Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Γκουγκουλιάς στο προσκήνιο… 

Προσπάθειες ενίσχυσης μέχρι και την τελευταία στιγμή κάνουν στην ΑΕΛ. Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιώργο Σαϊτιώτη στο «βυσσινί στρατόπεδο» αναζητούν την ύστατη ώρα το πρόσωπο που θα αναπληρώσει το κενό του.
Η ΑΕΛ λοιπόν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Γουγουλιά.
Ο εν λόγω παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια πιθανή μετακίνησή του στην ΑΕΛ. 
Ο Γκουγκουλιάς έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα στον Πιερικό.
Πάντως, ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες καθώς στις 8 εκπνέει λήγει η μεταγραφική περίοδος, αν και συνηθίζεται οι ομάδες να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου και να μπορούν για λίγες ακόμα ώρες να ανακοινώσουν ποδοσφαιριστές.


«Εμείς κι εσείς μαζί ως το τέλος» 
Παρουσία περίπου 30 οργανωμένων οπαδών από τον σύνδεσμο των “MONSTERS” πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ. Λίγο, πριν, την έναρξη του προγράμματος οπαδοί και παίκτες είχαν έναν ολιγόλεπτο διάλογο με θέμα τις τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αλλά και την εκατέρωθεν στάση που θα πρέπει να κρατηθεί στη συνέχεια. 
Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ξεκαθάρισαν πως θα είναι ως την τελευταία στιγμή στο πλευρό της ομάδας και ζήτησαν από τους παίκτες μια ειλικρινή σχέση. Ενώ οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δια στόματος του αρχηγού Στέλιου Βενετίδη τόνισαν πως όσοι έχουν μείνει αγαπάνε την ομάδα και θα προσπαθήσουν ως το τέλος.
Αφού πρώτα διευκρινίστηκε ότι η απόφαση το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή από την Καλλιθέα την Κυριακή να αφήσει τους παίκτες στα περίχωρα της πόλης και όχι στο ARENA, ήταν καθαρά της αστυνομίας και όχι της ομάδας, οι οργανωμένοι οπαδοί απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές τόνισαν:
«Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να υπάρξει μια ειλικρινή σχέση μεταξύ μας. Εμείς κι εσείς είμαστε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Οποιασδήποτε παίκτης τον επηρεάζουν τα προβλήματα καλό είναι να το πει ανοιχτά ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Καταλαβαίνουμε πως είναι να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, άλλωστε το βιώνουμε όλοι μας στην καθημερινότητα μας. Από την άλλη όσοι μπαίνουν στο γήπεδο να δίνουν το 100%. Θέλουμε από εσάς να δώσετε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων, ανεξαρτήτων των προβλημάτων που υπάρχουν, ώστε ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκ. Εμείς θα είμαστε μαζί σας μέχρι να εξαντληθούν οι όποιες μαθηματικές πιθανότητες, αν και ελπίζουμε να μη γίνει κάτι τέτοιο».
Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο Στέλιος Βενετίδης: «Δε θεωρώ ότι αυτοί που μπαίνουν στο γήπεδο είναι αδιάφοροι ώστε να υπάρχει παράπονο από εσάς. Θέλω για μία ακόμη φορά να διαχωρίσω το αγωνιστικό κομμάτι με το οικονομικό. 
Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα όλο αυτό τον καιρό αφού πολλοί παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι. Όπως εγώ που επέστρεψε εδώ και λίγες αγωνιστικές. Και με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη περίοδο είχαμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα, έφεραν την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο. Όσοι ήταν να φύγουν γιατί δεν άντεχαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έφυγαν. Όσοι παίκτες μείναμε εδώ έχουμεπλήρη συνείδηση για το που είμαστε και ποιος είναι ο στόχος μας. 
Εγγυούμαστε ότι η προσπάθεια θα γίνεται ανεξαρτήτου των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν».
Κεχαγιάς κι επίσημα
Ο Νίκος Κεχαγιάς είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. 
Ο Φαρσαλινός τεχνικός είναι ο τέταρτος που θα καθίσει στον πάγκο των "βυσσινί" τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ανακοινώθηκε ο άμεσος συνεργάτης του καθώς δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία με κανέναν. 
Εξάλλου όπως αναμενόταν στη θέση του γυμναστή επιστρέφει ο Γιώργος Πήδουλας. 
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας μας είναι ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος συμφώνησε για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στο πόστο του γυμναστή επιστρέφει ο Γιώργος Πήδουλας. 
O Νίκος Κεχαγιάς,Φαρσαλινός στην καταγωγή, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1969, έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στην Ξάνθη επί σχεδόν μια δεκαπενταετία, ενώ ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα της ΑΕΛ που πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2003-04. Στην ακριτική ομάδα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2005, αρχικά ως βοηθός και ακολούθως ως πρώτος προπονητής.  Υπό την καθοδήγησή του η Ξάνθη τερμάτισε στην 8η θέση. Εργάστηκε επίσης σε Παναιτωλικό, Θρασύβουλο και Αναγέννηση Καρδίτσας.  

Στην Αγγλία σε καρδιολόγο ο Σαϊτιώτης! 

 
Ο επιθετικός της ΑΕΛ θα επισκεφτεί καρδιολόγο στην Αγγλία για να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.
O Γιώργος Σαϊτιώτης αντιμετωπίζει τα τελευταία 11 χρόνια πρόβλημα με την καρδιά του και γι’ αυτό τον λόγο όταν υπέγραψε στην Ξάνθη είχε υποβληθεί σε στεφανιογράφημα το οποίο είχε βγει «καθαρό».  
Ο ίδιος δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση, όμως οι γιατροί του είπαν ότι λόγω άγχους και στρες θα πρέπει να σταματήσει να παίζει επαγγελματικά!  
Η διοίκηση της ΑΕΛ και το ιατρικό τιμ έχει φροντίσει ώστε τις προσεχείς ημέρες ο Σαϊτιώτης να αναχωρήσει για την Αγγλία, προκειμένου να εξεταστεί από καρδιολόγο, που εξετάζει πολλούς αθλητές στον κόσμο και να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. 
Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι η κατάστασή του δεν προκαλεί καμία ανησυχία, ενώ και ο ίδιος εξέφραζε στο στενό του περιβάλλον την απορία πώς προέκυψε αυτό το ζήτημα ξαφνικά, ενώ την τελευταία 10ετία υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις και δεν έχει διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα που να του στερεί τη δυνατότητα να κάνει αυτό που λατρεύει, να παίζει μπάλα.

Αναβλήθηκε η 15η αγων. της Football League

Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή της Football League και Football League 2 ανέστειλε την διεξαγωγή των παιχνιδιών της 15ης αγωνιστικής (01/02) και 16ης (05/02), μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή των μελών του από τους αγώνες του πρωταθλήματος των δυο κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ περί συμμετοχής των μελών- ποδοσφαιριστών του σε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από 1-2-2012, είμαστε υποχρεωμένοι ως διοργανώτρια αρχή να αναστείλουμε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αυτών από την Τετάρτη 1-2-2012.
Συνεπώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών την 1-2-2012 και 5-2-2012.
Την Πέμπτη συνεδριάζει η Αρχή
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League-Football League 2 ΟΠΑΠ όρισε την Πέμπτη (02/02, 13.00) συνεδρίαση με θέματα συζήτησης Ημερήσιας Διάταξης:
1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2  μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.
2. Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.
3. Διάφορα Θέματα.

Αναλαμβανει την ΑΕΛ ο Κεχαγιας!!

 
Ο Νίκος Κεχαγιάς φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της αγαπημένης μας ΑΕΛ!!
Ο Κεχαγιάς αύριο αναμένετε να ανακοινωθεί και επίσημα, και το μεσημέρι στις 3 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. 
Το έργο του δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα και να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα! Βασικός στόχος οι νίκες που είναι το ζητούμενο. 
Ο Κεχαγιάς θα έχει το χρόνο να δουλέψει και να μάθει τους παίκτες μετά και την αναβολή που πήρε η αγωνιστική της Τετάρτης! Βοηθός του θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης (έχουν δουλέψει μαζί στην Ξάνθη) και γυμναστής ο Γιώργος Πήδουλας που επιστρέφει στη Λάρισα μετά από λίγες μέρες!

Ο Μαστοροδημος ανελαβε τον Κισσαβο!!!

 
Με τον έμπειρο τεχνικό Αχιλλέα Μαστοροδήμο θα πορευτεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ ο Κίσσαβος ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία.
Μάλιστα το κλίμα είναι εξαιρετικό στους κόλπους της ομάδας μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι» στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καλοχωρίου και τους δίνει το δικαίωμα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.
Ο Κρανιώτης τεχνικός που έχει εμπειρία τόσο από την κατηγορία μιας και έχει δουλέψει κατά το παρελθόν σε Δευκαλίωνα Κρανιάς, Αετό Αμυγδαλέας, Πανιώνιο και Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους «μικρούς» μιας και αρέσκεται στο να τους αναδεικνύει. 
Ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του Κισσάβου τον νεαρό Καραποστόλη από την Ακαδημία Πλίτση
Α1 ΕΠΣΛ -18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής.
Ο νεαρός Κώτσιας ήταν αυτός που έκρινε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στο Συκούριο και το Καλοχώρι και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στον Κίσσαβο με 1-0 που του δίνει το δικαίωμα να βλέπει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.
Σε ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι παρά το τσουχτερό κρύο, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους.
Ο Κίσσαβος που σκόραρε στο 75΄με τον Κώτσια μετά από σέντρα του Καραλή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 87΄ο Γκρέτσης ενώ η Αναγέννηση τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Λίταινας Αντ. 78΄και Λίταινας Γ. 82΄.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζήλος με βοηθούς τον κ. Αγγελούλη και την κα Κομισοπούλου.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ: Γκατζανάς, Παλαμίδας (47΄λ.τ Κακαγιάννης Χ.), Γκρέτσης, Κακαγιάννης Ν., Γκανάτσιος (80΄Καραποστόλης), Νεμπεγλέρας, Τόπης, Κώτσιας, Καραλής (90΄Ζιάκος), Χατζηλαδάς, Χατζής.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Μπαλοδήμος): Μαρδάνης Γκουτούρας (72΄Λίταινας Γ.), Σαμαράς, Έξαρχος Γ., Έξαρχος Θ., Δεσπόπουλος, Σαϊτης, Σιούλας (46΄Παράφορος), Κοτρώνης, Λίταινας Μ., Λίταινας Αντ.
Τα αποτελέσματα:
Συκούριο-Καλοχώρι    1-0
Ομορφοχώρι-Δήμητρα Αγιάς    1-0
Ροδιακός-Ατρόμητοι/Θύελλα    2-4
Βουκεφάλας-Παραπόταμος    3-1
Γλαύκη-Όλυμπος Λάρισας    0-1
Πανιώνιος-Αμπελόκηποι    δ.δ.
Κουλούρι-Αναγέννηση Φ.    3-1
Ελευθεριακός-Χάλκη    0-1

Η βαθμολογία:
1. Δήμητρα Αγιάς    48-19    40
2. Καλοχώρι    36-19    33
3. Χάλκη    32-22    32
---------------------------------------------------------
4. Γλαύκη    39-25    31
---------------------------------------------------------
5. Ομορφοχώρι    32-17    30
6. Παραπόταμος        25-22    27
7. Κουλούρι        28-23    27
8. Όλυμπος Λάρισας    28-25    27
9. Βουκεφάλας    28-33    24
10. Αναγέννηση Φ.    17-28    21
11. Πανιώνιος    23-36    20
12. Ροδιακός    24-34    20
--------------------------------------------------------
13. Συκούριο    11-23    16
14. Ατρόμητοι/Θύελλα    25-36    16
15. Ελευθεριακός    25-38    13
16. Αμπελόκηποι    20-40    13
*Ο Ηρακλής Χάλκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς.
*Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς του Πανιωνίου με τους Αμπελόκηπους

Επόμενη αγωνιστική
Καλοχώρι-Δήμητρα Αγιάς
Ατρόμητοι/Θύελλα-Συκούριο
Παραπόταμος-Ομορφοχώρι
Όλυμπος Λάρισας-Ροδιακός
Αμπελόκηποι-Βουκεφάλας
Αναγέννηση Φ.-Γλαύκη
Ελευθεριακός-Πανιώνιος
Χάλκη-Κουλούρι
Γενικός Διευθυντής ο Λουκάς Σάββα 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο διοικητικής αναδιάρθρωσης καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Λουκάς Σάββα. Ο κος Σάββα, επί δεκαετίες στο πλευρό της ομάδας με την ιδιότητα του απλού φιλάθλου, στηρίζει πλέον ακόμη πιο ενεργά την προσπάθειά της ως διοικητικός παράγοντας.
Επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ο κος Σάββα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Είναι μια απόφαση που πήρα κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης και έχοντας συνείδηση της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Είναι τιμή και ευθύνη η θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΑΕΛ. Θέτω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία της ομάδας και μοναδικό μου μέλημα είναι να τη βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εύχεται στον κο Σάββα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του
.
Τέλος Μπάντοβιτς και Νταμπίζας!
Τρία ματς πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ο Σέρβος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τους "βυσσινί", οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Μαζί με τον Σέρβο αποχωρεί και ο Νίκος Νταμπίζας καθώς και ο γυμναστής, Κώστας Παρούσης. Φαβορί αυτή τη στιγμή να αναλάβει τις τύχες των "βυσσινί" είναι ο Νίκος Κεχαγιάς. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν την επιστροφή στην ΑΕΛ του Γιώργου Πήδουλα.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον συνεργάτη του, Νίκο Νταμπίζα και τον γυμναστή, Κώστα Παρούση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε κατόπιν αιτήματος των μελών του τεχνικού τιμ".
Με ταξί απ' την... εθνική! 
Επιτροπή… υποδοχής 50 περίπου οπαδών (αλλά και μιας διμοιρίας ΟΠΕΚ) ανέμενε στη βάση του το λεωφορείο της ΑΕΛ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να αποδοκιμάσουν, αλλά τελικά οι μόνοι που εθεάθησαν στο AEL FC ARENA λίγο πριν τις 11 μ.μ. ήταν ο Τσιμπάμπα με τον Καμπάλα, οι οποίοι έφτασαν με ταξί. 
Όλοι οι υπόλοιποι, συνοδοί, προπονητές και παίκτες, επέλεξαν να μεταβούν απ’ ευθείας στα σπίτια τους, καθώς επιβιβάσθηκαν επίσης σε ταξί, λίγο έξω απ’ τα όρια της πόλης.
Φυσικά, οι δύο ξένοι παίκτες άκουσαν τα εξ’ αμάξης, ωστόσο είναι σαφές πως το βάρος των διαμαρτυριών πέφτει πλέον ευθέως στον πρόεδρο της ομάδας, με αποτέλεσμα έτσι ή αλλιώς, να αποφευχθούν γεγονότα σαν και τα περσινά.
Αναζητώντας την… προέλευση της συγκεκριμένης απόφασης, από πλευράς ΠΑΕ είπαν πως επρόκειτο για εισήγηση της αστυνομίας η οποία έγινε αποδεκτή, αν και τα μέλη της αποστολής που επέβαιναν στο λεωφορείο δεν είχαν πρόβλημα να πάνε στο γήπεδο, αφού ήταν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.
Ωστόσο, κάποιες πληροφορίες λένε πως ορισμένοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν έγκαιρα πρόσωπα των οικογενειών τους, προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητά του από το πάρκινγκ του γηπέδου.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ!!
Κακή εμφάνιση και νέα ήττα (1-0 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο») η 4η συνεχόμενη για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. 
Μια ήττα που την φέρνει πολύ πίσω από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και χτυπάει έντονα το καμπανάκι του κινδύνου μετά από 14 αγωνιστικές.
Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ, με ελάχιστες ευκαιρίες και απογοητευτική εικόνα, που πίκρανε για ακόμη μια φορά τους φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στηρίζοντας την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μαρουκάκης στο 15ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας. Ο Καούνος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία εξ επαφής να ισοφαρίσει και να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Νωρίτερα, στο 32ο λεπτό, ο Σωτηρίου είχε κρατήσει ζωντανή την ΑΕΛ, σε κοντινό σουτ του Κατσίκη.
Ο διαιτητής Κύζας (Δράμας) έδειξε κίτρινες στους Μαρουκάκη, Αρβανίτη, Ψωμά, Παπαγεωργίου.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Πότσι (80' Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (46' Πίνα), Πλιάγκας (54' Βούζας), Τσιμπάμπα, Καούνος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ:Κατσούλης, Σταύρου (90' Πρίπου), Καλτσάς, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Κατσίκης (84' Μουσταφίδης), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Φαρινόλα (66' Μιχαλόπουλος).

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωσε Καμπάλα... 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόντι Καμπάλα, του ποδοσφαιριστή που με συστάσεις του Ναϊμ Ααράμπ, δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της. 
Αγωνίζεται κατά κανόνα στην αριστερή πλευρά ως μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε ως μια περαιτέρω επιλογή, καθώς οι "βυσσινί" εξακολουθούν να τονίζουν πως βασικό τους μέλημα είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου (ο οποίος επιβάλλεται να αποκτηθεί), στις λίγες μέρες που απομένουν ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι: 
"Ο Βέλγος επιθετικός, γεννημένος στις 15/06/1988 στην Αθήνα (ο πατέρας του Άλμπερτ αγωνιζόταν την περίοδο εκείνη στον Διαγόρα Ρόδου) πέρασε από δοκιμαστικά και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 
Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, έχει παίξει ως ημιεπαγγελματίας στη Ναϊμέγκεν και έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας σε FC Brussels και Τουμπίζ".

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Κύζας "σφυρίζει" στο "Ελ Πάσο"
Ο διαιτητής Γιώργος Κύζας από τη Δράμα, ορίσθηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο". Βοηθοί του θα είναι οι Γιάννης Βάντσης, επίσης από Δράμα και Στράτος Σαββόγλου, από την Ξάνθη, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Βράκας από την Εύβοια.
ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ!!!
Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από τον Πανθρακικό με σκορ 1-0, η οποία ήταν και τρίτη συνεχόμενη για τους "βυσσινί". Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για το συγκρότημα του Μπάντοβιτς αφού πλέον η ΑΕΛ απέχει 11 βαθμούς από την κορυφή.
Κακός και βαρύς, μετά από τη συνεχή βροχόπτωση, ο αγωνιστικός χώρος, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. 
Nα σταθούμε στην συγκινητική παρουσία των φίλων της ομάδας μας στις εξέδρες του γηπέδου της Κομοτηνής που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν!!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 86ο λεπτό με σουτ του Γωνιάδη
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (63’ Χλωρός), Πόνσε (79’ Γωνιάδης), Μουνάφο, Μπαλού, Στάθης, Κοντογουλίδης (46’ Σουλτανίδης).
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Πότσι (90’ Γκονζάλεζ), Σιατραβάνης (64’ Βενετίδης), Χασομέρης, Σαϊτιώτης (71’ Χατζής), Καούνος.


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Monsters : «Ο κύκλος έκλεισε οριστικά…» 
Αρκετά αιχμηρή είναι τοποθέτηση των «Monsters» στην επίσημη ιστοσελίδα τους μετά την ήττα από τον Πλατανιά. Με κύριο στόχο τον Κώστα Πηλαδάκη για πρώτη φορά ξεκαθαρίζουν πως «Αυτό είναι το τέλος της γραμμής. Εδώ ακριβώς κλείνει ο κύκλος» και μάλιστα για πρώτη φορά επίσημα κάνουν λόγο για πώληση της ομάδας τονίζοντας «Αυτό που σου έμεινε πια είναι να εξασφαλίσεις τη διάδοχη κατάσταση». 
Αναλυτικά η τοποθέτηση των MONSTERS :
Ο κύκλος έκλεισε οριστικά… Αν ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα οικονομικά προβλήματα της παε ή δικά σου ή και των δύο, οι απαντήσεις κρύβονται στις λέξεις εγωισμός, αλαζονεία, στενοκεφαλιά και ασχετοσύνη… Σίγουρα πάντως όχι στα πρόστιμα που πλήρωσε η ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα που τα κουκιά δεν περισσεύουν πήγαινε στους κολλητούς σου μάνατζερ που σε κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια να αποζημιωθείς. Εκτός αν πουλήσεις την πατέντα-«παγκόσμια πρωτοτυπία» διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας: ΑΕΛ, η ομάδα του 48ωρου ανά 15ήμερο, με σήμα το εφήμερο.
Απόδειξη ο αριθμός των μεταγραφών κάθε καλοκαίρι και κάθε Ιανουάριο. Απαγορευμένα θέματα τα τμήματα υποδομής και το σωστό σκάουτινγκ. Ποτέ, όμως, δεν το είπες καθαρά, το αντίθετο μάλιστα: τόσα χρόνια συμφωνείς σε προτάσεις προοπτικής μόνο για να συμφωνείς. Μετά ξανά στον κόσμο σου… Το αντίδοτο σε κάθε ένταση το… γήπεδο. Αυτό που κατέληξε ένα φάντασμα που δεν τολμάμε να το κοιτάξουμε. Ωραίο το γήπεδο, δεν έχουμε όμως τίποτα να βάλουμε μέσα.  Έχουμε κερδίσει 6 φορές από τότε που μπήκαμε, 3 πέρσι και 3 φέτος. Φοβερός τρόπος να συμπαθήσεις ένα γήπεδο: 3 νίκες σε απόπειρα παραμονής και 3 νίκες σε προσπάθεια επιστροφής. Ακόμα και καθαρά επιχειρηματικά να το προσεγγίσουμε, έχεις ανακαλύψει απίθανους τρόπους να ξενερώνεις τους πελάτες σου, σερβίροντας αυτά που δεν καταπίνονται με τίποτα. Ίσως γι’αυτό χρησιμοποιήθηκε τελικά και η απαγόρευση του εισαγόμενου καφέ στο γήπεδο. Υποχωρήσαμε αρκετές φορές βάζοντας μπροστά την ΑΕΛ των ονείρων και των σκέψεών μας. Ούτε θέλουμε να νιώσουμε δικαιωμένοι γι’αυτό το στραπάτσο και την κατρακύλα, αυτό το ναυάγιο. Το τελευταίο χαρτί, ενός πραγματικού προπονητή από σχολή του εξωτερικού,  χρησιμοποιήθηκε τότε που είχαν χαθεί όλα, όπως φυσικά και οι προϋποθέσεις να δεσμευτεί κάποιος να τρέξει ένα πρόγραμμα ως το τέλος. Ακόμα κι αν η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, δώσαμε πάτημα να χαθεί κι αυτό… Τώρα μείναμε με την αμηχανία στις κερκίδες, το διχασμό στα συνθήματα και τις αντιδράσεις με την απροθυμία να πας στο γήπεδο. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής. Εδώ ακριβώς κλείνει ο κύκλος. Όμως επειδή κέρδισες πολλά από την ΑΕΛ (και μη λες μόνο αυτά που έδωσες) έχεις ηθική υποχρέωση να κάνεις το ίδιο με τον προκάτοχό σου, με τον καλύτερο τρόπο, ακριβώς όπως έκανε και εκείνος. Αυτό που σου έμεινε πια είναι να εξασφαλίσεις τη διάδοχη κατάσταση. Ευκαιρία να μας δείξεις πως τα λόγια σου λίγα χρόνια πριν, πως «ομάδα με ιδιόκτητο γήπεδο δε χάνεται», δεν έχουν γυρίσει ανάποδα εξαιτίας σου. Ακόμα κι αν οικονομικά μπορείς να αντέξεις, για εμάς οι τακτικές σου στην ΑΕΛ έχουν αποτύχει…
ΥΓ1: Διαχωρίζουμε καθαρά τη στήριξή μας στην ομάδα από τη θέση μας στους χειρισμούς Πηλαδάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα με όλο το κουράγιο που μας δίνει η αγάπη μας στην ΑΕΛ.
ΥΓ2: Μπάντοβιτς, ποτέ δε σε θέλαμε στην ΑΕΛ. Αν παρουσιάζεις περγαμηνές σου την παραμονή αυτής της ομαδούλας που έμεινε με τον ύποπτο ρόλο της σε βάρος της ΑΕΛ στην κατηγορία, και τη θητεία του στρατιώτη στη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάλλον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε πιθήκους.  Πάντως χθες δεν μπόρεσες να δεις αυτά που είδε όλο το γήπεδο… Ούτε εσύ, ούτε ο συνεργάτης σου...
ΥΓ3: Ο σύνδεσμος οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου (Περραιβού 8, 2410 53 71 17)
ΥΓ4: Ο σύνδεσμος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου Θανάση Τσιρώνη, που βρέθηκε τόσο βιαστικά στο «club του παραδείσου»…
ΥΓ5: Όσοι εμφανίζονται σαν υποψήφιοι αγοραστές, ας δείξουν έμπρακτα με τις τακτικές τους ότι είναι αληθινοί και σοβαροί και να μην κρύβονται σε σκιές και κουτσομπολιά.
ΥΓ6: Από σήμερα, είναι απαίτηση να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο μόνο όσοι θέλουν πραγματικά να παίζουν, όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν. Αυτό ας το βρούν οι παίχτες μεταξύ τους και εμείς θα είμαστε συνέχεια δίπλα τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε απέναντι…

MONSTERS  - GATE 1
1982 – 2012
«ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ»
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Βοσνιάδης
Ευτυχή κατάληξη είχε η μεταγραφή του νεαρού γκολκίπερ των Γιαννιτσών, Παναγιώτη Βοσνιάδη, o οποίος επίσημα  από σήμερα ανήκει στην ΑΕΛ!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
"H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη με μεταγραφή από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 22χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.
Έχει αγωνιστεί σε Πυρσό Γρεβενών και Μακεδονικό, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας των Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 11 επίσημες συμμετοχές".

«Πηγαίνω σε μια μεγάλη ομάδα»
Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες της ΑΕΛ: «Πηγαίνω σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να ανέβει η ΑΕΛ στη Superleague. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με επέλεξαν. Όμως θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη Β' Εθνική. Τους χρωστάω πολλά».
Η 20αδα για την Κομοτηνή 
Με σκοπό να ξεπεράσουν τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες ταξιδεύουν στην Κομοτηνή οι «βυσσινί», οι οποίοι αύριο (25/01, 18:00) αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League.
Η ανάγκη της νίκης είναι μεγάλη, μιας και σε αντίθετο αποτέλεσμα θα λιγοστέψουν οι ελπίδες για απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Μπόσκο Μπάντοβιτς μαζί με το Νίκο Νταμπίζα προσπάθησαν να αλλάξουν την ψυχολογία των παικτών ώστε να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο την Τετάρτη το απόγευμα.
Το νέο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Να θυμίσουμε πως εκτός θα είναι ο Ζεκίνια (διανύει το μετεγχειρητικό στάδιο) και οι Τσιμπάμπα, Ααράμπ οι οποίοι εκτίουν ποινή λόγω καρτών.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Πρίφτης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Πότσι, Καραχάλιος, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Βούζας, Χασομέρης, Καούνος, Σαϊτιώτης.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

30 ΧΡΟΝΙΑ MONSTERS!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια καταπληκτική φωτογραφία που τα λέει όλα από τη σημερινή μεγάλη κερκίδα των Monsters!!
ΑΕΛ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1

Την πρώτη εντός έδρας ήττα της γνώρισε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League, με 1-0 από τον Πλατανιά, με μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενομένου.
Η εικόνα της ΑΕΛ ήταν επιεικώς τραγική και σε κανένα σημείο του 90λεπτου (με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα) δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα. 
Στα αξιοσημείωτα να αναφέρουμε ότι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των «βυσσινί», τόσο κατά την εκφώνηση του ονόματός του, πριν την έναρξη του ματς, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα λόγω της δυσμενούς για την ΑΕΛ εξέλιξης του ματς.
Η Λάρισα πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο και έχασε μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν σουτ του Σιατραβάνη έδιωξε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης, ενώ δύο λεπτά αργότερα κεφαλιά του Χασομέρη κατέληξε άουτ.
 
Στη συνέχεια ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 24’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε κόρνερ του Γκονζάλες η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη έφυγε άουτ.
Στο 35’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ναζλίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά έχασε την ισορροπία του μπροστά στον Σωτηρίου και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 57’ ο Μιρτσέτα πέρασε κάθετη μπαλιά στον Μαραγκουδάκη κι αυτός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου κάνοντας το 1-0!
Στο σημείο εκείνο επικράτησε ένταση στις κερκίδες των επισήμων επειδή οι άνθρωποι της Χανιώτικης ομάδας πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ.
Σα να μην έφταναν αυτά στο 66’ ο Ααράμπ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ναζλίδη.
Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ τρία λεπτά πριν τη λήξη (87΄) όταν σε έξυπνο πλασέ του Ναζλίδη ο Κολοβέτσιος πρόλαβε και έδιωξε με τάκλιν σε κόρνερ.
ΛΑΡΙΣΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Χατζής (65' Χατζής), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης, Πλιάγκας (46' Καούνος), Χασομέρης (73' Πίνα), Τσιμπάμπα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζάνης, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (56' Μαραγκός), Ναζλίδης.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η 18άδα με Πλατανιά

 
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 22/01) αγώνα με τον Πλατανιά στο AEL FC ARENA (15:00) για την 12η αγωνιστική της Football League.
Μετά από το τέλος της προπόνησης ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Μπόσκο Μπάντοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Νταμπίζας, ανακοίνωσαν την 18άδα στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Πρίφτης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα, Πότσι, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Τσιμπάμπα, Χασομέρης, Καούνος, Σαϊτιώτης.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πανθρακικός-ΑΕΛ (25/01 στις 19:00) 

 
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Πανθρακικός-ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική της Football Leaque. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του OTETV, το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το OTETV1.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε μεταβατικό στάδιο ο Κίσσαβος Συκουρίου…

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Συκουρίου, όπου μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να ξαναχτίσουν από την αρχή ολόκληρο το αγωνιστικό οικοδόμημα, βάζοντας τα θεμέλια δημιουργώντας ακαδημία, η οποία σε λιγότερο από ένα 6μηνο λειτουργίας της μετρά 40 παιδάκια.
Τα παιδάκια αυτά τα οποία θα στελεχώσουν και θα φοράνε με καμάρι τη φανέλα του Κισσάβου Συκουρίου.
Για να επιτευχθούν όμως όλες αυτές οι αλλαγές μέσα σε ένα καλοκαίρι, από πίσω κρύβεται ένα άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά έχοντας μόλις δύο δελτία ποδοσφαιριστών και ενώ η ομάδα την προηγούμενη χρονιά είχε υποβιβαστεί κατηγορία.
Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον πρόεδρο του Συκουρίου, τον κύριο Φίλιππο Μακρή, ο οποίος με φόντο την αγάπη του για την ομάδα, αποφάσισε να «τραβήξει» κουπί με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή του συλλόγου εκεί που του αξίζει.
Κίνηση ματ, η πρόσληψη του Γιώργου Χατζή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, ενός ανθρώπου γνώστη της κατηγορίας αλλά και της οργάνωσης των ακαδημιών, ο οποίος ήταν ο στόχος που έθεσαν εξ’ αρχής οι δύο άντρες.
Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και κατά την άποψη μας, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, στηριζόμενοι σε παιδιά από την περιοχή.
Το ArenaLarissa.gr, βρέθηκε σε μια καθημερινή προπόνηση του συλλόγου, την τελευταία πριν από παιχνίδι και συνομίλησε με τους πρωτεργάτες του όλου εγχειρήματος και του πλάνου που έχει θεσπιστεί από το καλοκαίρι και μετά.
Πρόεδρος και προπονητής, μεταξύ άλλων τόνισαν:
Φίλιππος Μακρής (Πρόεδρος): «Έχουμε ανανεώσει την ομάδα κατά πολύ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Μείναν δύο – τρία παιδιά να βοηθήσουν και κάνουμε μια προσπάθεια να στελεχώσουμε την ομάδα με παιδιά από το Συκούριο. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, ένας στόχος ο οποίος είναι και αρκετά δύσκολος αλλά θα παλέψουμε. Κάναμε και μια μεταγραφή, αυτή του Κώστα του Χατζή και μέχρι τέλους του μηνός θα κινηθούμε για ακόμη ένα παίκτη, στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στην κατηγορία».
Γιώργος Χατζής (Προπονητής): «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε, η ομάδα μας είναι αρκετά καλή. Ο Κίσσαβος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, προσπαθεί να δουλέψει με δικά του παιδιά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια συνέχεια στην ομάδα. Έχουμε κάνει ακαδημίες, μετρώντας 45 παιδιά έως τώρα καθώς και οι ποδοασφιαριστές που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα κατάγονται από το χωριό. του Συκουρίου. Σίγουρα έχουμε και δύο – τρεις προσθήκες μέσα με παιδιά από την Λάρισα με εμπειρία, ώστε να ισορροπίσει το νιάτο με την εμπειρία. Είμαστε όλοι μας ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάνουνε, απλά έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, ωσότου θα μάθουμε να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Αυτό μας λείπει. Παίρνοντας και το αποτέλεσμα πιστέυω και πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Και αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος από την αρχή. Η παραμονή στην κατηγορία».

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Βάζει... θέμα ο ΣΦΑ!
Από το βράδυ της Τρίτης, μια φωτογραφία απ' το περσινό τελευταίο εντός έδρας μας, ένα επιγραμματικό αλλά σαφές σχόλιο κι ο τίτλος που συνοδεύει την καταχώρηση, δηλώνουν σαφώς στην ιστοσελίδα του Σ.Φ.Αλκαζάρ, την αντίθεση των μελών του εν λόγω συνδέσμου όχι πλέον με τις επιλογές Πηλαδάκη, αλλά ακόμη και με την παρουσία του στην ηγεσία της ομάδας. Πρόκειται σαφώς για αντίδραση που επήλθε μετά την ανακοίνωση της νέας τεχνικής ηγεσίας, που προφανώς αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των αντιθέσεων ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν θα υπάρξει κάποια περαιτέρω αντίδραση ή αν η ενότητα που απαιτείται για την επίτευξη της ανόδου συγκρατήσει τον παρορμητισμό της συγκεκριμένης μερίδας ή ευρύτερου φάσματος οπαδών της ΑΕΛ, ωστόσο είναι σαφές πως εδώ υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό!
 
Πολλές αλλαγές στην εικόνα της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα, με... αποκορύφωμα τη νέα τεχνική ηγεσία που σήμερα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων. 
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Νίκος Νταμπίζας και Κώστας Παρούσης ήταν τα τρία νέα πρόσωπα στο αθλητικό κέντρο των "βυσσινί" και ουσιαστικά οι άνθρωποι που θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα από εδώ και ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, τα στελέχη της νέας τεχνικής ηγεσίας ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον πρώην γυμναστή της ΑΕΛ, Γιώργο Πήδουλα και στη συνέχεια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων. 
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρόντας στην προπόνηση ήταν και ο Σιρίλ Καλί που έχει καταθέσει προσφυγή και γυμνάστηκε μόνος του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τόνι Γκονζάλες (θα επιστρέψει τελικά - όπως όλα δείχνουν - στο ματς με τον Πανθρακικό) και Δημήτρης Χασομέρης, η παρουσία του οποίου στο κυριακάτικο ματς κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλής.
Στον... αντίποδα μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που θα είναι στη διάθεση της νέας τεχνικής ηγεσίας, όπως - θυμίζουμε - και ο Πίνα, του οποίου θα έχει εκδοθεί το δελτίο.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρα με τον Πλατανιά

 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά (15:00) θα διατίθενται από αύριο Πέμπτη από: Α)Το νέο ”VissiniStore” στο AELFCARENAσύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο: Πέμπτη (10-2), Παρασκευή (10-2 & 5-9), Σάββατο (10-2), Κυριακή (10-12) και από τη 1μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου
Β)Το περίπτερο της ΑΕΛ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, που θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 10π.μ. μέχρι τις 4μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
-Θύρες 11, 12 & 23: 9 ευρώ
-Θύρες 3-4 & 9-10: 12 ευρώ
-Θύρες 5-6- & 7-8: 18 ευρώ
-Θύρες 14-15 & 21-22: 22 ευρώ
-Θύρες 16-17 & 19-20 VIP: 35 ευρώ
-Θύρα 18 VVIP: 60 ευρώ
Επίσης διατίθενται για όλες τις θύρες παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ

Ο Ιωαννίδης σφυρίζει ΑΕΛ-Πλατανιάς 

 
Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από το σύνδεσμο Αργολίδας ορίστηκε να σφυρίξει τον κυριακάτικο (22/01) αγώνα της ΑΕΛ με τον Πλατανιά. Βοηθοί του θα είναι ο Χειβιδόπουλος Βασίλειος και ο Τζαρίμας Σωτήριος επίσης του συνδέσμου Αργοίδας. Τέταρτος διαιτητής ο Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας) και παρατηρητής ο Δαγκλής Σωτήριος (Μακεδονίας).

Και επίσημα στις 15:00 ΑΕΛ–Πλατανιάς 

 
Έγινε γνωστό και επίσημα πλέον το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Football League. 
Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πλατανιά θα γίνει την Κυριακή (22/01) στις 15:00 στο «AEL FC ARENA». Η Football League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, εκτός του αγώνα Εθνικός Αστέρας–Καλλονή, λόγω οφειλών της ομάδας της Καισαριανής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής
 

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
19:00 OTETVΘρασύβουλος–Βύζας Μεγάρων 

Σάββατο 21 Ιανουαρίου
15:00 Αγροτικός Αστέρας–Πανσερραϊκός 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου
15:00 OTETVΑναγέννηση Γιαννιτσών–Παναχαϊκή
15:00 Φωκικος–Ηρακλής Ψαχνών
15:00 Αναγέννηση Επανομής–Διαγόρας
15:00 ΑΕΛ–Πλατανιάς
15:00 Καλλιθέα–Βέροια
15:00 Πανθρακικός–Πιερικός

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αγώνας Εθνικός Αστέρας–Καλλονή δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.:260/2011 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
Μπάντοβιτς-Νταμπίζας στο τιμόνι της ΑΕΛ 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με άμεσο συνεργάτη το Νίκο Νταμπίζα. Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνει ο γυμναστής Κώστας Παρούσης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1969 στην πόλη Νίκσιτς της Σερβίας και έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στον Ερυθρό Αστέρα, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου, και αργότερα στην Ελλάδα, σε Εθνικό (1994-96), Πανηλειακό (1996-97 & 2000-01), Ολυμπιακό (1997-98), ΠΑΟΚ (1998-00) και Εθνικό Αστέρα (2000-01).
Ως προπονητής εργάστηκε με την ιδιότητα του βοηθού σε Ακράτητο και Κέρκυρα τις σεζόν που οι δύο ομάδες προήχθησαν από τη Β’ Εθνική στη Super League. Το 2006 εντάχθηκε στο τιμ του Ολυμπιακού ως σκάουτ κι αργότερα ως βοηθός, ενώ τη σεζόν 2009-10 και για ένα εξάμηνο χρημάτισε υπηρεσιακός προπονητής. Από το Νοέμβριο του 2010 μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο ήταν ο τεχνικός ηγέτης της Κέρκυρας.
Η διαδρομή του Νίκου Νταμπίζα είναι γνωστή σε όλους, αφού επί 6ετία (2005-2011) υπήρξε ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΛ, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι, έκλεισε και την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 38 ετών.
 
Ολοκλήρωση της συνεργασίας με Κωτσοβό-Πήδουλα
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Κωτσοβό και τον γυμναστή, Γιώργο Πήδουλα. Τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.
 

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ήττα με κακή εμφάνιση για την ΑΕΛ 

 
Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα στην Μυτιλήνη, απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής.
Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ του Λεοζίνιο με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 33ο λεπτό. Μοιραίος παίκτης της ΑΕΛ, ο Τσιμπάμπα που αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 53ο λεπτό. Οι «βυσσινί» άφησαν στην άκρη τον καλό τους εαυτό, δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Τραορέ, στην φάση που κέρδισαν το πέναλτι και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την Καλλονή με 1-0. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αμπάρκιολη από πλευράς ΑΕΛ.
ΑΕΛ (Νίκος Κωτσοβός): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ψωμάς, Ααράμπ (70' Καούνος), Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Χατζής (63' Βενετίδης), Σαϊτιώτης, Πλιάγκας (53' Πότσι).
ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Χατζόπουλος, Μήτσης, Μανούσος (87' Βλαστέλλης), Κριπιντήρης, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (69' Τριανταφύλλου), Ταραχούλσκι (60' Προβατίδης), Μαρσέλο.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η 20άδα για την Μυτιλήνη
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής είχαμε στην αποστολή της ΑΕΛ που ταξιδεύει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με την Καλλονή (14/01, 3 μ.μ.).
Μετά από την ενημέρωση ότι η μπλέ κάρτα του Χόρχε Πίνα δεν κατέστη δυνατόν να φτάσει εγκαίρως για την έκδοση του δελτίου του, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Καρανίκα.
Ο Νίκος Κωτσοβός μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις των Δέντρων ανακοίνωσε τα ονόματα των είκοσι ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή των «βυσσινί» την οποία θα διευθύνει ο κ. Αμπαρκιόλης..
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΛ άφησε αναγκαστικά εκτός τον Γκονζάλεζ, ο οποίος βρίσκεται ένα στάδιο πριν την πλήρη αποθεραπεία του αλλά και τους Σιατραβάνης, Κολοβέτσιος, Ζεκίνια,Καλί εξαιτίας των τραυματισμών τους.
Αναλυτικά,στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Πρίφτης, Ααράμπ, Αραμπατζής, Χασομέρης, Χατζής, Φωτιάς, Καούνος, Κατσιαρός, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Πλιάγκας, Πότσι, Ψωμάς, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Βενετίδης, Βούζας.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση των Monsters στην ΠΑΕ
Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε Τρίτη βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα τους, υπό τον τίτλο "Μ' ανοιχτά χαρτιά", οι Monsters απαντούν στην προχθεσινή ανοιχτή επιστολή της ΠΑΕ αναφέροντας τα εξής:
"Αν και δε συνηθίζουμε να ανοίγουμε δημόσιους διαλόγους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και των ανακοινώσεών μας, η «ανοιχτή επιστολή» της παε ΑΕΛ δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια. 
Πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια πνίξαμε την ενόχλησή μας για ταμπέλες που μας φορέθηκαν («ανώριμοι» από τη μια και  «πηλαδάκια» από την άλλη),και ποδοπατήσαμε το «εγώ» μας για το καλό της ομάδας που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο και για να μην διαταράξουμε το κλίμα μέσα και γύρω από αυτή…
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θεωρούμε τουλάχιστον άκυρη την πρωτόγνωρη δημοσιοποίηση μιας επιστολής με παραλήπτες εμάς καθώς και το χρονικό σημείο που αυτό έγινε.
Επειδή εμείς μπέσα έχουμε και προσπαθούμε να είμαστε ειλικρινείς, παραδεχόμαστε ότι το πάτημα για να προβεί η παε σε μια τέτοια πράξη της δόθηκε σαν θείο δώρο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα και τα όσα ακολούθησαν εντός γηπέδου. 
Αν αυτό που έγινε ήταν λάθος ή κατά πόσο λάθος μπορεί να ήταν δε θα μας το υποδείξει με τέτοιο τρόπο κανένας που δεν έχει πάρει ούτε μυρωδιά από καταστάσεις και περιστατικά  που ζήσαμε και ζούμε εμείς εδώ και χρόνια ως οπαδοί στα πέταλα όλης της χώρας και της Ευρώπης. Άλλωστε έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να είμαστε εμείς οι ίδιοι οι πρώτοι και αυστηροί κριτές του εαυτού μας και επίσης ποτέ δε διεκδικήσαμε αλάνθαστο.
Γίναμε όμως μάρτυρες μιας «ανοιχτής επιστολής» που «χτυπάει το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος». Όπου σαμάρι οι «30» και όπου γάιδαρος εμείς οι οργανωμένοι…
Μια «ανοιχτή επιστολή» που κάνει τραμπάλα ανάμεσα στους «30», στους οργανωμένους γενικά, στο υπόλοιπο γήπεδο ακόμα και σ’όλη τη Λάρισα ως πόλη η οποία δικαιώνεται αυτή τη φορά ηθικά (άσχετα αν μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν κατάπτυστη επειδή δε βοηθούσε όσο έπρεπε την ομάδα…), προσπαθώντας να στρέψει τους μεν στους δε, τους δε στους μεν κ.ο.κ..
Μια «ανοιχτή επιστολή» που ξετσίπωτα τολμά να στρουθοκαμηλίσει και να επιρρίψει τον «οικονομικό αφανισμό» της ομάδας στα πρόστιμα που προέρχονται από τη συμπεριφορά του κόσμου ή μέρους αυτού, που ακόμα και αν βλακωδώς έχουν υπάρξει δε δικαιολογείται τέτοιου είδους καταλογισμός ευθυνών. Άλλωστε κατά τη γνώμη μας τα λάθη στον προγραμματισμό και τη λειτουργία της ομάδας έχουν κοστίσει πολύ περισσότερο.
Μια «ανοιχτή επιστολή» που εμμέσως πλην σαφώς μας λέει ότι με βάση συμφωνίες, μας έγινε χάρη που το πέταλο δεν έγινε «κλουβί», ξεχνώντας πως αυτό είναι το αυτονόητο όταν μιλάμε για ανθρώπους και όχι για ζώα ή εγκληματίες. Σιγά μην πούμε κι ευχαριστώ που πληρώνουμε για να δούμε αγώνα της ομάδας μας υπό φυσιολογικές συνθήκες… Κατά τ’άλλα φαίνεται πως η παε ξεχνά το βασικότερο: εμείς στο γήπεδο έχουμε το ρόλο του οπαδού και όχι του αστυνομικού ή του σεκιουριτά. Κάνουμε μόνοι μας το κουμάντο μας σε ό,τι θεωρούμε πως μας αφορά (περιφρούρηση κερκίδας) και προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη της ομάδας μας και δεν επιτρέπουμε καμία αμφιβολία πάνω σ’αυτό, αλλά δεν επιτρέπουμε ούτε και να μας κατηγορήσουν που δεν επιβάλαμε την τάξη σε ένα περιστατικό όπως το προχθεσινό. Όπως επίσης δε ζητήσαμε επιβράβευση όταν δε δημιουργείται πρόβλημα και όλα πάνε καλά.

Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας αυτή τη στιγμή κι ας μην έχει βγει κάποιος να μιλήσει υπεύθυνα, χωρίς γενικότητες και αοριστίες για το μέγεθος του προβλήματος, πώς αυτό προήλθε, από πότε και από ποιον. Άλλωστε γι’αυτό προτιμήσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να μην υψώσουμε τους τόνους, παρά τις τόσο και τόσες άσχημες εξελίξεις για την ομάδα μας. Γιατί αν θέλαμε να υψώσουμε τόνους και να υπενθυμίσουμε κι εμείς δεσμεύσεις και λόγια, θα μπορούσαμε να το κάνουμε πολύ άνετα. Θεωρήσαμε όμως πως με τους χαμηλούς τόνους θα συμβάλαμε στο να επέλθει συσπείρωση και σύμπνοια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου μέσα από τις τόσο δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Δυστυχώς όμως η παε διάλεξε άλλο δρόμο. Αυτόν της «ανοιχτής επιστολής»…
Εμείς πάντα όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαμε συγκεκριμένοι σ’αυτά που πιστεύουμε και πρεσβεύουμε σαν σύνδεσμος, δεν αρνηθήκαμε ποτέ την επικοινωνία σε κανέναν, ούτε φοβηθήκαμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όπου εμείς θεωρούμε ότι αυτές υπάρχουν, όπως κάναμε άμεσα και το βράδυ της Κυριακής. Κι όταν η παε επικαλείται κι αυτή τη συστράτευση στον κοινό στόχο που είναι για όλους μας η άνοδος της ομάδας προκαλεί απορία σε όλους γιατί δεν αντιμετωπίστηκε αυτό το περιστατικό με ανάλογους τρόπους του παρελθόντος, αλλά μεγιστοποιήθηκε με την τακτική αυτής της «ανοιχτής επιστολής»…

MONSTERS – GATE 1

1982 - 2012".

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Στα «βυσσινί» ο Καούνος 
Στο δυναμικό της ΑΕΛ ανήκει πλέον ο Βαγγέλης Καούνος ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Καούνου. Ο έμπειρος φορ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου του 1977 στην Άρτα, ο Βαγγέλης Καούνος κουβαλά την εμπειρία μιας 15ετούς επαγγελματικής καριέρας και τα διαπιστευτήρια ενός από τους πλέον αξιόπιστους σκόρερ της κατηγορίας με 112 γκολ σε 330 επίσημες συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη, Ξάνθη, Καλλιθέα, Εθνικός Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Εθνικό Αστέρα.
Η καριέρα του Καούνου με αριθμούς:
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
1997-98 / Αναγέννηση Καρδίτσας / 26 – 5
1998-99 / Κοζάνη / 19 – 4
1999-00 / Κοζάνη / 29 -12
2000-01 Α / Κοζάνη / 8 – 5
2000-01 Β / Ξάνθη / 18 – 2
2001-02 / Ξάνθη / 14 – 2
2002-03 / Καλλιθέα / 19 –
2003-04 / Εθνικός Αστέρας / 24 – 5
2004-05 / ΠΑΣ / 24 – 14
2005-06 / ΠΑΣ / 25 -15
2006-07 / Καλαμάτα / 31 – 12
2007-08 / Καλαμάτα / 30 – 15
2008-09 Α / Καλαμάτα / 12 – 8
2008-09 Β / Αστέρας Τρίπολης / 15 – 6
2009-10 / Αστέρας Τρίπολης / 14 – 1
2010-11 / Παναιτωλικός / 19 – 5
2011-12 Α / Εθνικός Αστέρας / 3 – 1

Υπηρεσιακός τεχνικός ο Νίκος Κωτσοβός

 
Ο Νίκος Κωτσοβός θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην ΑΕΛ, μετά το «διαζύγιο» με τον Κρις Κόουλμαν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοικούντες της ομάδας. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόουλμαν, χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι νεωτέρας, θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, Νίκος Κωτσοβός.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Α1 ΕΠΣΛ -15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής.
Mε το δεξί μπήκε η ομάδα μας το 2012 επικρατώντας του Αρη Κουλουρίου με σκορ 1-0.
Στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Συκουρίου, ο νεοαποκτηθείς Κώστας Χατζής έμελλε να γίνει ήρωας μιας και χάρη στο δικό του τέρμα στο 83΄ο Κίσσαβος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη Κουλουρίου.
Μια τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα μας που παλεύει για την παραμονή απέναντι στο Κουλούρι που διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια με τους Κατσιάνη και Κουρμπάτι. 
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Γ. Χατζής): Γκατζανάς, Αγγελής (25΄Κορδέλας), Γκανάτσιος, Παλαμίδας, Κακαγιάννης, Νεμπεγλέρας, Τόπης (75΄ Καραποστόλης), Κότσας, Χατζηλαδάς, Χατζής, Καραλής (91΄Γκέκας). 
ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Α. Τσιβόπουλος): Κίτσας, Παρασχάκης (60΄ Δέλλας), Παλάσκας Ν., Παλάσκας Θ., Θανασάρας, Τατίας (80΄Καραϊσκος), Μοσχοβίτης, Κουρούκας, Κατσιάνης (65΄Καρλιγκιώτης Απ.), Λαζάρου, Κουρμπάτι.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Συκούριο-Κουλούρι   1-0
Όλυμπος Λάρισας-Αμπελόκηποι   1-1
Παραπόταμος-Αναγέννηση Φ.   0-1
Δήμητρα Αγιάς-Χάλκη   2-2
Ομορφοχώρι-Πανιώνιος   1-1
Ροδιακός-Γλαύκη  3-7
Καλοχώρι-Βουκεφάλας   2-1
Ατρόμητοι/Θύελλα-Ελευθεριακός   3-3
Η βαθμολογία 15η αγωνιστική:
1. Δήμητρα Αγιάς   42-13   37
2. Καλοχώρι   34-18   29
3. Γλαύκη   37-22   28
4. Παραπόταμος   17-15   24
5. Ομορφοχώρι   29-17   23
6. Χάλκη   25-20   23
7. Βουκεφάλας   23-25   21
8. Κουλούρι   20-21   20
9. Όλυμπος Λάρισας   23-23   20
10. Αναγέννηση Φ.   14-22   18
11. Ροδιακός   20-27   17
11. Πανιώνιος   19-29   17
13. Ελευθεριακός   24-33   13
14. Συκούριο   8-19   13
15. Αμπελόκηποι   16-36   10
16. Ατρόμητοι/Θύελλα   20-30   10
*Ο Ηρακλής Χάλκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς.
Επόμενη αγωνιστική
Ελευθεριακός-Όλυμπος Λάρισας
Χάλκη-Παραπόταμος
Κουλούρι-Ατρόμητοι/Θύελλα
Πανιώνιος-Δήμητρα Αγιάς
Γλαύκη-Συκούριο
Ροδιακός-Καλοχώρι
Αμπελόκηποι-Αναγέννηση Φ.
Βουκεφάλας-Ομορφοχώρι
ΑΕΛ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0
Η ΑΕΛ επιβλήθηκε εύκολα του Διαγόρα με σκορ 1-0, σημειώνοντας την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της Θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος στο τέλος του αγώνα, πήγε στο κέντρο του γηπέδου και μέσα σε αποθέωση αποχαιρέτησε τους οπαδούς της.
Ορισμένοι φίλοι της ΑΕΛ επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να μιλήσουν με τον Ουαλό προπονητή, με αποτέλεσμα να απωθηθούν από τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου και να επικρατήσει ένταση.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, η ΑΕΛ είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας εύκολα όπως προαναφέραμε και δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Χασομέρης στο 23΄με προβολή, μετά από πάσα του Αραμπατζή. Στο 35΄ο Διαγόρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Καρπαθάκης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χατζηκοσμά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βράκας από την Εύβοια, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βούζα, Τσιμπάμπα, Κολοβέτσιο, Ματεντζίδη, Μπαούρη και Ρούσσο.
ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Καλί, Κατσιαρός, Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (76' Βενετίδης), Σαϊτιώτης (70' Βούζας), Τσιμπάμπα, Χασομέρης (90' Καρανίκας).
Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Μπακάλης, Λερογιάννης (80' Χατζηπέτρος), Χατζηκοσμάς, Αυγενίκου, Ματεντζίδης, Επιφανής (75' Ρούσσος), Τσίτσι, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος, Μπαούρης.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

H 18άδα με Διαγόρα

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 08/01, 3 μ,.μ.) αγώνα με τον Διαγόρα στο AEL FC ARENA (15:00) με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, μετά το τέλος της οποίας ο Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε την 18άδα. 
Σε αυτή δεν περιλαμβάνονται οι Ζεκίνια, Γκονζάλες (ο οποίος, πάντως, μπήκε με επιφύλαξη στο ομαδικό πρόγραμμα), Σιατραβάνης (τράβηγμα), Φαλάγγας (ενοχλήσεις στη μέση) και Χατζής (αποβλήθηκε στα Γιαννιτσά), ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. 
Αντίθετα, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο αρχηγός Στέλιος Βενετίδης, ενώ  επιστρέφει και ο Βούζας.
Αναλυτικά την 18άδα απαρτίζουν οι: 
Σωτηρίου, Πρίφτης, Ααράμπ, Καλί, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Αραμπατζής, Χασομέρης, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Βούζας, Νεμπεγλέρας, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Πλιάγκας, Καρανίκας, Καραχάλιος.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Παίκτης της ΑΕΛ ο Πίνα!!
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Χόρχε Πίνα Ρολδάν. Ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1983 στη Σαραγόσα έκανε όνομα αγωνιζόμενος στη Λεβάντε και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U-21, U-20, U-19, U-17, U-16), μετρώντας μάλιστα ένα Πρωτάθλημα Ευρώπης (με την U-19 το 2002) και έναν τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2003 με την U-20. 

Συνολικά μετράει 26 διεθνείς συμμετοχές και 5 γκολ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ανδόρα.
Η καριέρα του Πίνα με αριθμούς
:
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2004-05 / Ρασίνγκ Φερόλ / 32 – 1
2005-06 Α / Μάλαγα Β / 29 – 3
2005-06 Β / Μάλαγα / 2 –
2006-07 / Σαλαμάνκα / 34 – 1
2007-08 / Χιχόν / 15 –
2008-09 Α / Χιχόν / -
2008-09 Β / Λεβάντε / 33 – 3
2009-10 / Λεβάντε / 18 – 2
2010-11 / Αλμπαθέτε / 10 –
2011-12 Α / Ανδόρα / 10 –

Στα βυσσινί ο Ψωμάς!
H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Ψωμά. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.
Γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου του 1978 ο Μανόλης Ψωμάς κουβαλά μια μακρά διαδρομή που εκτείνεται σε περισσότερο από μια δεκαετία, αγωνιζόμενος σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας με τα χρώματα του Πανελευσινιακού, του Αιγάλεω, του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας. Πέρσι πήρε τη γεύση της Football League με τη φανέλα του ΟΦΗ αρχικά και κατόπιν του Λεβαδειακού, που υπήρξε ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, πριν από τον ερχομό του στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Η καριέρα του Ψωμά με αριθμούς
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες - Γκολ
1996-97 / ΕΑΡ / 7 –
1997-98 / ΕΑΡ / 26 – 1
1998-99 / Πανελευσινιακός / 15 –
1999-00 / Πανελευσινιακός / 31 – 2
2000-01 Α / Πανελευσινιακός / 13 –
2000-01 Β / Αιγάλεω / 10 –
2001-02 / Αιγάλεω / 20 –
2002-03 / Αιγάλεω / 18 –
2003-04 / Αιγάλεω / 27 – 3

2004-05 / Αιγάλεω / 27 – 1
2005-06 / Αιγάλεω / 24 –
2006-07 / Αιγαλεω / 22 – 2
2007-08 / Αστέρας Τριπ. / 20 –
2008-09 / Αστέρας Τριπ. / 13 –
2009-10 / Καβάλα / 16 –
2010-11 Α / ΟΦΗ / 16 –
2010-11 Β / Λεβαδειακός / 8 –

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τα εισιτήρια με Διαγόρα
Την Πέμπτη το πρωί θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Εκτός της μπουτίκ που βρίσκεται στο AEL FC ARENA οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να προμηθευτούν το χαρτάκι τους και από το σταντ της Πλατείας.  
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τoν Διαγόρα (15:00) θα διατίθενται από αύριο Πέμπτη από: 

Α)Το νέο ”Vissini Store” στο AEL FC ARENA σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο: Πέμπτη (10-2), Παρασκευή (κλειστά λόγω αργίας), Σάββατο (10-2), Κυριακή (10-12) και από τη 1μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου 
Β)Το περίπτερο της ΑΕΛ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, που θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 10π.μ. μέχρι τις 4μ.μ. 
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής: 
-Θύρες 11, 12 & 23: 9 ευρώ 
-Θύρες 3-4 & 9-10: 12 ευρώ 
-Θύρες 5-6- & 7-8 : 18 ευρώ 
-Θύρες 14-15 & 21-22: 22 ευρώ 
-Θύρες 16-17 & 19-20 VIP: 35 ευρώ 
-Θύρα 18 VVIP: 60 ευρώ 
-Επίσης διατίθενται για όλες τις θύρες παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ