Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σούζα το «Αλογάκι»

Την τέταρτή της νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια σημείωσε η ΑΕΛ η οποία επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και σκαρφάλωσε στην 3η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!
Η «Βασίλισσα του κάμπου» ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και δίκαια στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση της νίκης. 
Στο 18’ ο Παγώνης είχε δοκάρι για την ΑΕΛ χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους «βυσσινί».
Αυτή ήταν και η μοναδική κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο  για την ΑΕΛ αν και οι φιλοξενούμενοι μείνανε με δέκα παίκτες από το 33' λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τίμος Καβακάς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα περνώντας τον Τσίγκα και τον Φρανκού.  
Στο 47' ο Θανάσης Τσίγκας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στους "βυσσινί".
Στο 72' ο Μπλέντι μπήκε από αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Γκαρακλίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. 
Στο 80' ο Δεινόπαπας με προβολή με το γόνατο και έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων, διαμόρφωσε το τελικό  3 - 0.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Φρανκού), Πόνσε (λ.τ. 61’ Πότσι), Σ. Κρητικός (46' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Μπλέντι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Καρλόπουλος, Βλαχόπουλος, Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Άρτσε, Καπνίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης. 

Διαιτητής: Μαστακάς (Μακεδονίας), βοηθοί: Χαδήμογλου, Περικλείδης (Μακεδονίας).

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μάστακας στο AEL FC ARENA

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα Football League 2012-2013 για την 24η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μάστακας της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Χαδήμογλου και Νικόλαο Περικλείδη επίσης του ίδιου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης επίσης από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Από σήμερα τα εισιτήρια για Γιαννιτσά

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από σήμερα Πέμπτη 21/02 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (Κυριακή 24/02, 15:00) για την 24η αγωνιστική της Football League.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, Vissini Store, στο AEL FC ARENΑ:
Πέμπτη και Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 - 16:00
Παρασκευή: 10:00 - 13:00 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Oι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

***Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην τηλεφωνική γραμμή του "Vissini Store" 2410 536690 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή).

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σκόνδρας «λύτρωσε» την ΑΕΛ στην Επανομή

Με γκολ του Αποστόλη Σκόνδρα στο 87ο λεπτό η ΑΕΛ επικράτησε στο «Νίκος Σαράφης» με 1-0 της Επανομής, παίρνοντας τρεις πολυτιμότατους βαθμούς, σ’ ένα ματς όπου δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου.
Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει στο γκολ, ενώ στο 24’ ο Παπατζίκος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σίλβα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ μπήκε πιο επιθετικά έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Τσίγκα και Χασομέρη αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 87ο λεπτό για να έρθει η λύτρωση για τους «βυσσινί».  
Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης, Νταντάμης, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Μωϋσίδης, Κουκουλέκης (82’ Παπαστεργίου), Κουλίδης (78’ Τζανδάρης), Τοπούζης, Μάθιου Σίλβα (46’ Μπέκα), Παπατζίκος

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας (53’ Αλεξάντροβιτς/ 90’ Πότσι), Τσίγκας (90+3’ Φρανκού), Χασομέρης, Κρητικός

Η αποστολή για την Επανομή

Με πρωινή προπόνηση χθες Τρίτη στο AEL FC ARENA ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για το σημερινό αγώνα (15:00) στην Επανομή με τη γηπεδούχο Αναγέννηση για την 23η αγωνιστική της Football League. 
Στη διάθεση του Τίμου Καβακά δεν βρίσκονται οι Λιαπάκης, Ραπτάκης, Καρακώστας και Πόνσε που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης.Αντίθετα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του Φρανκού μετά από δύο μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής. 
Επίσης το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή πήρε και ο νεαρός Τάσος Κρητικός.
Αναλυτικά την 19άδα απαρτίζουν οι: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Σκούπρας, Παγώνης, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Πότσι, Μπλέντι, Αλεξάντροβιτς, Δεινόπαπας, Χασομέρης, Τσίγκας, Φρανκού, Κρητικός Σ., Κρητικός Τ.

Κεκλεισμένων το Αν. Επανομής-ΑΕΛ

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι της Αναγέννησης Επανομής με την ΑΕΛ, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν σφράγισε ούτε τώρα εισιτήρια, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Είναι η πέμπτη φορά που συμβαίνει φέτος, μιας και είχε συμβεί στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Πιερικό, Καλλονή, Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Σημαιάκης σφυρίζει στην Επανομή

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα Football League 2012-2013 για την 23η αγωνιστική.
Την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Επανομής θα διευθύνει ο Απόστολος Σημαιάκης από τον σύνδεσμο διαιτητών Χαλκιδικής έχοντας για βοηθούς τους κ.κ. Δηλγεράκη και Βαντσή από τη Δράμα. 
Ο Σημαιάκης είναι η πρώτη φορά φέτος που θα σφυρίξει αγώνα της ΑΕΛ

Τηλεοπτικό το Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ

Τηλεοπτικό θα είναι το παιχνίδι της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το OTE Sports 3.

Ανακοίνωση των Monsters

Ο σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ομάδας ότι η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής πίτας του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο club “FABRICA” στην οδό Βύρωνος. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συναυλία των BaliLao με όλα τα καθιερωμένα στις οπαδικές συνειδήσεις των πιστών της ΑΕΛ τραγούδια και κάποιες νέες εκπλήξεις. Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα του ΣΕΠ Νομού Λάρισας με τον σύνδεσμο, που θα γίνει στο AEL FC Arena την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 15:30 με σκοπό την ηθική, ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση του συνοπαδού και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Στέφανου Πράσινου. 
Εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα διατίθενται ήδη και στα παρακάτω καταστήματα: café “Χρώμα”, pub “Vintage”, bar “Bedrock”, café “Versus”, bar– restaurant “Hobo”, café “Lucci”, προ-πο «Παπαχρήστου”, café “Feel” και στο fastfood “Πι και Φι» στην Αγιά. Επίσης, εισιτήρια υπάρχουν στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στα γραφεία του ΣΕΠ και στα γραφεία του συνδέσμου μας .

Σταμάτησε το σερί...

Μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων με 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στο ΑΕΛ FC ARENA από τον Πανσεραικό με 0-1, και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στην τριάδα.
 Η ΑΕΛ μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, μπορεί να μην έκανε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, αλλά είχε την κατοχή της μπάλας, την υπεροχή, δημιουργούσε διαρκώς προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη, αλλά είτε η τελική πάσα, είτε το τελείωμα των φάσεων δεν ήταν τέτοια που θα βοηθούσαν να μπει το γκολ για να ξεκλειδώσει η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Ειδικά μετά από το γκολ του Πανσερραϊκού στο 44ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα (φάουλ που λανθασμένα υπέδειξε ο διαιτητής Φουκάκης) οι «βυσσινί» λειτούργησαν σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν αρκετές καλές ευκαιρίες.
Στο 12' ο Τσιάρας μόνος στο ύψος του πέναλτι αιφνιδιάζεται από τη σέντρα του Νεμπεγλέρα, κάνει κακό κοντρόλ και χάνει ευκαιρία να σουτάρει. Στο 21’ από σέντρα του Παπαγεωργίου ο Τσίγκας σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.  
Στο 28’ ήταν η σειρά του Μπλέντι να αστοχήσει από πλάγια θέση μετά από ωραίο «ένα-δύο» με τον Αλεξάντροβιτς. 
Στο 47’ πολύ καλή στιγμή με κοντινή προβολή του Δεινόπαπα από σέντρα του Κρητικού περνάει ανεκμετάλλευτη, αφού η μπάλα σταματάει στο σώμα του Μπριλάκη. Ακολούθησαν καλές στιγμές με Τσίγκα και Δεινόπαπα ξανά, όμως τα σουτ σταμάτησαν στα πόδια των αμυντικών. 
Τελευταία ευκαιρία η κεφαλιά του Τσίγκα στο 88’, που μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού.  Σε ολόκληρο το παιχνίδι η μοναδική ευκαιρία που κατέγραψαν οι φιλοξενούμενοι ήταν το σουτ του Τοντόροφ στο 68’ μέσα από την περιοχή, που πέρασε άουτ. Παρόλα αυτά έφυγαν με τους τρεις βαθμούς…

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (79’ Δημόπουλος), Μπλέντι (46’ Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Αλεξάντροβιτς (46’ Δεινόπαπας)

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαϊδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τοντόροφ (79’ Τσούτσης), Σιάκκας, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Κόντος (92’ Καρασαλίδης), Ντα Κόστα (69’ Ράνιτς), Μπανγκουρά.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κίσσαβος - Χειμάδι 6-0!!

Με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ. 
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Κίσσαβος Συκουρίου πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 6-0 της ομάδας του Ολυμπιακού Χειμαδίου και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση.
Ο αγώνας είχε τελειώσει ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όταν και ο Κίσσαβος προηγήθηκε με 3-0.
Το σκορ άνοιξε ο Στογιάννης στο 12' με ωραίο σουτ, το 2-0 σημείωσε στο 22' ο Καραποστόλης Στ. με απευθείας χτύπημα φάουλ, το 3-0 σημειώθηκε στο 30' με τον Αλεξανδρή και με αυτό το σκορ έκλεισε και το ημίχρονο.
Το ίδιο επιθετικά μπήκε η ομάδα μας και στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι ο Αλεξανδρής στο 52' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 4-0, ο Κορδέλας στο 6ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο Αγγέλης στο 72' με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 6-0.  
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τζήλου όπως επίσης και των βοηθών του Μάνου και Ντούρμα.

Κίσσαβος: (Β. Μάνος): Πετγαζής, Αγγέλης, Γκίνος (55΄Γκέκας), Καραποστόλης Απ., Νεμπεγλέρας (75΄Τόπης), Καραποστόλης Στ., Κακαγιάννης Ν., Κώτσιας, Αλεξανδρίδης (60΄Λανάρας), Στογιάννης, Κορδέλας.

Τα αποτελέσματα:
Γόννοι-Καλύβια  5-0
Δυναμό- Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  δ.δ.
Πλατανούλια-Ακαδημία Τυρνάβου  1-0
Σ.Σ. Ραψάνης-Αιγάνη  1-2
Συκούριο-Χειμάδι 6-0
Συκέα-Πελασγιώτιδα  1-0
Αστέρας Τυρνάβου-Ν. Πολιτεία  1-2
Άρης Λάρισας-Δελέρια  2-1

Η βαθμολογία: (22η αγωνιστική)
1. Ν. Πολιτεία 61-17  59
2. Συκέα 56-18 56
--------------------------------------------
3. Συκούριο   52-21  53
--------------------------------------------
4. Άρης Λάρισας   52-31 44
5. Πελασγιώτιδα   36-24  36
6. Ακαδημία Τυρνάβου   51-35  35
7. Αστέρας Τυρνάβου   42-36  31
8. Δελέρια   40-45  24
9. Χειμάδι   31-51  23
10. Αιγάνη   28-48  22
11. Γόννοι   32-37  22
12. Πλατανούλια   31-52  21
----------------------------------------------------
13. Δυναμό   29-41 21
14. Καλύβια 27-44  19
15. Σ.Σ. Ραψάνης   26-43  16
16. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση   14-63  11
*Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.
*Το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.
*Η Δυναμό και το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση έχουν ένα ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική: (23/2, 15.30)
Καλύβια- Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Ακαδημία Τυρνάβου-Γόννοι
Αιγάνη-Δυναμό
Χειμάδι-Πλατανούλια
Πελασγιώτιδα-Σ.Σ. Ραψάνης
Ν. Πολιτεία-Συκούριο
Άρης Λάρισας-Συκέα
Δελέρια-Αστέρας Τυρνάβου

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Με 19 κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Παρασκευή 15/02, 18:00)  αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA για την 22η αγωνιστική της Football League. 
Στη διάθεση του τεχνικού ηγέτη της ομάδας μας, Τίμου Καβακά, δεν βρίσκονται οι τραυματίες Καρακώστας, Ραπτάκης, ο χειρουργημένος Λιαπάκης και ο ανέτοιμος Φρανκού. Ο Πόνσε γυμνάστηκε ατομικά σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, συμπεριλήφθηκε στην 19άδα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά την 19άδα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Γκαλίτσιος, Σκούπρας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Πότσι, Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός, Αλεξάντροβιτς.

Φιλικός αγώνας για τον Στέφανο

O Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του νομού Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Α.Ε.Λ “MONSTERS”, διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπό την ηθική, ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδού της Α.Ε.Λ, Στέφανου Πράσινου. 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί  την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο “AEL FC Arena” μετά από ευγενική παραχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Λεπτομέρειες για τα σημεία και τους τρόπους προμήθειας εισιτηρίων θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φουκάκης στο AEL FC ARENA

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα Football League 2012 – 2013, για την 22η αγωνιστική.
Ο Γεώργιος Φουκάκης του συνδέσμου Ηρακλείου θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό,  με βοηθούς τους Βασίλειο Νικολακάκη επίσης του ίδιου συνδέσμου και Ανέστη Δουδούμη (Φθιώτιδας).
Τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Τζοβάρας επίσης από το σύνδεσμο Φθιώτιδας και τέλος παρατηρητής ο Ιωάννης Παπαδημητρίου από την ΕΠΣ Πιερίας.
Ο εν λόγω διαιτητής είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει αγώνα της ΑΕΛ.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από σήμερα Τρίτη 12/02 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (Παρασκευή 15/02, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Football League.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, Vissini Store, στο AEL FC ARENΑ:
Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 17:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 - 16:30 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Oι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.
***Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην τηλεφωνική γραμμή του "Vissini Store" 2410 536690 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή).
***Την Παρασκευή θα λειτουργήσει από το πρωί και το "Pre-Game & Ticket House".

Επαγγελματίας ο Τάσος Κρητικός

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ο Τάσος Κρητικός υπέγραψε σήμερα το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την προώθηση του Τάσου Κρητικού στο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Ο Κρητικός είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1995 και στην ΑΕΛ εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2010. Έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της οποίας, μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 12 αγώνες.
H δήλωση
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, καταρχήν, τον προπονητή μου, κο Καβακά και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κο Τσακμακίδη, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, όμως, ξέρω ότι ένα επαγγελματικό συμβόλαιο δεν φτάνει από μόνο του για να σε καθιερώσει. Χρειάζεται σκληρή δουλειά , υπομονή και επιμονή».

Αστέρας Τυρνάβου - Κίσσαβος 2-1

Με την διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ.
Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση ο Κίσσαβος γνώρισε την ήττα από την Ακαδημία Τυρνάβου με 2-1 και απομακρύνθηκε από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην παραπάνω κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 15' όταν το σουτ του Κώτσια απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χαρισούλης.
Στο 30' είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τον Κίσσαβο να προηγηθεί αλλά το σουτ του Αλεξανδρίδη σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου ευτύχησε να προηγηθεί στο 55' με τον Κόκκα και οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπουνές με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 
Στο 66΄ο ίδιος παίκτης είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει στο  68΄με κεφαλιά του Αποστόλη Καραποστόλη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαρισούλης, Γκαλμπογκίνης, Μπάκος Κ., Καραδήμος (80΄Πέρπερας), Πρεβίζι (20΄λ.τ Παπαχατζής Γ.), Κόκκας, Αυλογιάρης, Παπαχατζής Β. (70΄Βόραδας),  Μπουνές, Μπάκος, Ράμπια.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Β. Μάνος): Πετγαζής, Αγγέλης, Γκίνος, Γκρέτσης, Κακαγιάννης Ν. (75΄Κορδέλας), Αλεξανδρίδης, Χατζηλαδάς (32΄λ.τ Καραποστόλης Απ.), Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ., Κώτσιας, Στογιάννης (65΄Παλαμίδας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Αθανασούλας, Κουμέρτας.

Τα αποτελέσματα
Καλύβια-Δυναμό  2-0
Γόννοι-Πλατανούλια  3-0
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Σ.Σ. Ραψάνης  0-3
Ακαδημία Τυρνάβου-Συκούριο  2-1
Αιγάνη-Συκέα  0-3
Χειμάδι-Αστέρας Τυρνάβου  0-3
Πελασγιώτιδα-Δελέρια  1-3
Ν. Πολιτεία-Άρης Λάρισας  1-0

Η βαθμολογία (21η αγωνιστική):
1. Ν. Πολιτεία  59-16  56
2. Συκέα  55-18  53
--------------------------------------------
3. Συκούριο  46-21  50
--------------------------------------------
4. Άρης Λάρισας  50-30  41
5. Πελασγιώτιδα  36-23  36
6. Ακαδημία Τυρνάβου  51-34  35
7. Αστέρας Τυρνάβου  41-34  31
8. Δελέρια  39-43  24
9. Χειμάδι  31-45  23
10. Δυναμό  29-41  21
11. Αιγάνη  26-47  19
12. Γόννοι  27-37  19
----------------------------------------------------
13. Καλύβια  27-39  19
14. Πλατανούλια  30-52  18
15. Σ.Σ. Ραψάνης  25-41  16
16. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  14-63  11
 *Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.
*Το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική (17/2, 15.30
Γόννοι-Καλύβια
Δυναμό- Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Πλατανούλια-Ακαδημία Τυρνάβου
Σ.Σ. Ραψάνης-Αιγάνη
Συκούριο-Χειμάδι
Συκέα-Πελασγιώτιδα
Αστέρας Τυρνάβου-Ν. Πολιτεία
Άρης Λάρισας-Δελέρια
 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Άλωσε το «Ελ πάσο» η ΑΕΛ

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο «Ελ πάσο» η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας της Καλλιθέας με 0-1.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς για τη ΑΕΛ που την φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, έναν πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ένα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί και δείχνει τι έχει αλάξει με την έλευση του Καββακά στην ομάδα, είναι ότι η ΑΕΛ έχει να δεχτεί γκολ 450 λεπτά!!
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 75' όταν ο νεοεισελθών Δεινόπαπας κέρδισε πέναλτι ο Χασομέρης ανέλαβε την εκτέλεση του και με διπλή προσπάθεια έγραψε το 0-1!!! 
Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Μάρσιο, Βιγιαρέχο, Καλτσάς, Ντακόλ, Κατσικογιάννης, Ατματζίδης (66' Σταύρου), Μαρουκάκης, Μουσταφίδης, Φουτσίνι, Αρβανίτης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (68' Τσιάρας), Πόνσε (59' λ.τ Δεινόπαπας), Τσίγκας, Μπλέντι, Χασομέρης.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στα βυσσινί ο Τάσος Κρητικός!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λάρισας ο Τάσος Κρητικός αναμένετε μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ!!
Ο 18χρονος επιθετικός που έχει εντυπωσιάσει τόσο με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα των Νέων της Football League, όσο και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας με την ανδρική ομάδα αναμένετε να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ!!
 

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πλήρωσε την αστοχία...

Δυστυχώς για την ΑΕΛ το εντυπωσιακό ντεμαράζ των τελευταίων αγώνων όπου μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες, σταμάτησε στο AEL FC ARENA εκεί όπου οι «βυσσινί» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στη Δόξα Δράμας.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, η ΑΕΛ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν επέτρεψε στην Δόξα Δράμας να απειλήσει παρά μόνο σε δύο αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες μετρούσαν ήδη από δύο καλές στιγμές. Η ΑΕΛ με τον Πόνσε στο 3’ και στο 21’ και η Δόξα με τον Καπέλ στο 2’ και Πουλάκο στο 15’, φάσεις στις οποίες ο Σέρεμετ και ο Σκόνδρας αντίστοιχα απομάκρυναν τον κίνδυνο. Από εκεί και μετά το ματς ήταν ένας διαρκής μονόλογος της ΑΕΛ η οποία με σωστή επιθετική ανάπτυξη και καλή αμυντική λειτουργία υποχρέωσε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά από την άλλη. Στο 32’ από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Τσίγκα από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 37’ από εξαιρετικό συνδυασμό Νεμπεγλέρα-Αλεξάντροβιτς, ο Παγώνης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, σουτάρει από πλάγια θέση άστοχα. 
Στο 42’ από βαθιά μπαλιά του Χασομέρη ο Παπαγεωργίου αυτή τη φορά βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας, αλλά το διαγώνιο σουτ αποκρούει ο Δαύκος.
Στο 53’ ο Νεμπεγλέρας κλέβει την μπάλα, βγάζει κάθετη μπαλιά στον Τσίγκα, ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Δαύκο αλλά το σουτ του περνάει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 57’ ο Κρητικός ξεφεύγει από δεξιά, σπάει την μπάλα στον Τσίγκα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το πλασέ του κοντράρει πάνω στον Μιλένκοβιτς και τον Δαύκο. Στο 83’ από σέντρα του Νεμπεγλέρα ο Τσίγκας πιάνει ωραία κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας.  
Στις καθυστερήσεις ο Σέρεμετ κράτησε το μηδέν σε κοντινό σουτ του Καπέλ, γιατί θα μιλούσαμε για εντελώς άδικο αποτέλεσμα. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Κουρέντα και Τίκα ενώ χρέη 4ου εκτελούσε ο κ. Γρατσάνης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας (76’ λ.τ. Τσιάρας), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τσίγκας, Χασομέρης (69’ Δεινόπαπας), Αλεξάντροβιτς (46’ Κρητικός).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46’ Μπαλής), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (60’ Περπερίδης), Σοϊλέδης, Κάπελ, Πουλάκος (81’ Τότο), Στεργιανός, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Με 19 κόντρα στη Δόξα

Με μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο AEL FC ARENA για την 20η αγωνιστική της Football League.
Στη διάθεση του Τίμου Καβακά, δεν βρίσκονται οι τραυματίες Πότσι, Φρανκού, Ραπτάκης. Επίσης, εκτός αποστολής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε ο Ζεκίνια, ενώ επανέρχεται ο Τσιάρας, ο οποίος εξέτισε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Φωκικό ποινή λόγω καρτών.
Στην 19άδα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Τσιάρας, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός, Αλεξάντροβιτς.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τα εισιτήρια με Δόξα Δράμας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από αύριο Τρίτη 05/02 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας (Τετάρτη 06/02, 15:00) για την 20η αγωνιστική της Football League. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, Vissini Store, στο AEL FC ARENΑ:
Αύριο Τρίτη: 17:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 - 13:00 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Oι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.
***Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην τηλεφωνική γραμμή του "Vissini Store" 2410 536690 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος (Τρίτη, Τετάρτη).
***Την Τετάρτη θα λειτουργήσει και το "Pre-Game & Ticket House".

Ο Μπαλατσούκας στο ΑΕΛ - Δόξα Δράμας

 Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα Football League 2012-2013 για την 20η αγωνιστική.
Ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας της ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ της ΑΕΛ και της Δόξας Δράμας στις 15:00 στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Ο Ηπειρώτης ρέφερι θα έχει για βοηθούς του τους κ.κ. Κουρέντα και Τίκα των ΕΠΣ Τρικάλων και Ηπείρου αντίστοιχα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων.

«Βυσσινί τσουνάμι»… σάρωσε τον Φωκικό

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της έδωσε η ΑΕΛ, επικρατώντας με 5 – 0 του Φωκικού σε ένα ηλιόλουστο και 
φλεγόμενο από τους περίπου 7.000 θεατές, AEL FC ARENA.  
Η ομάδα του Τίμου Καβακά έκανε ίσως το καλύτερο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος με ωραία κυκλοφορία της μπάλας και πολλές τελικές προσπάθειες.
Το σκορ άνοιξε στο 21' ο Τσίγκας μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Λιαπάκη. 
Στο 60' ο Χασομέρης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 , στο 63΄ο Πόνσε το 3-0, στο 73' και στο 90' ο Δεινόπαππας με δύο προσωπικά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-0!!
Με αυτό το τρίποντο η ΑΕΛ πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο στόχο της και περιμένει την Δόξα Δράμας την Τετάρτη για να πετύχει ένα ακόμη τρίποντο.
 
ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (51' Δεινόπαππας), Πόνσε (70’ Αλεξάντροβιτς), Τσίγκας (65’ Κρητικός), Χασομέρης, Μπλέντι.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Νάστος, Σκαρίμπας (λ.τ 44' Ταμπάκης), Μαρτίνος, Παπαζούδης, Αλμπέρτο, Λίτσος, Εσόνο, Γκόμες, Σουλελές (59’ Λουκίνας), Γουόρντεν (69’ Θέος).
 
Διαιτητής: Ανδρονικίδης (Πειραιά), βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Μπουξμπάουμ (Α. Αττικής).

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη νίκη για τον Κίσσαβο «ξανά» με ανατροπή!!

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής.
Ο Κίσσαβος αν και βρέθηκε να χάνει από το 9' με 0-2 κατάφερε τελικά τελικά να επικρατήσει του Όλυμπου Γόννων με 4-2!!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Κίσσαβο ήταν ο νεοαποκτηθείς  Ρωμανός Αλεξανδρίδης ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση  πέτυχε και τα τέσσερα γκολ για την ομάδα μας!!
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς και μόλις στο 3' ο Εντόι έκανε το 0-1 ενώ στο 9' ο Ριζούλης διπλασίασε τα τέρματα του Όλυμπου.
Στο 18΄ο Αλεξανδρίδης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Νεμπεγλέρας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 32΄ όμως ο Αλεξανδρίδης από κοντά μείωσε σε 1-2 ενώ στο 38΄ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλεξανδρίδης κέρδισε πέναλτι (στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Καραβασίλης) την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έγραψε το 3-2.  
Στο 68' ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Ρωμανός Αλεξανδρίδης διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4-2.  
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Β. Μάνος): Πετγαζής, Αγγέλης, Αλεξανδρίδης (87΄Γκίνος), Κακαγιάννης Ν., Γκρέτσης, Παλαμίδας, Στογιάννης (62΄ Καραποστόλης Απ.), Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ., Κώτσιας, Χατζηλαδάς (76΄Κορδέλας).

ΓΟΝΝΟΙ (Γ. Τσιόπας): Καραβασίλης, Σερίφης, Τσαπλές, Ντόντος, Ρημαγμός (72΄Μαρκεγκάι), Γραβάνης, Καραγκιόζης Γ., Καναβούρας (48΄Τσαπλές Β.), Ριζούλης (65΄Μούργκας), Εντόι, Τσούγιας.

Τα αποτελέσματα:
Πλατανούλια-Καλύβια  1-0
Σ.Σ. Ραψάνης-Δυναμό  0-1
Συκούριο-Γόννοι  4-2
Συκέα- Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  3-0
Αστέρας Τυρνάβου-Ακαδημία Τυρνάβου  3-0
Δελέρια-Αιγάνη  6-3
Άρης Λάρισας-Χειμάδι  1-0
Πελασγιώτιδα-Νέα Πολιτεία  0-3

Η βαθμολογία (20η αγωνιστική):
1. Ν. Πολιτεία  58-16  53
2. Συκούριο  45-19  50
--------------------------------------------
3. Συκέα  51-18  47
--------------------------------------------
4. Άρης Λάρισας  50-29  41
5. Πελασγιώτιδα  35-20  36
6. Ακαδημία Τυρνάβου  49-33  32
7. Αστέρας Τυρνάβου  38-34  28
8. Χειμάδι  31-42  23
9. Δυναμό  29-38  21
10. Αιγάνη  26-44  19
11. Πλατανούλια  30-49  18
12. Δελέρια  32-42  18
----------------------------------------------------
13. Γόννοι  24-37  16
14. Σ.Σ. Ραψάνης  22-41  13
15. Καλύβια  25-39  16
16. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  14-56  11
*Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.
*Το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.
*Η Δυναμό, η Συκέα, το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση και τα Δελέρια έχουν ένα ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (10/2, 15.30)
Καλύβια-Δυναμό
Γόννοι-Πλατανούλια
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Σ.Σ. Ραψάνης
Ακαδημία Τυρνάβου-Συκούριο
Αιγάνη-Συκέα
Χειμάδι-Αστέρας Τυρνάβου
Πελασγιώτιδα-Δελέρια
Ν. Πολιτεία-Άρης Λάρισας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με 19 κόντρα στον Φωκικό

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 03/02, 15:00) αγώνα με τον Φωκικό στο AEL FC ARENA για την 19η αγωνιστική της Football League.
Στη διάθεση του  Τίμου Καβακά δεν βρίσκονται οι τραυματίες Πότσι, Φρανκού, Ραπτάκης, όπως επίσης και ο Τσιάρας που εκτίει ποινή λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζεκίνια μετά τα όσα έγιναν με τον Πορτογάλο να αρνείται τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ, αν και αυτό που βγαίνει από τους "βυσσινί" είναι πως ο Πορτογάλος έμεινε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγου, καθώς περνάει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.
Αντίθετα, επιστρέφει ο Δεινόπαπας, ο οποίος εξέτισε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Βύζαντα, ενώ πρώτη είναι η συμμετοχή στην αποστολή για τον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κι έτσι επιλέχθηκε από τον Τίμο Καβακά.
Στην 19άδα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Καρακώστας, Σκούπρας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός, Αλεξάντροβιτς.

Ανακοίνωση του ΣΦ Αλκαζάρ

Με αφορμή την γραπτή δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη στο επίσημο ιστότοπο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΑΛΚΑΖΑΡ αναφέρει:
«Το θράσος δεν έχει όρια. Γνωρίζουμε πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα και πόσο δύσκολα τα βγάζει ο λαός . Ο λαός ο όποιος ψάχνει απεγνωσμένα μια παρηγοριά στο γήπεδο κάτι που εδώ του το στερείς . Εσύ πάντως είσαι ο πλέον ακατάλληλος για να λύσεις προβλήματα. Δεν τα θέλουμε ΄΄ λεφτά ΄΄ σου. Θέλουμε να φύγεις και μαζί σου να πάρεις τα χρέη της ομάδος τα οποία εσύ δημιούργησες. Εκμεταλλεύτηκες με το χειρότερο τρόπο την δίψα των Λαρισαίων για να δούνε την ΑΕΛ ψηλά μετά από τα πέτρινα χρόνια και ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όλων. Αρκετά. Αν φοράς παντελόνια παρέδωσε τις μετοχές στον Δήμο (πάρε παράδειγμα τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Ατρομήτου ότι το καλοκαίρι αποχωρεί και παραδίδει τις μετοχές στον δήμο Περιστερίου)“. Άλλωστε η οικονομική ικανότητα στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι χαρακτηριστικό δικό σου.»
ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ
ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Α Ε Λ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
ALKAZAR CLUB