Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Στο τέλος κερδίζει πάντα η ΑΕΛ - 1-0 την Ξάνθη με γκολ στο 94!!!


Με ένα γκολ του Κριζμάν στο 94' μετά από φανταστικό τακουνάκι του Περόνε η ΑΕΛ κέρδισε την Ξάνθη με 1-0 την «έπιασε» στην 7η θέση και κοιτά πλέον τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη!!
Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο,είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ήταν αυτή που είχε και την μοναδική ευκαιρία για το πρώτο μέρος, όταν ο Μπουλά στο 38' έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Γέντρισεκ μπήκε στην πορεία της μπάλας και πεσμένος την έστειλε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, μάλιστα στο 48' ζήτησε πέναλτι, όταν ο Ναζλίδης γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή της Ξάνθης, με τον Λισγάρα να φαίνεται ότι παίρνει τη μπάλα με το χέρι, με τον Βάτσιο να δείχνει  "παίζεται".
Η μεγαλύτερη στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.  
Ο Αγκάνοβιτς με κάθετη πάσα «τρύπησε» την άμυνα της Ξάνθης ο Μασούρας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, σούταρε, με τον γκολκίπερ της Ξάνθης να διώχνει σε κόρνερ!!
Στο 68’ ο Περόνε έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, ο Κρίζμαν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε εύκολα.
Στο 80', η Ξάνθη άγγιξε το γκολ όταν ο Λουσέρο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Γέντρισεκ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έπιασε το σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Μπόζοβιτς!!
Η λύτρωση για την ΑΕΛ, ήρθε στο 90+4 όταν ο Περόνε με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Κρίζμαν μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ χωρίς να το σκεφτεί έγραψε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και «έδωσε» ξανά πίκρα στα γνωστά κινίνα της Λάρισας!!

Διαιτητής: Βάτσιος
Βοηθοί: Σάββας, Σπυρόπουλος

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (62' Περόνε), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς ( 83' Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Κρίζμαν.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (87' Σβάρνας), Λουσέρο, Σιλά, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Ρότσε( 78' Φασίδης), Λισγάρας, Γέντρισεκ, Κίκε( 57' Ορφανίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου