Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Καρναβάλι 2018 στο Συκούριο!!

Ο Εξωραϊστικός σύλλογος  Συκουρίου,σε συνεργασία με το Δήμο Συκουρίου (Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ) σας προσκαλούν την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στο Συκουριότικο Καρναβάλι.
Το Συκουριότικο Καρναβάλι, ξεκίνησε το 1977 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου, ένας θεσμός πολιτισμού και δημιουργίας, με μακρά παράδοση στην οργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων, και έως το 2002 ήταν η κορυφαία επιλογή του κόσμου για διασκέδαση κατά την καρναβαλική περίοδο. 
Υπήρξε μια μεγάλη παύση από το 2003 έως και το 2015, ώσπου κάποιοι νέοι της περιοχής δραστηριοποιήθηκαν και σε συνεργασία με το Δήμο Συκουρίου, κατάφεραν να αναβιώσουν το Συκουριότικο Καρναβάλι και μάλιστα να το κάνουν ξανά από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο νομό Λάρισας!!
Το πρόγραμμα θα αρχίσει από το πρωί στη πλατεία Ρήγα Φεραίου (πάνω πλατεία) όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το παραδοσιακό μπουρανί, τη φασολάδα άλλα και άλλα Σαρακοστιανά εδέσματα. 
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το μεσημέρι στις 14:00 με την παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων, και όλοι μαζί θα καταλήξουν στη κάτω πλατεία (πλατεία Θέμιδος) όπου θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
Σας περιμένουμε όλους για να χαμογελάσουμε και να περάσουμε καλά.

Διοργάνωση :
- Εξωραιστικός σύλλογος Συκουρίου 
- Δ.Ο.Π.Α.Π.ΕΠ Δ.Συκουρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου