Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ισοπαλία στη Δράμα

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στη Football League. Το τελικό 1-1 μοιάζει δίκαιο σε έναν αγώνα, ο οποίος παρότι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, είχε δύο γκολ, αρκετές όμορφες φάσεις και απρόοπτα.
Ένα από αυτά ήταν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Φιρινίδη στο 27' λεπτό, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Βασίλη Μάλτζαρη να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τα βυσσινί.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Αλεξάντροβιτς εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία των αμυντικών των γηπεδούχων, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17' λεπτό όταν ο Κάπελ βρέθηκε μόνος απέναντι στο Φιρινίδη αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 40' λεπτό, όμως η Δόξα Δράμας ισοφάρισε όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρούσεφ κατάφερε να νικήσει τον Μάλτζαρη, που είχε πάρει νωρίτερα την θέση του Φιρινίδη, λόγω τραυματισμού του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τίμου Καβακά έδωσε χώρο στους ποδοσφαιριστές της Δράμας,που δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά τελικά, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Η ΑΕΛ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, διότι αποβλήθηκε ο Ζεκίνια στο 85’.
Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Μάλτζαρη κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ, όταν και ο Φιρινίδης τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κάπελ,στο 27ο λεπτό. 
Ο έμπειρος πορτιέρο μετέβη για αυτό το λόγο στο νοσοκομείο της Δράμας και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρινικό κάταγμα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τάσος Κρητικός μετέβη στην Δράμα αυθημερόν και όχι με την αποστολή της ομάδας, λόγω του ότι έδινε πανελλήνιες εξετάσεις.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μικριτσιάν (66’ Καμινιώτης), Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Κάπελ, Μπουτζίκος, Μουδούρογλου, Στόικος (49’ Μπαλής), Κάσσος, Μιλένκοβιτς.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης (27’ Μάλτζαρης λ.τ.), Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Καρακώστας, Καρανίκας, Πότσι, Τσιάρας, Πόνσε, Χασομέρης (77’ Λιαπάκης), Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46’ Κρητικός Τ.).
 
Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας). Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Έμπλιουκ (Ξάνθης). 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου