Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Άδικη ήττα στον Εύοσμο 
Mία απροσδόκητη ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0. Παρόλο ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη. Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του.
H ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Καούνου, μετά από ωραία σέντρα του Πίνα και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Αλλά και μετά το γκολ θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό, όμως δυο μεγάλες ευκαιρίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μια με κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο δοκάρι (87’) και μία με σουτ του Γκρούμπιεσιτς στο 93’. Συγκινητική η παρουσία περίπου 200 φίλων της ΑΕΛ στις εξέδρες.
Αγροτικός Αστέρας:
Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (69’ Βαφέας), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης (90’ Οκουμούσης), Καθάριος Π. (81’ Προβατίδης), Παμπόε.
ΑΕΛ:
Σωτηρίου, Βενετίδης, Παπαγεωργίου (80’ Αραμπατζής), Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (84’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πίνα, Γκονζάλεζ, Καούνος (60’ Γκρούμπιεσιτς).

Ενέδρα σε οπαδούς της ΑΕΛ!!!
Επεισόδια σημειώθηκαν στον Περιφεριακό με την αποχώρηση των φίλων της ΑΕΛ από τον Εύοσμο και τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Κατά την αναχώρηση τους δέχτηκαν πέτρες στα αυτοκίνητα τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν υλικές ζημιές σε επτά Ι.Χ. Κάποιοι… έστησαν ενέδρα σε φανάρι και επιτέθηκαν στους οπαδούς των βυσσινί.
 H αστυνομία πραγματοποίησε μία σύλληψη ενός εκ των οποίων έκαναν την επίθεση.
 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Α1 ΕΠΣΛ -20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής.
Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και έχασε στο γήπεδο Συκουρίου με το "βαρύ" 0-3 από την ομάδα του Όλυμπου Λάρισας.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τον Κίσσαβο να εμφανίζετε πιο δραστήριος στο α΄μέρος χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Χατζηλαδά και Καραλή κατά κύριο λόγο. 
Στην επανάληψη ο Όλυμπος Λάρισας κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ με τον Γιάννη Βιλανάκη στο 47΄!!
Από κει και πέρα ο Κίσσαβος πίεσε αλλά ο Όλυμπος πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τους Γιάννη Καπετάνιο 71΄και Μπούνα 85΄φτάνοντας έτσι στο τελικό 0-3.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Α. Μαστοροδήμος): Γκατζανάς, Τόπης (65΄Αγγέλης), Γκρέτσης, Κακαγιάννης Χ., Κακαγιάννης Ν., Νεμπεγλέρας, Χατζής (55΄Στογιάννης), Κώτσας, Χατζηλαδάς, Καραποστόλης (75΄Παλαμίδας), Καραλής.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσιμόπουλος): Χαβίλας, Μούμος Κ., Μπόλικα, Καπετάνιος, Βιλανάκης Γ., Μούμος Γ., Βάσσος, Μπούνα, Ζάρρας, Ρουμελιώτης, Σαμπάνης.

Τα αποτελέσματα
Ατρόμητοι/Θύελλα-Καλοχώρι  1-2
Δήμητρα Αγιάς-Παραπόταμος  0-2
Συκούριο-Όλυμπος Λάρισας  0-3
Ομορφοχώρι-Αμπελόκηποι  1-1
Ροδιακός-Αναγέννηση Φ.  0-0
Βουκεφάλας-Ελευθεριακός  3-0
Γλαύκη-Χάλκη  0-0
Κουλούρι-Πανιώνιος  δ.δ.
Η βαθμολογία
1. Δήμητρα Αγιάς  48-23  40
2. Καλοχώρι  40-20  39
3. Χάλκη  33-22  36
4. Παραπόταμος  30-23  33
5. Όλυμπος Λάρισας  32-25  33
6. Γλαύκη  40-30  32
7. Ομορφοχώρι  34-25  31
8. Κουλούρι  28-24  27
9. Βουκεφάλας  34-35  30
10. Αναγέννηση Φ.  22-29  25
11. Πανιώνιος  26-42  21
12. Ροδιακός  24-35  21
13. Ατρόμητοι/Θύελλα  27-38  19
14. Αμπελόκηποι  26-44  17
15. Συκούριο  11-27  16
16. Ελευθεριακός  28-44  14
*Ο Ηρακλής Χάλκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς.
*Ο Πανιώνιος έχει έναν μηδενισμό.
*Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς ανάμεσα στο Κουλούρι και τον Πανιώνιο

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η αποστολή για τον Εύοσμο
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «Βυσσινί» για το αυριανό (26/02, 3 μ.μ.) παιχνίδι στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Στο τέλος της σημερινή πρωινής προπόνησης, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των Δέντρων, ο Νίκος Κεχαγιάς ανακοίνωσε την εικοσαμελή αποστολή της ΑΕΛ για τον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα.
Ο τεχνικός του συλλόγου δεν θα υπολογίζει στην βοήθεια των τραυματιών Ζεκίνια, Λαζιμάν και Χασομέρη, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Πότσι και Ααράμπ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Βενετίδης, Χατζής, Σιατραβάνης, Αραμπατζής, Πλιάγκας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Ααράμπ, Πότσι, Μπλέντι, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Καούνος, Νεμπεγλέρας, Γκρούμπιεσιτς.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου στο Συκούριο
Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου, ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχει την και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για τις κατηγορίες  Ανδρών - Εφήβων - Γυναικών - Παίδων - Παμπαίδων - -Κορασίδων - Πανκορασίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:30 πμ., με τους αθλητές να καλούνται να δώσουν το παρών στο γήπεδο Συκουρίου .
Η διαδρομή των κατηγοριών που θα ακολουθηθεί είναι:
Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Κυκλική διαδρομή 8,5χλμ. Συκούριο – Κυψελοχώρι - Συκούριο.
Άνδρες – Έφηβοι – Γυναίκες - Παίδες - Παμπαίδες – Κορασίδες - Πανκορασίδες: Κυκλική διαδρομή  12,5χλμ Εκκίνηση από Γήπεδο Συκουρίου – Δρόμος Συκουρίου Λάρισας, δεξιά χωριό Κυψελοχώρι, τερματισμός Γήπεδο Συκουρίου.
Η ώρα εκκίνησης των κατηγοριών:
10:30  Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα 8,5χλμ
11:15  Παμπαίδες – Πανκορασίδες 25χλμ
12:15  Παίδες – Γυναίκες – Κορασίδες  37,5 χλμ
13:30  Άνδρες – Έφηβοι 75 χλμ
Όσον αφορά τους όρους συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π.. 
Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email pgslarissas@gmail.com μέχρι τις 2 Μαρτίου 2012.
Για τους αγώνες Δρόμου ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π., ενώ για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.
Σχετικά με τις βραβεύσεις, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πανό των Monsters για το μνημόνιο

 
Ακούσαμε και είδαμε συνθήματα σε πολλά γήπεδα της Ελλάδας. Οι Monsters, στον αγώνα της ΑΕΛ με το Θρασύβουλο, ανάρτησαν ένα πανό το οποίο έγραφε: "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ". Με την έναρξη του αγώνα ακούστηκαν και συνθήματα κατά των πολιτικών.
Στο τέλος με Νεμπεγλέρα!
 
Την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει η Λάρισα, η οποία επικράτησε με πολύ δύσκολο τρόπο του Θρασύβουλου με 2-1 στην «AEL FC Arena». Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ παρέμεινε σε επαφή με τις προνομιούχες θέσεις τις ανόδου που είναι και ο φετινός της στόχος.
Ο αγώνας
Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε όρκο νίκης δίπλα από τον πάγκο της ομάδας, κίνηση που άρεσε στον κόσμο που αποθέωσε τους παίχτες του Νίκου Κεχαγια! Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την ΑΕΛ. Ανούσια υπεροχή μπάλας και πίεση καμία στα καρέ του Θρασύβουλου που έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, με κλειστή άμυνα και πολλές καθυστερήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ ήρθε στο 32ο λεπτό όταν από κόρνερ του Γκονζάλες ο Χατζής έπιασε τη δυνατή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κασμερίδη να πεταχτεί στο "Γ" και να διώξει σε κόρνερ!
 
Πρώτη απειλή από τον Θρασύβουλο...
Οι φιλοξενούμενοι όσο παιρνούσε ο χρόνος άρχιζαν να πιστεύουν σε κάτι καλό, αφού και η ΑΕΛ δεν έδειχνε να "φοβίζει" με την απόδοσή της. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 36ο λεπτό ο Κάστρο μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Σωτηρίου.
Μπλέντι ο δημιουργός.
Ο Μπλέντι έδειξε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ, ότι μπορεί να δώσει πολλά με το παιχνίδι του. Η κινητικότητα και η καλή τεχνική που έχει, άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στο Θρασύβουλο μετά το πρώτο ημίωρο. Κέρδισε κάποια φάουλ έξω από την περιοχή που δεν έφεραν αποτέλεσμα και από τα πόδια του ξεκίνησε και η μεγάλη ευκαιρία του Χατζή στο 42' ,όταν ο μέσος της ΑΕΛ δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ από το ύψος της μικρής περιοχής χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 1-0.
Καούνος και γκολ!
Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ήρθε το γκολ για την ΑΕΛ και το 1-0. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κασμερίδη, ο Καούνος από κοντά άνοιξε το σκορ μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον Γιώργο Πήδουλα.
Ξεκίνημα στο 2ο με μούδιασμα!
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά. Με τη συμπλήρωση 5 λεπτών στην επανάληψη, ο Ντα Σίλβα με ένα σουτ από τα 30 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σωτηρίου κάνοντας το 1-1 και παγώνοντας το γήπεδο. Το γκολ πανηγύρισαν με χορευτικό μπροστά στον πάγκο τους οι παίχτες του Θρασύβουλου.
Άγχος και λύτρωση!
Το άγχος για τους παίχτες της ΑΕΛ φαινόταν και η πίεση από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα φάνηκε από τα πρώτα λεπτα μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων. Νευρικότητα και πολλά λάθη ήταν τα στοιχεία στο παιχνίδι των βυσσινί όσο περνούσε ο χρόνος. Δείγμα του όχι καθαρού μυαλού, η μεγάλη ευκαιρία που χάνει ο Καούνος στο 73' μετά από πάσα του Γκρούμπιεσιτς. Σε φάση που έμοιαζε αρκετά με το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής, έκανε την προβολή, αλλά με υπερένταση ο Κασμερίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!
Ο μοναδικός που μπορόυσε να δημιοργησει προβλήματα και να απειλήσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Θρασύβουλου ήταν ο Μπλέντι που κέρδισε πολλά φάουλ, όπως και το συγκεκριμένο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 92ο λεπτό, ο Νεμπεγλέρας έστησε την μπάλα για την εκτέλεση και την έστειλε στα δίχτυα του Κασμερίδη λυτρώνοντας την ΑΕΛ και κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
ΑΕΛ: Νίκος Κεχαγιάς- Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Βενετίδης, Παπαγεωργίου, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες, Μπλέντι, Χασομέρης, Καούνος.
Θρασύβουλος: Λύσανδρος Γεωργαμλής- Κασμερίδης, Ψιανός, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάσλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Ντακόλ, Βλάχος, Ζουμπουλάκης.


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Α1 ΕΠΣΛ -19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής.
Η ομάδα μας αν και προσπάθησε στο γήπεδο του "θεσσαλικού" για το θετικό αποτέλεσμα, γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 1-0 από την ομάδα "Ατρόμητοι θύελλα".
Το γκολ σημείωσε στο 55ο λεπτό  ο Γωγάς ένα γκολ το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να δώσει τους βαθμούς της νίκης στην γηπεδούχο ομάδα.
Ο Κίσσαβος με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Αχιλλέα Μαστοροδήμο στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Κακαγιάννη Ν. στο 90΄.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεωργίου με βοηθούς τον κ. Ζαχαρό και την κα Ντούρμα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Βουτυρίτσας): Κωνσταντίνου, Κουτζιούμης, Γκουντάρας, Μπέκος (75΄Χατζής), Γκόγκος, Κατσιάνος, Ζησάκης, Αμαρλαριώτης (80΄Σαμψάρης), Γωγάς (85΄Νταφόπουλος), Διαμαντής, Παπαοικονόμου.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Α. Μαστοροδήμος): Γκατζανάς, Παλαμίδας (75΄Αγγέλης), Καραποστόλης Απ. (65΄Γκίνος), Κακαγιάννης Χ., Κακαγιάννης Ν., Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ., Κώτσιας, Καραλής, Χατζής, Τόπης (46΄Στογιάννης).
Τα αποτελέσματα
Καλοχώρι-Δήμητρα Αγιάς    2-0
Ατρόμητοι/Θύελλα-Συκούριο    1-0
Παραπόταμος-Ομορφοχώρι    3-1
Όλυμπος Λάρισας-Ροδιακός    1-0
Αμπελόκηποι-Βουκεφάλας    2-3
Αναγέννηση Φ.-Γλαύκη    (Κυριακή, 15.30)
Ελευθεριακός-Πανιώνιος    3-3
Χάλκη-Κουλούρι    1-0

Η βαθμολογία (19η αγωνιστική)
1. Δήμητρα Αγιάς    48-21    40
2. Καλοχώρι    38-19    36
3. Χάλκη    33-22    35
---------------------------------------------------------
4. Γλαύκη    39-25    31
---------------------------------------------------------
5. Παραπόταμος        28-23    30
6. Ομορφοχώρι    33-20    30
7. Όλυμπος Λάρισας    29-25    30
8. Κουλούρι        28-24    27
9. Βουκεφάλας    31-35    27
10. Αναγέννηση Φ.    17-28    21
11. Πανιώνιος    26-42    21
12. Ροδιακός    24-35    20
--------------------------------------------------------
13. Ατρόμητοι/Θύελλα    26-36    19
14. Αμπελόκηποι    25-43    16
15. Συκούριο    11-24    16
16. Ελευθεριακός    28-41    14

*Ο Ηρακλής Χάλκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς.
*Ο Πανιώνιος έχει έναν μηδενισμό.
*Αναγέννηση Φαρσάλων και Γλαύκη έχουν ένα ματς λιγότερο

Η 18άδα με Θρασύβουλο

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 19/2) αγώνα με τον Θρασύβουλο στο AEL FC ARENA για την 15η αγωνιστική της Football League. 
Στη διάθεση του Νίκου Κεχαγιά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν βρίσκονται - πλην του Ζεκίνια – και οι Ααράμπ, Πότσι, οι οποίοι εκτίουν ποινή λόγω καρτών. 
Στην 19άδα συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Βενετίδης, Χατζής, Αραμπατζής, Πλιάγκας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Μπλέντι, Καρανίκας, Χασομέρης, Φωτιάς, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Καούνος, Νεμπεγλέρας, Γκρούμπιεσιτς.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους ξεκινά και πάλι!!!
Όπως αναμένονταν το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά και πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Football League με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ υποδέχεται την Κυριακή 19 του μηνός στις 3 το μεσημέρι τον Θρασύβουλο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.
Εξάλλου από σήμερα Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα της ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής 19/2 με τον Θρασύβουλο (15:00) θα διατίθενται από αύριο Πέμπτη από το νέο ”Vissini Store” στο AEL FC ARENA σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο:
Πέμπτη (10-2), Παρασκευή (10-2 & 5-9), Σάββατο (10-2), Κυριακή (10-12) και από τη 1μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
-Θύρες 11, 12 & 23: 9 ευρώ
-Θύρες 3-4 & 9-10: 12 ευρώ
-Θύρες 5-6- & 7-8 : 18 ευρώ
-Θύρες 14-15 & 21-22: 22 ευρώ
-Θύρες 16-17 & 19-20 VIP: 35 ευρώ
-Θύρα 18 VVIP: 60 ευρώ
Επίσης διατίθενται για όλες τις θύρες παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ
Διευκρινίζεται ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια που είχαν τεθεί στην κυκλοφορία πριν από την αναβολή της αγωνιστικής στα τέλη του Ιανουαρίου.
 
Monsters : «Ο νέος Α(θ)λητικός (Παρα)νόμος»
 
Τη δική τους άποψη για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες στη Βουλή εξέφρασαν οι «Monsters» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Αναλυτικά η τοποθέτηση τους :
«Ψηφίστηκε σήμερα ,Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ο περιβόητος Νέος Αθλητικός Νόμος...Για μία φορά ακόμα υπάρχει η ξεκάθαρη ομολογία της πολιτείας πως αδυνατεί (και δεν την απασχολεί κιόλας...) να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο και καταφεύγει στη γνωστή πια σε όλους μας τακτική του "τσουβαλιάσματος" με τρόπο πια απολυταρχικό...
Σε μια περίοδο που πάνω από τη χώρα αιωρείται για όλους  μας η απορία αν θα κινηθεί κάποτε  κάποια διαδικασία για να διωχθούν ποινικά και να λογοδοτήσουν όσοι διέλυσαν την Ελλάδα πλουτίζοντας, οι πολιτικοί συνεχίζουν ατάραχοι να ψηφίζουν νόμους-δακρυγόνα για την κοινή γνώμη και να στοχοποιούν κοινωνικές ομάδες κάνοντας νομικά πειράματα καταστολής πάνω τους.
Τη στιγμή που όσοι έχουν απομείνει ακόμα κοντά στο ποδόσφαιρο μετά από αυτό το καλοκαίρι της απόλυτης ξεφτίλας και της ψευτοκάθαρσης, περιμένουν με "ρομαντισμό" κάποιον να πιάσει το τέρας από το κεφάλι και να το πνίξει πριν απαξιωθούν τα πάντα, αυτοί καταναλώνουν και συγκεντρώνουν την αυστηρότητά τους στον οπαδικό χώρο που αποτελεί τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας με τη γνωστή πια μέθοδο της στρουθοκαμήλου...
Τις επόμενες κιόλας μέρες θα ακολουθήσει μέσω της ιστοσελίδας μας λεπτομερής αναφορά και ενημέρωση για το περιεχόμενο και τα δεδομένα μετά την ψήφιση του νέου Α(θ)λητικού (Παρα)νόμου... »

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Και επίσημα στην ΑΕΛ ο Λαζιμάν!
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού Γιόαν Λαζιμάν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιόαν Λαζιμάν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1989 στην πόλη Μπεσανσόν. Ξεκίνησε από την β’ ομάδα της Ρεν, ακολούθησε μια σύντομη παρουσία στην πρώτη ομάδα, ο δανεισμός στη Σεντάν (τη σεζόν 2009-10) και μια γεμάτη χρονιά στη Γκρενόμπλ πέρυσι (2010-11) με 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ."

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φιλική λασπομαχία
Την ευκαιρία να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, είχε σήμερα ο Νίκος Κεχαγιάς. Το "πολυσυζητημένο" φιλικό της ΑΕΛ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης πραγματοποιήθηκε τελικά υπό βροχή στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Οι "βυσσινί" του Νίκου Κεχαγιά αποδείχθηκαν καλύτεροι στην "λασπομαχία" και κέρδισαν με 4-1 τους "πράσινους" του Γιώργου Καλτέκη.
Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι «βυσσινί» είχαν θετική παρουσία, σκοράροντας τέσσερα γκολ και βγάζοντας αρκετά από τα στοιχεία που δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων 2 εβδομάδων υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Νίκου Κεχαγιά.
Το σκορ άνοιξε ο Χατζής με κεφαλιά στο 29’, ο Τσιανάκας ισοφάρισε με προβολή στο 35’ και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Πλιάγκα (στο 37’ και στο 41’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπλέντι).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πίνα στο 63’ μετά από ωραία σέντρα του Σιατραβάνη. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τους Νίκολα Γκρούμπιεσιτς και Ρόντι Καμπάλα. Την αναμέτρηση παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος λόγω του κακού καιρού.

Στο γήπεδο είναι και ο Ζεκίνια, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ είναι και ο Τσιμπάμπα και αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση για τη νέα του καθυστέρηση.

Στα βυσσινί ο Γκρούμπιεσιτς!!

 
Παίκτης της ΑΕΛ είναι κι επίσημα ο Νίκολα Γκρούμπιεσιτς .O Σέρβος επιθετικός είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Νίκο Κεχαγιά ο οποίος «άναψε» το «πράσινο φως» για την απόκτηση του αν και δεν το είδε αγωνιζόμενο, καθώς η λήξη της προθεσμίας απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών πλησιάζει.
Η σχετική ανακοίνωση της απόκτησης του :
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολα Γκρούμπιεσιτς. Ο Σέρβος επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 1984 προέρχεται από οικογένεια με ποδοσφαιρική παράδοση, καθώς ο αείμνηστος πατέρας του, Πάβλε, έκανε μεγάλη καριέρα με τα χρώματα της Παρτιζάν τη δεκαετία του ’70. Από εκεί ξεκίνησε και τη σταδιοδρομία του ο Νίκολα το 2001έχοντας ως πλέον παραγωγική τη σεζόν 2004-05, όταν σε 23 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 12 γκολ. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στη Βόζντοβατς με αρκετά ικανοποιητική συγκομιδή (13 ματς – 5 γκολ) και η μεταγραφή στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένο στο ρωσικό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα της ΚαμΑΖ αγωνίστηκε για 4 χρόνια (2006-07) καταγράφοντας δύο αρκετά καλές πρώτες σεζόν. Την περίοδο 2009-10 επέστρεψε στα πάτρια για λογαριασμό της Τσουκαρίτσκι, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ με τα χρώματα της Χάποελ Χάιφα.

Η καριέρα του Γκρούμπιεσιτς με αριθμούς
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες - Γκολ
2003-04 / Παρτιζάν / 4 – 1
2004-05 / Παρτιζάν / 23 – 12
2005-06 Α / Παρτιζάν / 6 –
2005-06 Β / Βόζντοβατς / 13 – 5
2006 / Καμ ΑΖ / 19 – 4
2007 / ΚαμΑΖ / 32 – 7
2008 / ΚαμΑΖ / 10 – 2
2009 / ΚαμΑΖ / 3 –
2009-10 / Τσουκαρίτσκι / 14 – 3
2010-11 / Χάποελ Χάιφα / 14 – 1

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο στις 3 μ.μ. με Τσαριτσάνη
Φιλική αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα δώσει η ΑΕΛ αύριο Παρασκευή 10/2 στις 3μ.μ. στο AEL FC ARENA. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πρόστιμο 20000 ευρώ για το πανό
Πρόστιμο 20000 ευρώ επέβαλε τελικά η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΑΕΛ για το πανό που είχε αναρτηθεί στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο “AEL FC ARENA”. Το αρχικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στη «βυσσινί» ΠΑΕ ήταν 35000 ευρώ. Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης:
«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ κατά της υπ΄αριθμ. 290/24-11-2011 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει  στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ».

Προχωρά του Γκρούμπιεσιτς

 
Κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο Σέρβος
Νικολά Γκρούμπιεσιτς, που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από το Νίκο Κεχαγιά.έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δείχνει πως είναι ένας παίκτης που απουσιάζει αυτή τη στιγμή από την ΑΕΛ. Το μεγάλο του προσόν είναι πως έχει έφεση στο σκοράρισμα και αυτό έχει φανεί από την παρουσία του στα Δένδρα όπου έχει το λεγόμενο «τελείωμα των φάσεων».
Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει μείνει ικανοποιημένος από τον παίκτη, φυσικά απ’ ότι μάθαμε και ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί από την πόλη, αλλά και το γήπεδο και θέλει και ο ίδιος να αγωνιστεί με την ΑΕΛ!!!

MONSTERS: Ήταν όλοι εκεί…

 
Την καθιερωμένη κοπή πίτας έκοψε την Τετάρτη το βράδυ ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS στο χώρο του Μύλου. Μια εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου!
Πλήθος κόσμους βρέθηκε εκεί και όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο Γενικός διευθυντής Λουκάς Σάββα, ο Γενικός Αρχηγός Μίμης Τσακμακίδης, ο τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς, ο άμεσος συνεργάτης του Θωμάς Κυπαρίσσης, ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής, από την ομάδα Νέων ο Γιώργος Ζορμπάς καθώς και Θανάσης Κουτσαφτίκης και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Νεμπεγλέρας, Στέλιος Βενετίδης, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Φωτιάς, Αντώνης Τσιάρας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν εκεί και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος. Επίσης από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο Χάρης Γεωργούλας καθώς και η Ζωή Νταφούλη.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με σημείο αναφοράς τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του συνδέσμου, ενώ τιμήθηκε και ο προπονητής της ομάδας νέων της ΑΕΛ, Θανάσης Κουτσαφτίκης, για το έργο του και την προσφορά του.
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με live εμφάνιση των BaliLao που παρουσίασαν και νέο υλικό μαζί με τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια. Οι τυχεροί των φλουριών κέρδισαν πακέτα με πολλά δώρα-προϊόντα από την μπουτίκ του συνδέσμου (το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ομάδας, το οποίο παρέλαβε ο τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη των MONSTERS από τους συνδέσμους του Αμπελώνα καθώς και του Τυρνάβου. Επίσης το παρόν έδωσαν και μέλη από της Βυσσινί Αμαζόνες.
 

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Επεστρεψε στην ΑΕΛ ο Κυπαρισσης!!

 
Τελικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κεχαγιά στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η «βυσσινί» ΠΑΕ.
Ο Κυπαρίσσης γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1970 και από το 1996 έως το 2000 αγωνιζόταν στην Ξάνθη. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Άρη, 1,5 χρόνος στον ΠΑΣ Γιάννινα και από το 2003 έως και το τέλος του 2006 φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε δύο ανόδους
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κεχαγιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι από σήμερα ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος επιστρέφει στο δυναμικό της ΑΕΛ μας μετά από 5 χρόνια. Ο Κυπαρίσσης συνέδεσε το όνομά του με την πορεία της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη Super League ως ένα από τα βασικά στελέχη της με καθοριστική συνεισφορά, φορώντας τη βυσσινί φανέλα από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006".

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ 

Με τα γήπεδα των Δένδρων να έχουν καλυφθεί από χιόνι και τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA να θυμίζει επίσης πίστα σκι το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να αναβάλει τη σημερινή προπόνηση και να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.
Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε αναβολή, λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών, και δεδομένου του βεβαρημένου προγράμματος που βγάλανε τον τελευταίο καιρό οι «βυσσινί» ο σημερινός χιονιάς έδωσε την ευκαιρία για ξεκούραση. Όσο για την επιστροφή στις προπονήσεις αυτή θα γίνει αύριο. 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

MONSTERS:...Για να μη μείνει η δέσμευση στα λόγια!
 
"Μπροστά σε περισσότερα από  50 μέλη του συνδέσμου επιβεβαιώθηκε από τους αρχηγούς της ομάδας ότι με απόφαση της αστυνομίας δεν ήρθε το πούλμαν στο Arena την Κυριακή το βράδυ. 
Πέρα από τη διοικητική ανεπάρκεια και αδυναμία σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την άσχημη εικόνα της ομάδας έχουν κατά τη γνώμη μας τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι προπονητές της.
Οι τελευταίοι, βέβαια, φρόντισαν να μας αδειάσουν τη γωνιά παρότι είχαν όνειρα γ’αυτήν την ομάδα, αφού διαπίστωσαν πόσο ελλιπές είναι το ρόστερ της. Άλλωστε είχαν να ανταγωνιστούν την πληρέστατη σε όλες τις γραμμές Καλλιθέα που την επόμενη μέρα αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα… Ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές ειλικρίνεια απέναντι στους χιλιάδες φιλάθλους που γεμίζουν το Arena και ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν παίζει. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση στην ομάδα, ειλικρίνεια για μας σημαίνει ότι είναι προτιμότερο όσοι αισθάνονται επηρεασμένοι από αυτή την κατάσταση να μην μπαίνουν καθόλου στο γήπεδο. Ζητάμε το 1000% από όσους αγωνίζονται, όπως κάνουμε κι εμείς στην κερκίδα. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι όσοι παίχτες παραμένουν στην ομάδα το κάνουν συνειδητά και πως η άσχημη εικόνα της είναι θέμα απουσιών και ανετοιμότητας ορισμένων παιχτών. Δεσμεύτηκαν πως δίνουν και θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να ανέβει η ομάδα. Σε μας, πάντως, που ήμασταν στα Δένδρα φάνηκε πως χρειάζεται να γίνουν πολλά σε όλους τους τομείς για να μη μείνει η δέσμευση στα λόγια. Tέλος, καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Νίκο Κεχαγιά και συμφωνούμε με την επιστροφή Πήδουλα".