Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του «Τάκη» Μουστάκα πραγματοποιήθηκε στο Συκούριο

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή του Κισσάβου αλλά και του Απόλλων Λάρισας Δημήτρη Μουστάκα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τάκης Κακαγιάννης στο Συκούριο.
Οι βετεράνοι του Απόλλων Λάρισας ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των βετεράνων του Δήμου Τεμπών αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι μια τεράστια οικογένεια που στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς και συνεργασίας.
Αρχικά ο Χρήστος Αγγελής που υπήρξε συμπαίκτης του τόσο στον Κίσσαβο όσο και στον Απόλλωνα Λάρισας έδωσε πλακέτα στη σύζυγο του Τάκη Μουστάκα, ενώ ακολούθως στην οικογένεια πρόσφεραν ανθοδέσμες οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο Κώστας Κολλάτος για τον Κίσσαβο και ο Αποστόλης Φωτάκης για τον Απόλλων Λάρισας.
Αν και το αποτέλεσμα δεν έχει καμιά σημασία, αφού ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμήσουμε έναν σπουδαίο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή που τίμησε για πολλά χρόνια τη φανέλα του Κισσάβου και του Απόλλων Λάρισας, να αναφέρουμε ότι οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών επικράτησαν με 5-0, χάρη σε χατ τρικ του Βασίλη Κύρκου, ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν ο Βαγγέλης Μαραμής και ο Γιώργος Γουντσιώτης.
Μετά τον αγώνα ο Χρήστος Αγγελής απένειμε αναμνηστικό κύπελλο στη γυναίκα του Δημήτρη Μουστάκα, στη μνήμη του συζύγου της, ενώ δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων από τις κόρες του.

Τον αγώνα διηύθυνε η Ευαγγελία Λανάρα.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ (Μιχαήλ Ρούπας): Δημ. Καργιώτης, Κ. Κολλάτος, Εκτ. Κολλάτος, Ιωανν. Σιώμος, Βαγγ. Μαραμής, Δημ. Ντίνας, Χρ. Κακαγιάννης, Βασ. Κύρκος, Θεοδ. Σολωμός, Χρ. Γεράσης, Μιχ. Μάγκας (Αγγ. Κακαγιάννης, Γιωργ. Γουντσιώτης, Απ. Ζιώγας, Χρ. Μόκας, Βασ. Αργυρούλης, Δημ. Μπιτσαράς, Στ. Φουσίκας).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τάσος Γκουτζίδης): Βασ.Χριστοδούλου, Βασ. Αργυρακούλης, Χρ. Αγγελής, Απ. Φωτάκης, Κ. Κολομητρούσης, Νικ. Κακαγιάννης, Δημ. Τσαπατώρης, Μιχ. Μπίζιος, Τάσος Μπεριτζάς, Χρ. Πρατσίλας, Φωτ. Πλίτσης (Θαν. Μιχαλόπουλος, Θαν. Κανελιάς, Γιάνν. Σδούγκας, Παν. Καπλάνης, Γιώργος Θεοδώρου, Στάθης Γκούρας).



*Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Βασίλη και Νίκο για τις φωτογραφίες και το video...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου