Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Στα ημιτελικά του κυπέλλου η ΑΕΛ!!!!!

Σε ένα ματς θρίλερ που δεν προσφέρονταν για καρδιακούς. η ΑΕΛ νίκησε στην παράταση τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-2 (συνολικό σκορ 5-3) πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθει τον αντίπαλο της.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΛ αφού μόλις στο 11' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουάλας, η μπάλα στρώθηκε στον Κρίζμαν και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.
Στο 22' όμως ο Κόντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, (μετά από κακό υπολογισμό στην πορεία της μπάλας του Μπόζοβιτς) έφερε το ματς στα ίσια και πλέον όλα άρχισαν να κρέμονται σε μία κλωστή.
Στο 82' ο Κόντε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, (αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι) νίκησε το Μπόζοβιτς, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση!!
Κάπου εκεί όμως φάνηκε το μέταλλο της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΑΕΛ.
Στο 100' και μετά από μακρινή μπαλιά του Γουάλας η μπάλα στρώθηκε στον Μασούρα και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-2  και έφερε ξανά την ΑΕΛ σε τροχιά πρόκρισης.
Στο 107' ο Λεοζίνιο βρήκε ωραία τον Κριζμάν, εκείνος μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, ο Μιχαήλ τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Καραντώνη να δείχνει το καθαρό πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν και έγραψε το τελικό 3-2!!

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65' Γκόλιας), Ναζλίδης (72' Λεοζίνιο), Κριζμάν (110' Περόνε). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70' Ντέλοβατς), Χαλκιαδάκης (90' Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (59' Σολτάνι). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου