Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Παρελθον ο Καβακας!

Παρελθόν αποτελεί ο Τίμος Καβακάς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ! Πιο λιτή δε γινόταν να είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ αφού η ανακοίνωση είναι μόλις 14(!) λέξεις! 
Συγκεκριμένα:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Τίμο Καβακά»
Σίγουρα πρόκειται για αιφνιδιαστική εξέλιξη που μπορεί να έχει σχέση μ' ένα οικογενειακό ζήτημα που αντιμετώπιζε τελευταία ο ίδιος, μπορεί όμως και όχι... Αυτό το λέμε, γιατί την ίδια ώρα στην  ιστοσελίδα mikriliga.com, ανέβηκε το ακόλουθο δημοσίευμα:
"Σχεδόν βέβαια θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, στον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ έχει καταθέσει τις τελευταίες ώρες πρόταση να αναλάβει και πάλι το τιμόνι της ομάδας!

Η συμφωνία κατά μία έννοια μπορεί να θεωρείται δεδομένη ανάμεσα στα δύο μέρη τα οποία δεν έκρυψαν ποτέ την αμοιβαία εκτίμηση και... αγάπη που δημιουργήθηκε την περσινή περίοδο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο ΔΣ της Δευτέρας (17/10) που αποδείχτηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, υπήρξε τηλεφώνημα προς τον βοηθό προπονητή της Λάρισας να επιστρέψει στον Πλατανιά και να καθοδηγήσει την ομάδα όχι στην Γ’ Εθνική, αλλά στη Β’, με τον Καβακά να λέει το «ναι».
Συμπληρωματικά να αναφέρουμε πως μόλις σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η φυγή του πρώην τεχνικού του Πλατανιά!!!!
Έλληνας και ο νέος βοηθός του Κόουλμαν 
Η αιφνιδιαστική φυγή του Τίμου Καβακά, δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση πως λόγω της επικείμενης συμμετοχής της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα, πρόκειται η θέση του βοηθού προπονητή να αναπληρωθεί από Βρετανό προπονητή, της επιλογής Κόουλμαν.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες επιθυμία του Ουαλού τεχνικού είναι, και ο νέος άμεσος συνεργάτης του να είναι Έλληνας.
Υπάρχει και προπόνηση...
Στο μεταξύ η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις της, με μειωμένα μεν προβλήματα σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά... προβλήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βενετίδης εξακολουθεί να έχει θέμα με τους προσαγωγούς, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εξετάσεων, ενώ ο Μιχαηλίδης δεν έρχεται σε επαφή με μπάλα κι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Επίσης, Ρομέου και Φαλάγγας ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς, ενώ σε περίοδο αποθεραπείας βρίσκεται ο Πρίφτης.
Στον Τύρναβο...
Τέλος, ένα ακόμη φιλικό θα δώσουν οι "βυσσινί". Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21/10 στις 4 μ.μ. θα τεθούν αντιμέτωποι στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου