόλλωνας απείλησε περισσότερο, αλλά ο Μπόζοβιτς επενέβη σε καθοριστικές φάσεις, ειδικά σε αυτήν του 56΄ όταν απέκρουσε την προσπάθεια του Καστιγέχος.
'Έτσι φτάσαμε στο 86' λεπτό όταν ο Περόνε βρήκε τον Ντέλετιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Κούρου και από κοντά νίκησε τον Τσόβιτς κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (83’ Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (88’ Μπάλλας), Λεοζίνιο (65’ Περόνε), Κρίζμαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κούρος, Κονέ, Χουάρες (88' Κιταμπάλα), Αλμπάνης (83’ Μάατσεν), Ανιέτε, Μάατσι, Καστιγέχος (76’ Κύργιας).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας) 4ος: Στυλιαράς (Αιτ/νίας).Κούρος

Δείτε το γκολ ζωντανά από τη θύρα 6 του AEL FC ARENA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου